internet sengal-sengal punca shida hilang mood nak bw | Dunia sebenar Shida internet sengal-sengal punca shida hilang mood nak bw

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 21 January 2011

internet sengal-sengal punca shida hilang mood nak bw

Jam kat lappy nih tepat 12.00 noon,hye semua assalamualaikum =) tengah nak tunggu lunch shida post entri jap. Ini pon mengambil masa lama sebab line tenet shida teruk sangat,tak tahu kenapa masa bulan pertama beli ok je. Laju jer tenet tuh tak lekang jari shida kat keyboard asik menaip jer. Loading pun cepat jew xtunggu lama.
tapi sejak-sejak ni lambat sangat la smpai blog shida sendiri pun kadang tak leh buka,aduihh payah la gini,nak post entri nak blogwalking pon payah sangat2,tambah lagi nak buka blog-blog yang cantik cute mute kan ..lagi la..ke lappy shida yang dah berat sangat ni..ke ada pendatang asing tumpang tido kat lappy shida owh tidaaakkkkk jangan la huhu,xkan nk format saja..selama 3tahun lebih shida jaga lappy nih pernah sekali jer format huhuhu. tengok lah usha lagi sehari dua sebab semalam shida baru lepas bayar bil. kalau tak ok juga format lah pilihan terakhir shida.
benda ni ker yang menyebabkan lappy shida sakit-sakit sengal-sengal..cissss!!


13 Jari Ohsem:

iqbalhakimi said...

huhu...itu la ...internet memainkan peranan.. =P

fya zainal said...

betul2
bila internet lembap
loading pun punyalah lama

Hazwan said...

ke akak dah lebih limit untuk BB..
kadang dah lebih limit boleh jadi lembap jugak...

Yuni Aisyah said...

internet yuni pon prob la shida...geram je rse...nak BW mmg xleh la..sabar je la..membantutkan aktiviti berblogging je..huhu

shida saje said...

iqbalhakimi: yaaa betul tuh huhu..uwaaaa sedih :"(

shida saje said...

fya: buka lak blog yg gempak-gempak lg lma dia loading huhu sabo jerla..huhu =(

shida saje said...

hazwan: xlah adik..xlebih pon..nih dah bayor pon dia masih gini ape cer..huhu..kak da dcide nk format jew..

shida saje said...

yuni pon sama ke? huhu..mmg mggu keje2 mngguna kn tenet huhu..

patriq said...

cian sida :cry:

patriq said...

meh pat tlg nak??

shida saje said...

xyah lah pat mst ko ckp tlg tgk kan..taw dah!!

yad'z said...

btol cakap wan... yad'z nye pon dah over limit dah... hoho... lembup giler...

shida saje said...

huhuh..baru byao bil wehh..