Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 25 January 2011

hey!! korang shida dapat hadiah lar........yay!

Hai semua salam dan selamat sejahtera,ada sihat harini?? hope ok la seperti biasa. Shida ok ok je macam biasa ari ni shida cuti shida tak buat apa kat umah huhu..banyak masa tido saja,tah la penat tak habis-habis lagi tapi ada perkara yang lebih best harini van pos laju sampai umah. Hadiah dari Cik Intan ini hadiah shida menang "orang pertama yang meletakkan link" kat widget linking blog intan actually macam tak percaya shida orang pertama sebab line masa tu sengal-sengal, kejap-kejap shida tengok nama shida nanti shida refresh page nama orang lain plak,so shida biar jerla..tetiba intan msg shida kat cbox dia kate shida orang d'cari hehe..xsangka lak,so now hadiah tu dah sampai. Thanks sangat-sangat kat intan k. Ni lah hadiah dia barang perhiasan,lilin dia wangi shukeee =)
thank so much intan,barang yang dikirim selamat sampai dengan sempurna.

12 comments:

  1. alamak aiii,jelesnya cik shida :)

    ReplyDelete
  2. wah ! best nye ^^

    ReplyDelete
  3. wah..nk jgk..heeh

    kalau rajin jom
    http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. selamat sampai jugak barang tue : )

    ReplyDelete
  5. wow!!
    sangat menggoda..
    ehehheee

    ReplyDelete
  6. meaw: jgn jeles2 nnt kite share lilin tuh ade 2 hehee ;P

    ReplyDelete
  7. best la shida kongsi ngn pat erk :larikk:

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.