"Cantik itu Unik" bak kate Intan Izzatul Fariza =) | Dunia sebenar Shida "Cantik itu Unik" bak kate Intan Izzatul Fariza =)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 6 January 2011

"Cantik itu Unik" bak kate Intan Izzatul Fariza =)

Salam myLovely readers,2 3 hari ni shida betul-betul sibuk kat tempat keje,keje banyak dengan contest shida lagi..fuhh tuhan je taw camne shida pikul semua ni,tapi tanpa orang-orang kuat shida tak mampu nak pikul,orang-orang kuat yang shida maksudkan tu..korang la rakan-rakan blogger shida yang prihatin ..hehee,malam ni shida agak pening sikit,tak tahu la kenapa,dari kat tempat keje lagi,hope esok pulih seperti biasa. Ok ok tujuan shida sebenarnya nak ucapkan ribuan terima kasih pada rakan blogger shida ni,namanya Intan Izzatul Fariza kenapa eh shida ucapkan terima kasih pada beliau..sebab intan telah pon buat satu entri khas buat shida sempena mybefday yang ke 2*tuutt..hehee..terharu lah huhuh..siap buat award hari jadi shida lagi cantik banner dia..tq so much intan!
dan award yang lagi satu ni shida dapat time tu intan buat contest,memang tak sangka shida jadi orang pertama yang exchange link kat blog dia..hheheee..so shida la pemenag cik intan payug nih hihi..shida dapat hadiah lagi taw..shida tengah tunggu juga hihi so ni lah banner yang cute mute nih hehee ~
comel kan korang hehee..macam tuan dia ..ngeeee ~ jom ramai-ramai pergi blog intan nk kite follow-follow tinggalkan jejak kesana ;)

Ok yang ini pulak AWARD dari umar yg cute cute ke umar nih hehe..tah shida pon tak penah bersua muka .kalo korang nak tahu atau nak share juga award umar nih,singgah lah kat blog umar,actually ini award untuk New Year tapi shida ni sibuk sikit,lambat wat entri untuk award umar,pape pon tq umar tag shida award ini =)
  • ada soalan dari umar shida nak jawab ni (apakah azam lama anda yang anda masih ingat??) so jawapannya azam shida masa tuh nak turun berat badan dengan hanya seminggu =P

12 Jari Ohsem:

patriq said...

bestnya sida,kita share taw :kahkah larikk:

shida saje said...

xyeh bluwekkkk... =P

iszieylyanziy said...

bestnye!!!heeh,,eh,,da bce sal shawl??

shida saje said...

is: xbaca lagila..kpe? de yg menarik ke?

BilaGadisBercerita said...

shida! thanks sgt2!! terharunye ^__^

shida saje said...

sama2 intan =)

yad'z said...

cute ar tuh... hehe

shida saje said...

hehee =P

tomatokering :) said...

hepy besday shida ;)

umar yg cute said...

uuiyoo cantiknyerr award ni sape la agk nyer umar yg cute 2 erkk mst die cute dan ensem gler :D agaggagaaa...

shida saje said...

cik tom thanx yer =)

shida saje said...

umar ..weksss prasan cute la tuh ekekek =P