sesi interview bermula..waaachhhaaaa ^_^ | Dunia sebenar Shida sesi interview bermula..waaachhhaaaa ^_^

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 11 December 2010

sesi interview bermula..waaachhhaaaa ^_^

salam and morning sume kali nih shida d'interview lagi haiihh cam biasa lah,orang yang tag shida nih sgt2 special hehee sebab dia adalah..teeett..biarlah rahsia ekeke..beliau adalah ghost@sharul tq yer sayang for dis tag,kalau korang nak tahu sape beliau nih jom beramai2 singgah dan kasi hangat tuan punya blog yeehaaa!! so soalannya seperti dibawah,pada yg kena tag berhati2 :P ngehh~
::Pasal ko::
Nama Penuh : Shida Radzuan ckup la =)
Tarikh Lahir : 05 Jan 19** biarlah rahsia
Umo : 2teeett Tahun
Marrried?: Insyaalah 2015..haha~
Zodiak : Carpricorn
Saiz kaki : 6 boleh 7 pon boleh
Berat skarang : 50 something2
Tinggi : 163cm
Nama Panggilan : "andak" for family "cyg" for some1  "shida,sida,ida" for kawan2
Sekolah Rendah : SK Simpang (taiping mali)
Sek Menengah : SMK Raja Perempuan Ipoh (rps)
Kolej / Universiti : empty -
Benda terakhir ko buat : edit blog & blogwalking
Keadaan Bilik : kemas dan wangi dah semestinya..
Penah Couple Bape Kali : rrrrrr... ttbe part ni lupa ingatn ekeke
Amek gambar ko skrang n upload (dont edit): esok2 lah =P
::Pasal orang len::
Nama awek/pakwe first ko : yang tukang tag nih lah hehee sharul
Nama awek/pakwe ko skang : yang tukang tag jugak lah hehee sharul
Nama orang yang paling ko rindu skang : yang tukang tag lah hehee sharul
Nama orang terakhir penah ko kecewakan : yang nih bukan tukang tag *xde kot
Nama orang yang paling ko benci : perogol penipu perompak
Nama binatang peliharaan ko : actually xsuka bela bintang suka bela ank sndri jew :P
::Pasal tabiat ko::
Penah korek idong : tipulah xpenah eee geli aku..
Penah baca mesej pastu senyum/gelak sorang2 : selalu sgt hehee
Penah gayut smpai tetido : xpenah sbb asik gelak jew ekeke
Penah kentut kat khalayak ramai : xpenah serius!!
Penah tido kat klas : penah aksi snooker wakakaka :P
Penah pukul orang : penah juga tp pukul2 manja =)
Penah tido lebih dari 24 jam : penah 25 jam lebih gak kan :P
Penah nangis depan awek/pakwe : penah huhu maluunya..
Penah kena birthday prank : air sabun dalam ingtan =)
::Kali pertama::
Kena marah : zaman kecik la,bapak gila garang =(
Duk jauh dari family : stat dok asrama kt ipoh 2000
Tgk wayang : xsure lah *lupa ingatan sat
Ponteng kelas : xpenah budak bek nih hihihi
Jatuh cinta : zaman skolah dgn siDia yg Tampan~
Kena rejek : xpenah saya yg rejek org hihi =P
Accident : tahun nih bulan3 sakit badan2 seminggu huhu
::5 orang yang ko nak tag::
nih fav shida hihi mereka adalah yaniej white lover cik miera hazwan firdani
done! tq pada Encik Hantu a.k.a Sharul yang tag saya sesi temuramah ni nice =)

12 Jari Ohsem:

cik miera said...

haha..thanks dear..nnti miera jawab lagi ye..hak3

Firdani said...

hahahahahaha..nak gelak lagi..sgt dasat soklan inteview ni..hahaha..sat nak buat..:)

shida saje said...

miera: jawab jgn xjawab hehe :P

shida saje said...

firdani: lawak an hahaa :D

Yanie J said...

thx kak..insyaallah t yanie wt eh.klo x wt pn,yanie jwb lam hati kuikui :P

shida saje said...

ok xde hal lah adik =)

patriq said...

ehem..sharul 2 sarol kan kan kan wakakka :larik:

shida saje said...

shussss diam kau satan! aiipp!

patriq said...

heee kim salam kat dia na :week:

shida saje said...

insyallah la~

Cik Su said...

haha.. semua pasal tukang tag ..semoga berbahagia ok

shida saje said...

ciksu: waaaa malunya..shussss taw ekekke =P