Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 31 January 2011

entri 'tiga dalam satu' jom baca kemerepekan shida =)

Assalamualaikum, peace upon you. 
ok tajuk untuk part1 :
shida dah cashout earns nuffnang untuk pertama kali 2011 
alhamdulllah syukur hehe..ini adalah cashout pertama kalinya shida bersama Pihak Nuffnang. Selama 3 bulan shida bersama Nuffnang dan ini adalah hasil yang shida dapat dari usaha keras shida selama berblogging. Usia blog shida pun xsampai setahun baru 7 Bulan kira boleh diketagori blogger baru. Apa yang penting shida happy dalam berbloging jus simple je, tak perlu nak mengejar itu ini buat sekadar yang kita mampu,enough!
 tajuk part 2 : 
keputusan  'Contest Fesyen Untuk Semua' ada ditangan shida
esok genap 15hari tempoh penilaian juri untuk Contest Fesyen Untuk Semua. Tapi keputusannya telah shida dapat tadi dari juri. Seorang pemenang perempuan dan seorang pemenang lelaki dan juga dua orang pemenang top comment. Bagi yang berjaya tahniah shida ucapkan pada korang semua dan thanks again sebab korang sudi join contest ini walaupun ada yang cakap susah la tak de masa la tapi masih ada lagi blogger-blogger yang sudi join thanks ok =) so pengumuman pemenang akan shida buat pada 
selasa 1 Februari 2011 pada jam 8.00 malam,tunggu k!

tajuk part 3 :
hadiah-hadiah bagi pemenang 'Contest Fesyen Untuk Semua'
hadiah untuk pemenang bagi kategori 'pic terbaik perempuan' = dress (mengikut size yang telah dberikan) dan juga topup bernilai RM5 maxis/celcom/digi (salah satu sahaja)
hadiah untuk pemenang bagi kategori 'pic terbaik lelaki' = tali pinggang/belt dan juga topup bernilai RM5 maxis/celcom/digi (salah satu sahaja)
hadiah untuk dua pemenang bagi kategori 'top comment' = topup bernilai RM10 maxis/celcom/digi (salah satu sahaja)
*peringatan kepada pemenang, topup akan dimasukan terus melalui topup reload jadi pemenang diminta memberikan no.telefon bimbit melalui msg shida difacebook. Topup akan dimasukan pada 2hb Februari 2011 antara jam 10pagi - 10malam.
*bagi pemenang pic terbaik,hadiah anda akan dipos antara tarikh 2hb Februari 2011 - 15hb Februari 2011. Jadi kepada pemenang harap anda sabar menunggu =)

25 comments:

  1. tahniah ..sy tak cukup lagi nak cash out..huu

    ReplyDelete
  2. kongrets shida . ceq tak dan cash out pon . hehe

    wahh~ ceq mng tak ? T__T

    ReplyDelete
  3. cek yanie pn xmaii lagi ni...huhu...

    ReplyDelete
  4. naz dah bole cash out, tp mcm nak kumpul lagi. bole ke? hehe.

    P.s : rasa cam tak menang jer. WUWUWW

    ReplyDelete
  5. waaa.. xsbar nk tgk sape pemenangnya,, mesti intan xdpt :(

    ReplyDelete
  6. waaahhhhh x sabarnya nak tau sepa menang

    ReplyDelete
  7. ciktom: xpe pelan2 kayuh taw..lma2 mst leh cashout..ciktom tgu esok k ;)

    ReplyDelete
  8. yanie: sama la kite..lpas yanie smpai baru akak.

    ReplyDelete
  9. naz: kumpul je hehe..lg lma lg bnyk kan ;)

    ReplyDelete
  10. meaw intan dan fya : sabau yer hihi =)

    ReplyDelete
  11. bestnye da cash out.. fatin xpenah cash out lg..uwaaa...

    neway,, tak sbr tgu pengumuman pemenang.. even i tau i xkan mng..hehe..

    ReplyDelete
  12. waa . berdebar2 lah .

    ReplyDelete
  13. mmg patut pun awk dapat duit nuff sbb blog awk mmg cantik.. nampak kemas je tanpa guna byk penggunaan warna.. bila masuk blog awk rasa sejuk je.. hehe.. blog awk boleh dpt anugerah kualiti.. boleh claim award tue kt firdauskasim.blogspot.com
    saya nk tukar banner dgn awk leh?

    ReplyDelete
  14. misz fatin: ala xlma lg fatin pon leh cashout tgu je nnt k =)
    fatin tgu dan lihat mlm nih k siapa yg btuah =)

    ReplyDelete
  15. firdaus: thanks sbb sudi komen entri shida k =)
    ok2 shida terjah blog fir..ok kite exchange banner k jom ;)

    ReplyDelete
  16. shida, saya dah letak banner awk kt blog saya. nnti awk letak banner saya pula taw

    ReplyDelete
  17. I absοlutely loѵe youг blog.
    . Gгеat colοrs & thеme. Did уou make this ωeb site yourself?
    Pleasе reply back as Ι'm planning to create my own website and would like to know where you got this from or just what the theme is named. Thank you!
    My website ... Where Is my zombie shirt

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.