Tutorial Contest Fesyen Untuk Semua | Dunia sebenar Shida Tutorial Contest Fesyen Untuk Semua

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 30 December 2010

Tutorial Contest Fesyen Untuk Semua

1. Salam semua kawan-kawan blogger. hope korang sentiasa sehat walafiat disamping insan-insan tersayang,actually shida hari ini nak buat sedikit tutor contest shida yang shida tengok rata-rata masih xberapa paham. bagi shida contest ni sanagat-sangat senang,kalau la bukan shida yang anjurkan mesti shida join. ok sekarang shida buat apa yang perlu ada dalam entri ok.
 syarat pertama : letak banner yg kt atas ni
syarat ke2 : korang follow la blog shida dan esya k *tak paksa
syarat ke3 : korang tag la 5 orang rakan blogger korang k
- rakan blogger 1
- rakan blogger 2
- rakan blogger 3
- rakan blogger 4
- rakan blogger 5
syarat ke4 : ini pulak gambar yang dipertaruhkan *contoh saja
syarat ke5 : hantar butir-butir dibawah kat email ini > c.kami@rocketmail.com
  • -Nama penuh :
  • -URL blog :
  • -Alamat penuh : *(sila isi betul2 untuk proses penghantaran hadiah)
  • -Nyatakan talian perkhidmatan h/p anda: *(maxis/digi/celcom)
  • -Link facebook : *(jika ada)
  • -SIZE dress/t-shirt anda: *(dari segi huruf atau no) -contoh: S M L XL / 32 34 36 38

  • -Picture contest anda : * (boleh upload dari email atau bagi url pic) 
2.untuk picture contest anda korang leh upload dari email/attach gambar, xpon korang leh bagi url/link gambar tersebut yang telah korang upload dari mana-mana website contoh seperti photobucket.com @ imageshack.us
 klik untuk lebih jelas!
3. selesai semuanya diatas done! anda berjaya. kami akan membalas email anda dan penyertaan anda diterima. Pada peserta-peserta sila cek email korang kalau korang dah hantar tapi tiada maklum balas dari kami sila beritahu dengan kadar segera. Kami sentiasa pantau penyertaan korang 24 jam. Bagi yang dah berjaya selalu la singgah blog shida atau esya untuk mengetahui update terkini tentang contest. Ada apa-apa masalah sila hubungi saya =)

12 Jari Ohsem:

yad'z said...

hurm... tak de gambar sesuai nak dipertaruhkan.. hehe..


p/s: jom join GA yad'z

fathiah said...

gudluck :)

BilaGadisBercerita said...

saye join!
http://bilagadisbercerita.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

Hanifi said...

pompuan saje ?

Hanifi said...

cmne nk tag member?

shida saje said...

hanifi: tag maksudnya kamu nak ajak siapa untuk join contest ini juga.

yan said...

yan xde gmbr la utk contest ni~ :(

Ain Zulaikha said...

tak sabar pulak nak tgk peserta nak dah join... hehehehe nak gak tgk.. T_T


terima kasih komen entry saya tajuk help me! help me! :) Selamat tahun baru :)

Esya Erisya HoneyZ Marcell_ said...

join jgn x join :p

shida saje said...

yan: xpe dear..try je hehe =)

shida saje said...

ain: sama2 sharing is caring =)

shida saje said...

esya: =P