eh jiwangkah shida kalau dengar lagu-lagu cinta =) | Dunia sebenar Shida eh jiwangkah shida kalau dengar lagu-lagu cinta =)

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 13 January 2011

eh jiwangkah shida kalau dengar lagu-lagu cinta =)

Salam myreaders semua,heeehe..pagi ni shida nak merepek tentang cintalah,eh kenapa lak shida ni nak berjiwang karat plak ngan korang..ngeeee :D pe salahnye korang layan jerlah shida nih pe'el nya macam ni..tadi tahlah baru pas gayut ngan 'dia' lama juga,rasa macam dah lama tak gayut2 macam tu,almaklumla masing2 bz dengan kerja masing2,kadang shida free dia bz,kadang2 juga dia free shida bz so paham-pahamlah sendiri. Pas gayut tadi rasa rindu lagi tapi masing-masing dah ngantuk tak leh nak msg2 dah,sambung esok jewlah hihi..kalau rindu dia mesti shida nyanyi lagu ni *rindu lagi kat dia nih..best sangat sweet je heheee =) 
> Kalau Cinta by Aliff Aziz feat Joanna <
Di lubuk hatiku Adalah kamu
Sebagai ratu Seluruh jiwaku
Hanya dirimu Yang aku mahu
Telah ku percayakan Hati ini padamu
Maka kita tak saling risau Risau risau risau
Chorus
Kalau cinta jangan kacau
Kalau sayang tak perlu marah
Kalau ikhlas tak minta berbalas
Serahkan cintamu Pada yang punya cinta
Di lubuk hatiku Adalah kamu
Yang aku perlu Seluruh jiwaku
Hanya dirimu Yang aku mahu
Kau ku perlu Kau jiwaku
Kau cintaku Kau ku rindu
Kaulah ratu
Kaulah ratu Kau kau cintaku
Kau ku rindu Kau jiwaku

26 Jari Ohsem:

alexayussida said...

hehe tak salah2..sila2 melayan:D

cik lya said...

tak slh..boleh aje hihi

fya zainal said...

boleh jha..
kekadang lagu jiwang ni buat hilang stress...ehhh ye ke?? haha kalau yg putus cinta tu jgn dgr nnt menambahkan stress pula

Shida Radzuan said...

alexa: hahaa..hari2 shida melayan =P

Shida Radzuan said...

lya: heee..tq =)

Shida Radzuan said...

fya: tol tu tp kalo shida frust suka gak dgr lagu2 cinta tp yg sedih2..huhuuu~

patriq said...

sida jiwang,dah tau lama da :siul:

Shida Radzuan said...

cehhh bila lak sida jiwang pat nih..ketuk kang!

patriq said...

haakkttuuii....tak ngaku :week:

Shida Radzuan said...

siul~
oit..xpi kelas ponteng r tuh!
pomaleh!

patriq said...

ak cuti sakit arini :kahkah:

Shida Radzuan said...

yerla tuh..pomaleh!

patriq said...

sida :sofa:
ak nak lunch ni..tata sida..

Miera Hassan said...

best kan lagu ni..suka layan..^_^

Shida Radzuan said...

yups..best layan jew hihi..cik miera suka yer.. =)

Anonymous said...

suke laguu ni jugakkk lang!!!
alan mmg tgh jiwg2 pon skang an? hak3~

Yuni Aisyah said...

suke ini lagu...jiwang2 best ape..:)

AnakPakZohar said...

suke...suke...suke....^^

AnakPakZohar said...

suke...suke...suke....^^

Shida Radzuan said...

chiko: alang taw..lagu2 gtu mst angah suke gak kan kan kan.. =P

Shida Radzuan said...

yuni: jiwang2 feeling kan hihihi =)

Shida Radzuan said...

yad'z:shida suka gak ngeeee :D

YANG UNIQUE™ said...

xpernah dgr lgu ni..mklumla nk jwang pn dgn spe kn?huhu

Shida Radzuan said...

ekekkee adik nih..ngade lak xnah dgr =P

zirconia said...

jiwang ke eh? macam sama je hobi kita shida :D

Shida Radzuan said...

sama eh zuzu heheee =)