Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 10 January 2011

'contest' update untuk entri,gambar dan butir2 diTUTUP!

Salam MyLovely blogger,hari ini tepat 12:00am 10 Januari 2011 bersamaan dengan hari ISNIN shida nak umumkan bahawa 'Contest Fesyen Untuk Semua'  update untuk entri,gambar dan butir-butir diri diTUTUP. Segala yang telah diupdate sehingga 11:59pm 9/1/11 adalah muktamad segala perubahan tidak akan dilayan. Untuk promote entri masih lagi dibuka sehingga tarikh 15 Januari 2011. Peringatan pada semua peserta Tarikh Tutup Contest adalah 15 Januari 2011 dan selepas tarikh tersebut penilaian akan dibuat dan pengumuman pemenang akan diumumkan pada 1 Februari 2011. Diharapkan pada peserta-peserta bersabar menunggu keputusan yang akan dikeluarkan nanti =) Semoga berjaya pada semua peserta 'Contest Fesyen Untuk Semua' .
tahniah! juga pada pemenang Anugerah Juara Lagu ke25
~ persembahan terbaik Faizal Tahir ~
~ vokal terbaik dan tempat ke3 AJL 25 Hafiz AF~
~ tempat ke2 AJL 25 M.U.H & Black ~
~ Juara AJL 25 Ana Rafalli~

kenapa Yuna Tak Menang antara banyak-banyak kategori eh..hmm..??persembahan dia ok apa??



12 comments:

  1. hehe ,tah menang tah tak . kekeke

    ReplyDelete
  2. eeee,cuak..sebab contestant sume hebat-hebat :D

    ReplyDelete
  3. yuna kureng le psmbhn die...huhu..da tade rezeki nk wt cane kn

    ReplyDelete
  4. sida sapa ana rafalli?
    xknai pun :huhu:

    ReplyDelete
  5. eh rafalli ke raffali? :kahkah:

    ReplyDelete
  6. meaw: juri masih memilih hihi =)

    ReplyDelete
  7. tom: juri masih mmilih..pilihan yang xbrbelah bhagi taw ;)

    ReplyDelete
  8. yanie: tah ler len org len pndapat kan..

    ReplyDelete
  9. pat: benda tu pon ko kecoh ..padehal??

    ReplyDelete
  10. wahhh awek umar skg da jd sebutan dimana2 ana raffali i <3 u forever <3

    ReplyDelete
  11. heheee...tp kn kalo shida single umar pown jd single la :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.