1st GA Pearl by mOoN | Dunia sebenar Shida 1st GA Pearl by mOoN

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 27 January 2011

1st GA Pearl by mOoN

Salam reader hehee GA GA GA jom join GA Cik MoOn hadiahnya sangat menarik,syarat-syarat yang sangat mudah rugi taw sape yang tak join GA ni,yang penting ownernya 'perempuan' plus plus comel lagi ngeeee :D
kalau korang nak join boleh klik nama Cik Moon atau mana-mana nama Cik MOon dalam entri ni sebab sudah shida link kan terus ke blognya, tak percaya try klik =)
1. kenapa anda join GA ni? shida join GA Cik MOon sebab..
  • shida nak berkenalan dengan Cik MOon serta ingin menambah kenalan blogger
  • hadiah yang menarik seperti 3 hadiah misteri menanti peserta yang berjaya dan 1 hadiah khas untuk peserta bertuah
  • nak memeriahkan lagi GA Cik MOon =) 
 2. antara warna putih, peach dan hitam,which color describe u the most dan nyatakan kenapa?
  • disebabkan tiada biru dalam senarai Cik Moon so pilihan ke2 shida adalah PUTIH kenapa putih?


  • sebab korang boleh tengok blog shida nih PUTIH dan biru kan bagi shida warna PUTIH ni tenang dan boleh match dengan pelbagai warna lain. Ia juga suci dan bersih antara sume warna *bukan nak kata warna lain xsuci dan xbersih ye =P so korang tengok blog shida sesuaikan dengan dua warna nih putih dan biru.
3. tag pada 3 rakan blogger yang lain. ini yang paling shida suka buat.
*jom kita lihat siapa yang terkena =)
~ mereka adalah sahabat blogger shida yang paling femes.weee wiitt!

Tarikh akhir menghantar penyertaan : 14 February 2011 (Isnin)


8 Jari Ohsem:

mOoN said...

penyertaan disahkan...^^

thanks join...Good Luck yaa..:)

salam kenal dear..

shida saje said...

cik moon tq =)

salam perkenalan juga =)

Yanie J said...

gud luck kak :)

shida saje said...

tq yanie =)
alololo..comel pic hello kitty tuh hihi =)

Ain Zulaikha said...

heheheh goodluck k :)

shida saje said...

tq ain =)

ZACK ENTRY said...

semoga berjaya..=)


cantek template blog..=)

shida saje said...

tq zack =)