eh jiwangkah shida kalau dengar lagu-lagu cinta =) | Dunia sebenar Shida eh jiwangkah shida kalau dengar lagu-lagu cinta =)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 13 January 2011

eh jiwangkah shida kalau dengar lagu-lagu cinta =)

Salam myreaders semua,heeehe..pagi ni shida nak merepek tentang cintalah,eh kenapa lak shida ni nak berjiwang karat plak ngan korang..ngeeee :D pe salahnye korang layan jerlah shida nih pe'el nya macam ni..tadi tahlah baru pas gayut ngan 'dia' lama juga,rasa macam dah lama tak gayut2 macam tu,almaklumla masing2 bz dengan kerja masing2,kadang shida free dia bz,kadang2 juga dia free shida bz so paham-pahamlah sendiri. Pas gayut tadi rasa rindu lagi tapi masing-masing dah ngantuk tak leh nak msg2 dah,sambung esok jewlah hihi..kalau rindu dia mesti shida nyanyi lagu ni *rindu lagi kat dia nih..best sangat sweet je heheee =) 
> Kalau Cinta by Aliff Aziz feat Joanna <
Di lubuk hatiku Adalah kamu
Sebagai ratu Seluruh jiwaku
Hanya dirimu Yang aku mahu
Telah ku percayakan Hati ini padamu
Maka kita tak saling risau Risau risau risau
Chorus
Kalau cinta jangan kacau
Kalau sayang tak perlu marah
Kalau ikhlas tak minta berbalas
Serahkan cintamu Pada yang punya cinta
Di lubuk hatiku Adalah kamu
Yang aku perlu Seluruh jiwaku
Hanya dirimu Yang aku mahu
Kau ku perlu Kau jiwaku
Kau cintaku Kau ku rindu
Kaulah ratu
Kaulah ratu Kau kau cintaku
Kau ku rindu Kau jiwaku

26 Jari Ohsem:

alexa yussida said...

hehe tak salah2..sila2 melayan:D

cik lya said...

tak slh..boleh aje hihi

fya zainal said...

boleh jha..
kekadang lagu jiwang ni buat hilang stress...ehhh ye ke?? haha kalau yg putus cinta tu jgn dgr nnt menambahkan stress pula

shida saje said...

alexa: hahaa..hari2 shida melayan =P

shida saje said...

lya: heee..tq =)

shida saje said...

fya: tol tu tp kalo shida frust suka gak dgr lagu2 cinta tp yg sedih2..huhuuu~

patriq said...

sida jiwang,dah tau lama da :siul:

shida saje said...

cehhh bila lak sida jiwang pat nih..ketuk kang!

patriq said...

haakkttuuii....tak ngaku :week:

shida saje said...

siul~
oit..xpi kelas ponteng r tuh!
pomaleh!

patriq said...

ak cuti sakit arini :kahkah:

shida saje said...

yerla tuh..pomaleh!

patriq said...

sida :sofa:
ak nak lunch ni..tata sida..

cik miera said...

best kan lagu ni..suka layan..^_^

shida saje said...

yups..best layan jew hihi..cik miera suka yer.. =)

chikova said...

suke laguu ni jugakkk lang!!!
alan mmg tgh jiwg2 pon skang an? hak3~

Yuni Aisyah said...

suke ini lagu...jiwang2 best ape..:)

yad'z said...

suke...suke...suke....^^

yad'z said...

suke...suke...suke....^^

shida saje said...

chiko: alang taw..lagu2 gtu mst angah suke gak kan kan kan.. =P

shida saje said...

yuni: jiwang2 feeling kan hihihi =)

shida saje said...

yad'z:shida suka gak ngeeee :D

Yanie J said...

xpernah dgr lgu ni..mklumla nk jwang pn dgn spe kn?huhu

shida saje said...

ekekkee adik nih..ngade lak xnah dgr =P

zirconia said...

jiwang ke eh? macam sama je hobi kita shida :D

shida saje said...

sama eh zuzu heheee =)