Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 3 December 2010

video bersin versi "slow motion"

Jom kita tengok orang bersin versi "SLOW MOTION" 
tak sangka kan bila bersin macamni rupanya..kotor arr..patut la orang tak suka bila kita ter"bersin" ke arah orang kan..heehee..sebab tu disarankan bila nak bersin tutup dengan "tissue" tak pon "sapu tangan" kalau dah dua-dua tak ada pakai jew tangan korang tu..heee so ape kate korang selepas tengok video nih,ade tak pesanan-pesanan penaja tuk sesapa yang kuat bersin tak pon tuk kita sama-sama fokus untuk menjaga kesihatan kita ;)

23 comments:

  1. bakteria 2 bley terbang 1 meter kot (betol ke tak?tak igt)hehe..

    ReplyDelete
  2. haha xkan la bersin cmpi cm tu haha

    ReplyDelete
  3. uwaaaaaaaaa...tenet slow! xpattt tgkk.mencik!!

    ReplyDelete
  4. firdani: kelajuan bakteria spantas kilat taw ekeke :P

    ReplyDelete
  5. faiz: heeehe paling lawak bila tang btol2 da tahap nk tkua air liur sume ..ekekee :P

    ReplyDelete
  6. fatin: kpe xpcya ke? kne pcaya nih slow motion version ekeke :P

    ReplyDelete
  7. heeeeeeeeeeeeeeee.....najish!!
    tips : kalau rase nak bersin, sumbart la pape yang patut dalam mulut pastu baru bersin kuat2...at least tak nampak sangat "cecair2" yang kuaa tuh!
    haahaha

    ReplyDelete
  8. fahim: comel ke x comel ekekke :P

    ReplyDelete
  9. apih: cute g shida bersin ekekke :P

    chairool: info mantop ekekke :P

    ReplyDelete
  10. ewwww haha pattla bila bersin kena tutup hidung :D

    ReplyDelete
  11. afiq: taw xpo ekeke :P eeewwuukk

    ReplyDelete
  12. uih sida kpe la letak video ni..huhu :muntahijau:

    ReplyDelete
  13. satan: sajo bg org geli-geli mat ..ekekke :P

    ReplyDelete
  14. ok,sida sehat ke ni? xmasuk gomo ke?

    ReplyDelete
  15. shat2 ja..insyallah kalo free kang masuk la,kpe ye?de pape news yg sida xtaw ke??

    ReplyDelete
  16. ta de pe2 lah,free masuk la onair ke :hihi

    ReplyDelete
  17. hahaha,,,,,,,menyembur semua nya

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.