pengakuan seorang lelaki yang bergelar "gay" jom baca (entri 2 in1) ^_^ | Dunia sebenar Shida pengakuan seorang lelaki yang bergelar "gay" jom baca (entri 2 in1) ^_^

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 19 December 2010

pengakuan seorang lelaki yang bergelar "gay" jom baca (entri 2 in1) ^_^

Salam korang,shida nak share skit tentang isu "gay" yang shida rasa sekarang berleluasa d'malaysia nih mahupun d'luar malaysia, korang rasakan ada tak pasangan gay yang berani muncul dihadapan masyarakat dan menyatakan dia adalah "gay" jom kita tengok video nih:
kata Azwan Ismail "saya GAY saya OK"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Firstly shida nak ucap terima kasih pada tuan punya blog nih dia telah tag shida kat award nih,tapi award nih tak semua dapat sebab award nih khas buat peserta-peserta top50 blog baru pilihan malaysia saja,means shida pon dapat juga lah hihi jadi terima kasih pada kisahkayyea dot blogspot ,baru semangat kalau ada kejersama yang macam ni,thanks bro. Jom tengok award dia :

32 Jari Ohsem:

shapoji said...

liar nye awak punye cursor, susah nak tkan post your comment,

cari publisiti la tue, pasnie makin ramai la anak ikan serbu die. tue yg die nak. nampak tak permainan dier???

kay yea said...

hey.. gd luck yep~ :)

@si gay vavi : FFFFFFFFFFF

Shida Radzuan said...

shapoji: huhu yeke sowiiii =)

Shida Radzuan said...

kay: tq yer =)

Afiq Bukhari said...

haha mls nk komen ape2..nnt kate mngutuk plak..biarlah dia sedar sendiri huhu

ong ong kedek kedek said...

salam kenal...

Hmm kesian kat lelaki dlm video ni, satu dunia tau...

Shida Radzuan said...

afiq: diam suda huhu~

Shida Radzuan said...

hasrul: salam juge =)
nak wat cmne dia nk camtuh huhu~

Gigi Besi said...

memang tak tahu malu :P

xPERLU mengaku Islam lah.

Shida Radzuan said...

tuhla pasal sayidatina..dia sndri taw islam melarang benda tuh kan..ish tah ler..~

patriq said...

ish bio btol mamat tu sida :muntahijau:

Shida Radzuan said...

btol la kan dia sndri yg ckp adehhh :/

JR said...

Dunia akhir zaman. Manusia makin berani. Rasa malu sudah menipis, luntur & hilang. Selamat dtg ke zaman Nabi Lut. Selamat datang bala & kehancuran drpd Allah..

Shida Radzuan said...

JR : huhu takotnya....rrrr :/

YANG UNIQUE™ said...

igtkan azwan ali kuikui :P

MR.FH said...

saya normal, saya ok, :)

hans said...

doa2kan moga beliau kembali ke pangkal jalan

saya hensem,saya okay! :)

P/S : Hikayat Merong Mahawangsa Nih Main - Main Lah Dengan Aku! Kenapa Aku Tak Jemu Menonton Filem P.Ramlee?

Shida Radzuan said...

yanie: Azwan Ali pon ok gak ekekke =P

Shida Radzuan said...

mr.FH : guds! thumbsup!

MR.FH said...

saya comel, saya ok

Shida Radzuan said...

hans: "saya cantik" "ade orang xok" ekekeke =P

Shida Radzuan said...

mr.FH: taw dah dia comel hehee =P

Lirik Lagu Malaysia said...

dia kurang kasih sayang dan belaian manja dari seorang perempuan tu. hekhekhek

MR.FH said...

thanx, hehehe cukenyeeeee :)

hans said...

hehehehe
den okay jer
eh,award tu zirafah ekk?
comel

P/S : The Winner Of Survivor Nicaragua - Jud Fabio Birza

Shida Radzuan said...

zero: myb la not sure la tp dia tuh ish mcm pkai topeng jew ckp slumber..xkn xde prasaan malu..haaaihh~

Shida Radzuan said...

mr.FH:suke yer hihihi..tumpg suke gak ekekee =P

Shida Radzuan said...

hans: den pon okay juge weeee ~

Ronaldmohoni said...

hohoho... saya bukan gay. saya lelaki sejati.

Shida Radzuan said...

ronald: tnjuk kn dri mu yg sejati itu hihi =)

Anonymous said...

kehidupan pilihan...apa2 jangan tunjuk keburukan...kalau da gay senyap je...kau tanggung dosa sendiri orang lain tak campur dosa kau....peace...

Shida Radzuan said...

kahirie: btol btol btol =)