Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 19 December 2010

pengakuan seorang lelaki yang bergelar "gay" jom baca (entri 2 in1) ^_^

Salam korang,shida nak share skit tentang isu "gay" yang shida rasa sekarang berleluasa d'malaysia nih mahupun d'luar malaysia, korang rasakan ada tak pasangan gay yang berani muncul dihadapan masyarakat dan menyatakan dia adalah "gay" jom kita tengok video nih:
kata Azwan Ismail "saya GAY saya OK"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Firstly shida nak ucap terima kasih pada tuan punya blog nih dia telah tag shida kat award nih,tapi award nih tak semua dapat sebab award nih khas buat peserta-peserta top50 blog baru pilihan malaysia saja,means shida pon dapat juga lah hihi jadi terima kasih pada kisahkayyea dot blogspot ,baru semangat kalau ada kejersama yang macam ni,thanks bro. Jom tengok award dia :

32 comments:

  1. liar nye awak punye cursor, susah nak tkan post your comment,

    cari publisiti la tue, pasnie makin ramai la anak ikan serbu die. tue yg die nak. nampak tak permainan dier???

    ReplyDelete
  2. hey.. gd luck yep~ :)

    @si gay vavi : FFFFFFFFFFF

    ReplyDelete
  3. haha mls nk komen ape2..nnt kate mngutuk plak..biarlah dia sedar sendiri huhu

    ReplyDelete
  4. salam kenal...

    Hmm kesian kat lelaki dlm video ni, satu dunia tau...

    ReplyDelete
  5. hasrul: salam juge =)
    nak wat cmne dia nk camtuh huhu~

    ReplyDelete
  6. memang tak tahu malu :P

    xPERLU mengaku Islam lah.

    ReplyDelete
  7. tuhla pasal sayidatina..dia sndri taw islam melarang benda tuh kan..ish tah ler..~

    ReplyDelete
  8. ish bio btol mamat tu sida :muntahijau:

    ReplyDelete
  9. btol la kan dia sndri yg ckp adehhh :/

    ReplyDelete
  10. Dunia akhir zaman. Manusia makin berani. Rasa malu sudah menipis, luntur & hilang. Selamat dtg ke zaman Nabi Lut. Selamat datang bala & kehancuran drpd Allah..

    ReplyDelete
  11. yanie: Azwan Ali pon ok gak ekekke =P

    ReplyDelete
  12. hans: "saya cantik" "ade orang xok" ekekeke =P

    ReplyDelete
  13. mr.FH: taw dah dia comel hehee =P

    ReplyDelete
  14. dia kurang kasih sayang dan belaian manja dari seorang perempuan tu. hekhekhek

    ReplyDelete
  15. thanx, hehehe cukenyeeeee :)

    ReplyDelete
  16. zero: myb la not sure la tp dia tuh ish mcm pkai topeng jew ckp slumber..xkn xde prasaan malu..haaaihh~

    ReplyDelete
  17. mr.FH:suke yer hihihi..tumpg suke gak ekekee =P

    ReplyDelete
  18. hohoho... saya bukan gay. saya lelaki sejati.

    ReplyDelete
  19. ronald: tnjuk kn dri mu yg sejati itu hihi =)

    ReplyDelete
  20. kehidupan pilihan...apa2 jangan tunjuk keburukan...kalau da gay senyap je...kau tanggung dosa sendiri orang lain tak campur dosa kau....peace...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.