shida ade cbox baru yay! agak-agak leh masuk contest tak :P | Dunia sebenar Shida shida ade cbox baru yay! agak-agak leh masuk contest tak :P

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 2 December 2010

shida ade cbox baru yay! agak-agak leh masuk contest tak :P

salam myreaders hihi..hari ni sampai dua post shida buat hehe..gara2 xsempat nak update blog semalam,biasala orang bekerja,agak letih sikit,kadang-kadang shida tak online pon,balik jew taw nak tido..huhu sejak2 keje office hour nih badan dah tak boleh nak berjaga sangat,kalo time cuti ok la..leh qada' tido..erk boleh gitu lak eh ekeke :p ok straight 2 da point actually shida harini mg'edit' shida nyew CBOX SHIDA so dah berjaya camne ok kew? shida pakai adobe photoshop,1stime pakai nih shida ingt pesan wan hazel dia kate nak pndai gune kena rajin godek2 benda alah tuh hihi so shida pon ngah xtaw nak wat pe godek2 la so dapat la buat benda alah ni,ok ke? ikhlas la komen ya..nak kate ape pon xkesah la shida budak baru nak belajar ~ 
agak-agak leh tak shida join contest cik FatiN kite tuh ekeke :p
ppssstt..psssttt..shida da de banner nak tukar2 boleh la..

14 Jari Ohsem:

patriq said...

lawo cam tuan dia :larik:

shida saje said...

satan..ketuk dia aipp!!

twinkle twinkle said...

smart la :)

shida saje said...

tq twinkle ;)

Yanie J said...

comil2..
:P

shida saje said...

alah biasa2 jew yanie ;)

Firdani said...

yg dulu pn dh cntek shida..ni pn cantek gk..:) msuk jgn x msuk..hehe

fatin hanani said...

cik fatin tu saya ka haha

jom join jom heee

shida saje said...

firdani: hehee..shida kalo bab2 design mmg xpnah setia..cepat berubah2 hihi ;)

shida saje said...

fatin: awak ler sape lg hihi :P

nazirulhazwan~ said...

chantek o0o, terbaik2;p

shida saje said...

naz: tq2 hehe~

Anonymous said...

Baik pengiriman dan posting ini banyak membantu saya dalam assignement kuliah saya. Terima kasih Anda sebagai informasi Anda..

shida saje said...

anonymous: ???