video bersin versi "slow motion" | Dunia sebenar Shida video bersin versi "slow motion"

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 3 December 2010

video bersin versi "slow motion"

Jom kita tengok orang bersin versi "SLOW MOTION" 
tak sangka kan bila bersin macamni rupanya..kotor arr..patut la orang tak suka bila kita ter"bersin" ke arah orang kan..heehee..sebab tu disarankan bila nak bersin tutup dengan "tissue" tak pon "sapu tangan" kalau dah dua-dua tak ada pakai jew tangan korang tu..heee so ape kate korang selepas tengok video nih,ade tak pesanan-pesanan penaja tuk sesapa yang kuat bersin tak pon tuk kita sama-sama fokus untuk menjaga kesihatan kita ;)

23 Jari Ohsem:

Firdani said...

bakteria 2 bley terbang 1 meter kot (betol ke tak?tak igt)hehe..

faiezbasiron said...

huhu..lawak ar..huhu

fatin hanani said...

haha xkan la bersin cmpi cm tu haha

Yanie J said...

uwaaaaaaaaa...tenet slow! xpattt tgkk.mencik!!

shida saje said...

firdani: kelajuan bakteria spantas kilat taw ekeke :P

shida saje said...

faiz: heeehe paling lawak bila tang btol2 da tahap nk tkua air liur sume ..ekekee :P

shida saje said...

fatin: kpe xpcya ke? kne pcaya nih slow motion version ekeke :P

shida saje said...

yanie: akak tumpng sedih dik :(

Fahim 'n Alin said...

comel je...euwww..haha

apih el nino said...

Cute giler bersin. Hahaha...

chairooL ruLez said...

heeeeeeeeeeeeeeee.....najish!!
tips : kalau rase nak bersin, sumbart la pape yang patut dalam mulut pastu baru bersin kuat2...at least tak nampak sangat "cecair2" yang kuaa tuh!
haahaha

shida saje said...

fahim: comel ke x comel ekekke :P

shida saje said...

apih: cute g shida bersin ekekke :P

chairool: info mantop ekekke :P

Afiq Bukhari said...

ewwww haha pattla bila bersin kena tutup hidung :D

shida saje said...

afiq: taw xpo ekeke :P eeewwuukk

patriq said...

uih sida kpe la letak video ni..huhu :muntahijau:

shida saje said...

satan: sajo bg org geli-geli mat ..ekekke :P

patriq said...

ok,sida sehat ke ni? xmasuk gomo ke?

shida saje said...

shat2 ja..insyallah kalo free kang masuk la,kpe ye?de pape news yg sida xtaw ke??

patriq said...

ta de pe2 lah,free masuk la onair ke :hihi

shida saje said...

insyallah~

HAZWAN17 said...

hahaha,,,,,,,menyembur semua nya

shida saje said...

wan: taw xpew hihi ;)