entri 'tiga dalam satu' jom baca kemerepekan shida =) | Dunia sebenar Shida entri 'tiga dalam satu' jom baca kemerepekan shida =)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 31 January 2011

entri 'tiga dalam satu' jom baca kemerepekan shida =)

Assalamualaikum, peace upon you. 
ok tajuk untuk part1 :
shida dah cashout earns nuffnang untuk pertama kali 2011 
alhamdulllah syukur hehe..ini adalah cashout pertama kalinya shida bersama Pihak Nuffnang. Selama 3 bulan shida bersama Nuffnang dan ini adalah hasil yang shida dapat dari usaha keras shida selama berblogging. Usia blog shida pun xsampai setahun baru 7 Bulan kira boleh diketagori blogger baru. Apa yang penting shida happy dalam berbloging jus simple je, tak perlu nak mengejar itu ini buat sekadar yang kita mampu,enough!
 tajuk part 2 : 
keputusan  'Contest Fesyen Untuk Semua' ada ditangan shida
esok genap 15hari tempoh penilaian juri untuk Contest Fesyen Untuk Semua. Tapi keputusannya telah shida dapat tadi dari juri. Seorang pemenang perempuan dan seorang pemenang lelaki dan juga dua orang pemenang top comment. Bagi yang berjaya tahniah shida ucapkan pada korang semua dan thanks again sebab korang sudi join contest ini walaupun ada yang cakap susah la tak de masa la tapi masih ada lagi blogger-blogger yang sudi join thanks ok =) so pengumuman pemenang akan shida buat pada 
selasa 1 Februari 2011 pada jam 8.00 malam,tunggu k!

tajuk part 3 :
hadiah-hadiah bagi pemenang 'Contest Fesyen Untuk Semua'
hadiah untuk pemenang bagi kategori 'pic terbaik perempuan' = dress (mengikut size yang telah dberikan) dan juga topup bernilai RM5 maxis/celcom/digi (salah satu sahaja)
hadiah untuk pemenang bagi kategori 'pic terbaik lelaki' = tali pinggang/belt dan juga topup bernilai RM5 maxis/celcom/digi (salah satu sahaja)
hadiah untuk dua pemenang bagi kategori 'top comment' = topup bernilai RM10 maxis/celcom/digi (salah satu sahaja)
*peringatan kepada pemenang, topup akan dimasukan terus melalui topup reload jadi pemenang diminta memberikan no.telefon bimbit melalui msg shida difacebook. Topup akan dimasukan pada 2hb Februari 2011 antara jam 10pagi - 10malam.
*bagi pemenang pic terbaik,hadiah anda akan dipos antara tarikh 2hb Februari 2011 - 15hb Februari 2011. Jadi kepada pemenang harap anda sabar menunggu =)

25 Jari Ohsem:

al_hakim said...

tahniah ..sy tak cukup lagi nak cash out..huu

tomatokering :) said...

kongrets shida . ceq tak dan cash out pon . hehe

wahh~ ceq mng tak ? T__T

Yanie J said...

cek yanie pn xmaii lagi ni...huhu...

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

naz dah bole cash out, tp mcm nak kumpul lagi. bole ke? hehe.

P.s : rasa cam tak menang jer. WUWUWW

Imran nyambek said...

belanjalah macam tu..

meaw said...

tak sabau . huhu

Intan Izzatul said...

waaa.. xsbar nk tgk sape pemenangnya,, mesti intan xdpt :(

fya zainal said...

waaahhhhh x sabarnya nak tau sepa menang

shida saje said...

hakim: ala xlma jer tuh hihi =)

shida saje said...

ciktom: xpe pelan2 kayuh taw..lma2 mst leh cashout..ciktom tgu esok k ;)

shida saje said...

yanie: sama la kite..lpas yanie smpai baru akak.

shida saje said...

naz: kumpul je hehe..lg lma lg bnyk kan ;)

shida saje said...

imran: jom mcd ngeee =P

shida saje said...

meaw intan dan fya : sabau yer hihi =)

misz FaTiN said...

bestnye da cash out.. fatin xpenah cash out lg..uwaaa...

neway,, tak sbr tgu pengumuman pemenang.. even i tau i xkan mng..hehe..

Puteri Cokelat said...

waa . berdebar2 lah .

Firdaus Kasim said...

mmg patut pun awk dapat duit nuff sbb blog awk mmg cantik.. nampak kemas je tanpa guna byk penggunaan warna.. bila masuk blog awk rasa sejuk je.. hehe.. blog awk boleh dpt anugerah kualiti.. boleh claim award tue kt firdauskasim.blogspot.com
saya nk tukar banner dgn awk leh?

Ryoma Ekhizen said...

sy akn tggu

shida saje said...

misz fatin: ala xlma lg fatin pon leh cashout tgu je nnt k =)
fatin tgu dan lihat mlm nih k siapa yg btuah =)

shida saje said...

puteri coklat: tguuuuu ngeee =P

shida saje said...

firdaus: thanks sbb sudi komen entri shida k =)
ok2 shida terjah blog fir..ok kite exchange banner k jom ;)

shida saje said...

ryoma: hehee..tguuuuu =)

Kisah Cinta Kita said...

shida, saya dah letak banner awk kt blog saya. nnti awk letak banner saya pula taw

shida saje said...

ok =)

Anonymous said...

I absοlutely loѵe youг blog.
. Gгеat colοrs & thеme. Did уou make this ωeb site yourself?
Pleasе reply back as Ι'm planning to create my own website and would like to know where you got this from or just what the theme is named. Thank you!
My website ... Where Is my zombie shirt