Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 4 December 2010

shida dapat award power dari syatoza :thumbsup:

salam all my blogger hehe..sehat ke sayang-sayang shida hari ni?? hope korang sehat walafiat hendaknya,ok lah actually shida nak memperkenalkan award yang bagi shida power nak taw sebab ape ok korang boleh tengok gambar bawah ini ;)
kata syatoza "tunggu lama skit baru keluar flash nyew" ;)
amacam power tak korang rasa? hehe..kalau korang nak boleh lah terjah blognya dan jadi follower syatoza a.k.a Uikss shida sudah terjah dan da dapat award nih,thanx yer syatoza,hope menjadi sorang blogger yang berjaya..yeah!! syatoza shida nak tag kat sorang kawan shida nih boleh x?? shida tag pada adik k'sayangan shida yaniej

4 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.