Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 23 December 2010

selamat datang "welcome-welcome" follower ke 700 shida =)

Salam myreader semua,entri kali ini pendek jer hihi..nak mengucapkan tahniah pada dia awak lu syafiq kamu kerana telah menjadi follower 700th shida,dengan tersangat-sangat bangganya kih3 *ayat xleh blah =P nak bagi syafiq award yang shida wat khas untuk syafiq,orang lain tak ade syafiq sorang jer yang ade..hihihi bertuah kan?? so korang apa lagi jom la kita terjah blog jejaka tampan nih syafiq namanya ,semoga syafiq ceria-ceria selalu hendaknya =) tq bangat sudi follow Blogadis'Biru ni =)
untuk copy link pic Ctrl+c *sorry blog shida xleh right click
hope syafiq suka..tuk lelaki shida tak berapa tahu award macamana menjadi pilihan hati,so naruto nih ok kot hehee =) kalo suka tak suka komen k, akan diperbaiki.. ngeeee.. done! ~

5 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.