Saturday, 1 January 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

Salam readers ini GA kedua yang shida join,actually GA ni d'tag oleh miss Cempaka tq yer..so owner GA ni adalah IZAMIR RIDZWAN senang GA ni hanya tag 4 orang rakan blogger yang lain dan inform kat mereka sekali. Ok shida dah buat tu ,so 4 orang yang bertuah ini adalah jeng..jeng..jeng.. ADIK HAZWAN YANIE J MR.GHOST CIKFARRA yang kena tag tahniah ekekke =P so kepada sesiapa yang nak kan pendrive ni atau nak tambah koleksi pendrive jomla join GA izamir ridzwan dan nak mengetahui dengan lebih detail sila klik sini .thank you.
p/s : soalan 1 hingga 5 shida dah buat .DONE!.

4 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.