Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 13 January 2011

eh jiwangkah shida kalau dengar lagu-lagu cinta =)

Salam myreaders semua,heeehe..pagi ni shida nak merepek tentang cintalah,eh kenapa lak shida ni nak berjiwang karat plak ngan korang..ngeeee :D pe salahnye korang layan jerlah shida nih pe'el nya macam ni..tadi tahlah baru pas gayut ngan 'dia' lama juga,rasa macam dah lama tak gayut2 macam tu,almaklumla masing2 bz dengan kerja masing2,kadang shida free dia bz,kadang2 juga dia free shida bz so paham-pahamlah sendiri. Pas gayut tadi rasa rindu lagi tapi masing-masing dah ngantuk tak leh nak msg2 dah,sambung esok jewlah hihi..kalau rindu dia mesti shida nyanyi lagu ni *rindu lagi kat dia nih..best sangat sweet je heheee =) 
> Kalau Cinta by Aliff Aziz feat Joanna <
Di lubuk hatiku Adalah kamu
Sebagai ratu Seluruh jiwaku
Hanya dirimu Yang aku mahu
Telah ku percayakan Hati ini padamu
Maka kita tak saling risau Risau risau risau
Chorus
Kalau cinta jangan kacau
Kalau sayang tak perlu marah
Kalau ikhlas tak minta berbalas
Serahkan cintamu Pada yang punya cinta
Di lubuk hatiku Adalah kamu
Yang aku perlu Seluruh jiwaku
Hanya dirimu Yang aku mahu
Kau ku perlu Kau jiwaku
Kau cintaku Kau ku rindu
Kaulah ratu
Kaulah ratu Kau kau cintaku
Kau ku rindu Kau jiwaku

26 comments:

  1. hehe tak salah2..sila2 melayan:D

    ReplyDelete
  2. boleh jha..
    kekadang lagu jiwang ni buat hilang stress...ehhh ye ke?? haha kalau yg putus cinta tu jgn dgr nnt menambahkan stress pula

    ReplyDelete
  3. alexa: hahaa..hari2 shida melayan =P

    ReplyDelete
  4. fya: tol tu tp kalo shida frust suka gak dgr lagu2 cinta tp yg sedih2..huhuuu~

    ReplyDelete
  5. sida jiwang,dah tau lama da :siul:

    ReplyDelete
  6. cehhh bila lak sida jiwang pat nih..ketuk kang!

    ReplyDelete
  7. haakkttuuii....tak ngaku :week:

    ReplyDelete
  8. siul~
    oit..xpi kelas ponteng r tuh!
    pomaleh!

    ReplyDelete
  9. ak cuti sakit arini :kahkah:

    ReplyDelete
  10. sida :sofa:
    ak nak lunch ni..tata sida..

    ReplyDelete
  11. best kan lagu ni..suka layan..^_^

    ReplyDelete
  12. yups..best layan jew hihi..cik miera suka yer.. =)

    ReplyDelete
  13. suke laguu ni jugakkk lang!!!
    alan mmg tgh jiwg2 pon skang an? hak3~

    ReplyDelete
  14. suke ini lagu...jiwang2 best ape..:)

    ReplyDelete
  15. chiko: alang taw..lagu2 gtu mst angah suke gak kan kan kan.. =P

    ReplyDelete
  16. yuni: jiwang2 feeling kan hihihi =)

    ReplyDelete
  17. xpernah dgr lgu ni..mklumla nk jwang pn dgn spe kn?huhu

    ReplyDelete
  18. ekekkee adik nih..ngade lak xnah dgr =P

    ReplyDelete
  19. jiwang ke eh? macam sama je hobi kita shida :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.