Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway | Dunia sebenar Shida Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 1 January 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

Salam readers ini GA kedua yang shida join,actually GA ni d'tag oleh miss Cempaka tq yer..so owner GA ni adalah IZAMIR RIDZWAN senang GA ni hanya tag 4 orang rakan blogger yang lain dan inform kat mereka sekali. Ok shida dah buat tu ,so 4 orang yang bertuah ini adalah jeng..jeng..jeng.. ADIK HAZWAN YANIE J MR.GHOST CIKFARRA yang kena tag tahniah ekekke =P so kepada sesiapa yang nak kan pendrive ni atau nak tambah koleksi pendrive jomla join GA izamir ridzwan dan nak mengetahui dengan lebih detail sila klik sini .thank you.
p/s : soalan 1 hingga 5 shida dah buat .DONE!.

4 Jari Ohsem:

patriq said...

dapat pendrive ke sida cam best ja,nak join juga lah :kura1:

Izamir Ridzwan said...

thanks join

shida saje said...

pat: jom la join lg ramai lg best =)

shida saje said...

tq izamir ridzwan =)