pengakuan seorang lelaki yang bergelar "gay" jom baca (entri 2 in1) ^_^ | Dunia sebenar Shida pengakuan seorang lelaki yang bergelar "gay" jom baca (entri 2 in1) ^_^

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 19 December 2010

pengakuan seorang lelaki yang bergelar "gay" jom baca (entri 2 in1) ^_^

Salam korang,shida nak share skit tentang isu "gay" yang shida rasa sekarang berleluasa d'malaysia nih mahupun d'luar malaysia, korang rasakan ada tak pasangan gay yang berani muncul dihadapan masyarakat dan menyatakan dia adalah "gay" jom kita tengok video nih:
kata Azwan Ismail "saya GAY saya OK"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Firstly shida nak ucap terima kasih pada tuan punya blog nih dia telah tag shida kat award nih,tapi award nih tak semua dapat sebab award nih khas buat peserta-peserta top50 blog baru pilihan malaysia saja,means shida pon dapat juga lah hihi jadi terima kasih pada kisahkayyea dot blogspot ,baru semangat kalau ada kejersama yang macam ni,thanks bro. Jom tengok award dia :

32 Jari Ohsem:

shapoji said...

liar nye awak punye cursor, susah nak tkan post your comment,

cari publisiti la tue, pasnie makin ramai la anak ikan serbu die. tue yg die nak. nampak tak permainan dier???

kay yea said...

hey.. gd luck yep~ :)

@si gay vavi : FFFFFFFFFFF

shida saje said...

shapoji: huhu yeke sowiiii =)

shida saje said...

kay: tq yer =)

Afiq Bukhari said...

haha mls nk komen ape2..nnt kate mngutuk plak..biarlah dia sedar sendiri huhu

HASRUL NIZAM said...

salam kenal...

Hmm kesian kat lelaki dlm video ni, satu dunia tau...

shida saje said...

afiq: diam suda huhu~

shida saje said...

hasrul: salam juge =)
nak wat cmne dia nk camtuh huhu~

nursayidatina said...

memang tak tahu malu :P

xPERLU mengaku Islam lah.

shida saje said...

tuhla pasal sayidatina..dia sndri taw islam melarang benda tuh kan..ish tah ler..~

patriq said...

ish bio btol mamat tu sida :muntahijau:

shida saje said...

btol la kan dia sndri yg ckp adehhh :/

JR Shoppe said...

Dunia akhir zaman. Manusia makin berani. Rasa malu sudah menipis, luntur & hilang. Selamat dtg ke zaman Nabi Lut. Selamat datang bala & kehancuran drpd Allah..

shida saje said...

JR : huhu takotnya....rrrr :/

Yanie J said...

igtkan azwan ali kuikui :P

MR.FH said...

saya normal, saya ok, :)

hans said...

doa2kan moga beliau kembali ke pangkal jalan

saya hensem,saya okay! :)

P/S : Hikayat Merong Mahawangsa Nih Main - Main Lah Dengan Aku! Kenapa Aku Tak Jemu Menonton Filem P.Ramlee?

shida saje said...

yanie: Azwan Ali pon ok gak ekekke =P

shida saje said...

mr.FH : guds! thumbsup!

MR.FH said...

saya comel, saya ok

shida saje said...

hans: "saya cantik" "ade orang xok" ekekeke =P

shida saje said...

mr.FH: taw dah dia comel hehee =P

Zero said...

dia kurang kasih sayang dan belaian manja dari seorang perempuan tu. hekhekhek

MR.FH said...

thanx, hehehe cukenyeeeee :)

hans said...

hehehehe
den okay jer
eh,award tu zirafah ekk?
comel

P/S : The Winner Of Survivor Nicaragua - Jud Fabio Birza

shida saje said...

zero: myb la not sure la tp dia tuh ish mcm pkai topeng jew ckp slumber..xkn xde prasaan malu..haaaihh~

shida saje said...

mr.FH:suke yer hihihi..tumpg suke gak ekekee =P

shida saje said...

hans: den pon okay juge weeee ~

Ronaldmohoni said...

hohoho... saya bukan gay. saya lelaki sejati.

shida saje said...

ronald: tnjuk kn dri mu yg sejati itu hihi =)

kahirie said...

kehidupan pilihan...apa2 jangan tunjuk keburukan...kalau da gay senyap je...kau tanggung dosa sendiri orang lain tak campur dosa kau....peace...

shida saje said...

kahirie: btol btol btol =)