cerita tentang thaipusum shida yang malang. apakah?? | Dunia sebenar Shida cerita tentang thaipusum shida yang malang. apakah??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 20 January 2011

cerita tentang thaipusum shida yang malang. apakah??

 (pic from google) gambar ni tiada kena mengena dengan cerita shida tq
Salam readers,good morning good afternoon semua heehee..bangun awal lewat arini opss! semalam ada sesuatu yang berlaku kat shida semalam sempena thaipusum tahun ni,hahaaa tah ape-ape..merepek je! bukan la semalam shida jatuh motor huhuhu uwaaaa..sakit giler badan-badan terutama kaki ni,naseb la takde kemalangan jiwa,dah la petang masa balik kerja ada kemalangan berlaku diselekoh dekat dengan tempat keje shida. Polis ramai huhu..shida kalau ada polis agak suka tak berapa suka *sebab-sebab kenangan lampau ..bla.bla.bla.bla. shida merepek sorang diri ekekkee =P sakit sakit juga tapi malas nak melayan sangat nanti mula lah kerja nya nak UP CUTI ..jangan xperlu tak ada apa pun shida oii..huhuhu..tahun nih banyak benda nak target! perlu bekerja KERAS.yeahh!
 (pic from wan hazel)
Semalam juga shida ada terbaca tentang isu kejujuran dalam blogwalking ni. Shida baca dari blog AfiqBukhari.com korang nak baca g blog afiq ada dalam bloglist shida 'my superblog' . Tak sangka kan  dalam mengejar trafik+duit ni sanggup menipu sesama blogger. Dan juga shida dah tahu siapa antara follower-follower shida yang terlibat dalam auto blogwalking ni. Shida baru perasan jer bila tersedar. Bukan tak boleh ambil jalan mudah,semua orang pun suka kalu ada jalan paling mudah dalam sesuatu kerja yang dibuat tapi itu hanya untuk kepentingan diri itu tak betul lah. Thanks to sahabat shida sorang ni yang sudi menambah dan share ilmu dalam dunia blogging ni . kalau tak shida sentiasa ditipu oleh blogger yang suka mengambil kesempatan keatas blogger-blogger baru macam shida ni ..huhu * lap u lah ngeeeee :D ~

15 Jari Ohsem:

Yuni Aisyah said...

bahayanya...nasib baik la shida ok...len kali bwk moto tu kne lebih bhati2..

skrg nie mmg ngh kecoh ngn auto BW...ramai gk la blogger yg wat taktik nie..tp x pasti la same ada benar ato x mereka yg buat..jd pemerhati je dlm hal nie..mls nak dok hentam org..

tomatokering :) said...

sida2 . laenkali hati2 taw . hu

geram jgk kat org yg gna auto nie . manual dah la . tak aci kan . huhu

shida saje said...

yuni: thanx k..pasni mmg nk hati2,bukn ape time tuh mlm terasa polis tu kejar shida huhuhu~

say no to auto bw!

shida saje said...

ok cik tom sida ati2 pas ni k =) tq

yup manual suda sbb kita ikhlas singgah blog dia huhu~

HAZWAN17 said...

aik ka..jatuh moto ke
baek-baek bawak laen kali

Yanie J said...

sib baek akk tade pe2..huhu.patutla smlm tbe2 snyap ;/

shida saje said...

adik wan : ha,a nih pun sakit lg taw huhuu..~

shida saje said...

yanie: sorry xgtaw yanie semlm kak zsempat sakit lgsg ttdo..huhu

patriq said...

sida jatuh moto? ok xnih seyes x? huhuh :cry:

patriq said...

hope sida ok2 jer..berehat k :malusih:

shida saje said...

pat aku ok dun worry beb =)

nelly said...

katakan tidak pada penipu .
hehe

shida saje said...

yeah! hidup nelly ekekek =P

whitelover said...

cmne nk tau auto BW kt CB kite ni ey huhu :P

shida saje said...

azwa: azwa pkai shoutmix ok, leh block org yg auto bw..mcm shida pkai cbox xleh huhu..