alhamdullah shida dah kembali yay! | Dunia sebenar Shida alhamdullah shida dah kembali yay!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 9 January 2011

alhamdullah shida dah kembali yay!

Salam semua myLovely Friend,shida dah kembali yay! hehee..itu la tajuk entri shida,kalau tak percaya tengok la sendiri :P Sorry la korang shida away buat sementara waktu..yups ada prob sikit but now dah setel..alhamdulillah =) prob apa tu shida tak boleh lah share kat sini hihi P&C jus korang perlu tahu shida dah kembali dengan senyuman yang lebar camni  ^_______^ eh lebar ke tuh..ekekke =P selepas ni shida akan blogwalking macam biasa,letih juga dalam seminggu ni biasa la tahun baru bulan pertama kerja, sangat-sangat banyak,alhamdullah semuanya dapat dilaksanakan dengan sempurna =) letih memamg letih,keje mana yang xletihkan tapi dah jadi tanggungjawab kena la hadapi ngan tabah. Pape pun shida suka kerja yang shida buat sekarang..happy jew,
Pada rakan-rakan yang tak putus-putus doakan kesejahteraan shida,amik berat tentang shida thanx so much! semuanya dah ok sekarang,korang jangan risau yer ngeeeee.. :D mulai sekarang shida dah boleh blogwalking dan wat entri macam biasa beshnyeee..yay!