hey!! korang shida dapat hadiah lar........yay! | Dunia sebenar Shida hey!! korang shida dapat hadiah lar........yay!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 25 January 2011

hey!! korang shida dapat hadiah lar........yay!

Hai semua salam dan selamat sejahtera,ada sihat harini?? hope ok la seperti biasa. Shida ok ok je macam biasa ari ni shida cuti shida tak buat apa kat umah huhu..banyak masa tido saja,tah la penat tak habis-habis lagi tapi ada perkara yang lebih best harini van pos laju sampai umah. Hadiah dari Cik Intan ini hadiah shida menang "orang pertama yang meletakkan link" kat widget linking blog intan actually macam tak percaya shida orang pertama sebab line masa tu sengal-sengal, kejap-kejap shida tengok nama shida nanti shida refresh page nama orang lain plak,so shida biar jerla..tetiba intan msg shida kat cbox dia kate shida orang d'cari hehe..xsangka lak,so now hadiah tu dah sampai. Thanks sangat-sangat kat intan k. Ni lah hadiah dia barang perhiasan,lilin dia wangi shukeee =)
thank so much intan,barang yang dikirim selamat sampai dengan sempurna.

12 Jari Ohsem:

meaw said...

alamak aiii,jelesnya cik shida :)

nurul ain said...

wah ! best nye ^^

Syafiq Rosli said...

wah..nk jgk..heeh

kalau rajin jom
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

BilaGadisBercerita said...

alhamdulillah.. selamat sampai jugak barang tue : )

mie said...

wow!!
sangat menggoda..
ehehheee

shida saje said...

meaw: jgn jeles2 nnt kite share lilin tuh ade 2 hehee ;P

shida saje said...

ain: mmg best nih 1stime dpt =)

shida saje said...

syafik: shida mmg nk join yeah!

shida saje said...

intan tq sgt2 ;)

shida saje said...

mie: menggoda lak ekekke =P

patriq said...

best la shida kongsi ngn pat erk :larikk:

shida saje said...

pat: xyeh hahaha..