Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 21 January 2011

internet sengal-sengal punca shida hilang mood nak bw

Jam kat lappy nih tepat 12.00 noon,hye semua assalamualaikum =) tengah nak tunggu lunch shida post entri jap. Ini pon mengambil masa lama sebab line tenet shida teruk sangat,tak tahu kenapa masa bulan pertama beli ok je. Laju jer tenet tuh tak lekang jari shida kat keyboard asik menaip jer. Loading pun cepat jew xtunggu lama.
tapi sejak-sejak ni lambat sangat la smpai blog shida sendiri pun kadang tak leh buka,aduihh payah la gini,nak post entri nak blogwalking pon payah sangat2,tambah lagi nak buka blog-blog yang cantik cute mute kan ..lagi la..ke lappy shida yang dah berat sangat ni..ke ada pendatang asing tumpang tido kat lappy shida owh tidaaakkkkk jangan la huhu,xkan nk format saja..selama 3tahun lebih shida jaga lappy nih pernah sekali jer format huhuhu. tengok lah usha lagi sehari dua sebab semalam shida baru lepas bayar bil. kalau tak ok juga format lah pilihan terakhir shida.
benda ni ker yang menyebabkan lappy shida sakit-sakit sengal-sengal..cissss!!


13 comments:

  1. huhu...itu la ...internet memainkan peranan.. =P

    ReplyDelete
  2. betul2
    bila internet lembap
    loading pun punyalah lama

    ReplyDelete
  3. ke akak dah lebih limit untuk BB..
    kadang dah lebih limit boleh jadi lembap jugak...

    ReplyDelete
  4. internet yuni pon prob la shida...geram je rse...nak BW mmg xleh la..sabar je la..membantutkan aktiviti berblogging je..huhu

    ReplyDelete
  5. iqbalhakimi: yaaa betul tuh huhu..uwaaaa sedih :"(

    ReplyDelete
  6. fya: buka lak blog yg gempak-gempak lg lma dia loading huhu sabo jerla..huhu =(

    ReplyDelete
  7. hazwan: xlah adik..xlebih pon..nih dah bayor pon dia masih gini ape cer..huhu..kak da dcide nk format jew..

    ReplyDelete
  8. yuni pon sama ke? huhu..mmg mggu keje2 mngguna kn tenet huhu..

    ReplyDelete
  9. xyah lah pat mst ko ckp tlg tgk kan..taw dah!!

    ReplyDelete
  10. btol cakap wan... yad'z nye pon dah over limit dah... hoho... lembup giler...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.