jom tengok list 'contest fesyen untuk semua' | Dunia sebenar Shida jom tengok list 'contest fesyen untuk semua'

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 3 January 2011

jom tengok list 'contest fesyen untuk semua'

Salam semua,akhirnya shida dapat keluarkan juga list 'Contest Fesyen Untuk Semua' kepada yang berjaya menyertai contest ini,tahniah shida ucapkan jadi senarainya seperti berikut :
  1. Farisukimi 
  2. MizzNiss 
  3. CikFarra
  4. Nadodress
  5. skyies wth blackheart
  6. Ryoma Ekhizen
  7. Nadiahjamian
  8. Munnyra
  9. BilagadisBercerita
  10. Arnie Syuhaida 
  11. Birucolour 
  12. Najmie Epy 
  13. Misz Fatin 
  14. Shaofie 
  15. Nurul Zahirah 
  16. Adilah@dyla
  17. Farhana Fabulous
  18. Meaw
  19. Syarifah Nornazrah
  20. MiszLalieto
  21. Hazwan dot com
  22. budop gediks   
  23. ::deebaadeeboo::
  24. Ishikawa Komiko 
  25. Fabulous Aen 
  26.  kie
  27.  tomatokering (:
  28. Nurul Ashikin 
  29. Cik Lya 
  30. little Fya 
  31. NaNa
     
update 28/12/10 : dalam entri cuma perlu ada syarat-syarat penyertaan (1) - (5) saja,tak perlu copy semua.
update 28/12/10 : butir-butir yang kami perlukan adalah wajib untuk diisi dan dihantar ke email yang diberi.
update 29/12/10 : perhatian pada peserta-peserta sila emailkan sekali gambar yang dpertaruhkan dalam contest ini.
update 29/12/10 : kepada peserta yang mendapat maklum balas dari penganjur kat email d'kire berjaya menyertai contest ini.
update 31/12/10 : perhatian pada peserta contest ini *sila hantar butir-butir yang kami perlukan ke email ini > c.kami@rocketmail.com,ini kerana para juri akan menilai gambar-gambar anda melalui email bukan en3 /blog.
update 01/01/11 : penyertaan contest ini akan diambil hanya 31 peserta sahaja.
update 02/01/11 : Tarikh tutup contest 15 Januari 2011 (isnin)
update 03/01/11 : Jika nama anda tiada dalam senarai tapi anda sudah join dan hantar butir2 ke email,sila beritahu saya dengan kadar segera!
update 04/01/11 : Minta maaf pada Aen,shida terlepas pandang penyertaan Aen,hope aen maafkan shida *minggu nih betul2 rushin huhu ;(
 
4 orang pemenang akan dipilih dalam contest ini :
  •  2 pemenang (1-lelaki 1-perempuan) akan dipilih berdasarkan picture terbaik dari segi > dress, gaya/pose, cara edit dan keunikan gambar (keseluruhan gambar)
  •  2 pemenang Top Comment dinilai berdasarkan entri dan bilangan komen pada entri (tidak termasuk comment sendiri) 

33 Jari Ohsem:

BilaGadisBercerita said...

harap-harap la intan menang.. syida da dpt adiah dari intan.. heeee

Cadbury Girl said...

mne nme Na ? huhu .

FarhanaFabulous said...

there's my name..hihi..

MUNNYRA said...

mcm tak percaya je ada M.U.N.N.Y.R.A..eh betul ke tu? ^_^

::deebaadeeboo:: said...

thanx ! ade nme i ! ;)

Arnie syuhaida said...

yeay...ada nama :)

misz FaTiN said...

yeay.. fatin ada dlm senarai..
no13!!!!! ^_^

Cadbury Girl said...
This comment has been removed by the author.
Cadbury Girl said...

mcm x cye nme Na ade . haha . hope mnang . my name dkt 6bew 15 . ngee ~

Anonymous said...

i dh join contest ni....tp lum ade nama

shida saje said...

intan: tq hehe..shida xtahu sape yg mng contest nih sebabnya juri bukan shida atau esya taw ..huhuh..

shida saje said...

cadbury: xde ke nama tgk betol2 shida ambil nama dari blog xpon email..semak balik k ;)

shida saje said...

farhana & munnyra : gud luck dear =)

shida saje said...

deeba & arnie : gud luck k dear =)

shida saje said...

faten: gud luck dear =)

org yg x dikenali: aen ke tu?

shida saje said...

pada peserta jgn lupa promote en3 korang k =)

fya zainal said...

dear i nak join contest ni okeyh tapi blum buat entry lagi baru habis final

tomatokering :) said...

ceq dah emel :)

shida saje said...

fya cepat tgal lg dua tempat dear =)

shida saje said...

tq tom..shida da terima =)

NUR AIN AZMAN said...

shida : hehe, its ok la dear shida. aen paham. btw, yes! name aen ade :)

fya zainal said...

http://littlefya.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html

shida saje said...

fya tq so much last minit hehe...
jgn lupa send detail yg kami perlu serta gambar kat email k ;)

eVy-D-YaNa said...

still bole join?

shida saje said...

yana: sorry da tamat pnyertaan huhu ;(

eVy-D-YaNa said...

it's ok! :)

shida saje said...

tgu next contest k dear =)

shahjiehan said...

alahai..baru je SJ nak masuk~ huhu...

SJ budak baru..folow anda

Shaofie said...

happy birthday in advance cik shida. takot lupa sok. semuga panjang umurmurah rezeki yea. hehehehe. nice to know you... happy birthday again!

shida saje said...

SJ sorry yer..nnt join next contest k =)
de pape xphm tntg blogging jgn segan silu tnya shida yer ~

shida saje said...

shaofie: tq yay! org ptama wish =)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

happy early birthday wish to u dear. hope ur dream come true. smga pjg umur dan murah rezeki.sntiasa dlm redha Illahi walau d mana berada. :)

| r i E n | said...

Dah JOIN !!!

http://adengrien.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html