Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 3 January 2011

jom tengok list 'contest fesyen untuk semua'

Salam semua,akhirnya shida dapat keluarkan juga list 'Contest Fesyen Untuk Semua' kepada yang berjaya menyertai contest ini,tahniah shida ucapkan jadi senarainya seperti berikut :
  1. Farisukimi 
  2. MizzNiss 
  3. CikFarra
  4. Nadodress
  5. skyies wth blackheart
  6. Ryoma Ekhizen
  7. Nadiahjamian
  8. Munnyra
  9. BilagadisBercerita
  10. Arnie Syuhaida 
  11. Birucolour 
  12. Najmie Epy 
  13. Misz Fatin 
  14. Shaofie 
  15. Nurul Zahirah 
  16. Adilah@dyla
  17. Farhana Fabulous
  18. Meaw
  19. Syarifah Nornazrah
  20. MiszLalieto
  21. Hazwan dot com
  22. budop gediks   
  23. ::deebaadeeboo::
  24. Ishikawa Komiko 
  25. Fabulous Aen 
  26.  kie
  27.  tomatokering (:
  28. Nurul Ashikin 
  29. Cik Lya 
  30. little Fya 
  31. NaNa
     
update 28/12/10 : dalam entri cuma perlu ada syarat-syarat penyertaan (1) - (5) saja,tak perlu copy semua.
update 28/12/10 : butir-butir yang kami perlukan adalah wajib untuk diisi dan dihantar ke email yang diberi.
update 29/12/10 : perhatian pada peserta-peserta sila emailkan sekali gambar yang dpertaruhkan dalam contest ini.
update 29/12/10 : kepada peserta yang mendapat maklum balas dari penganjur kat email d'kire berjaya menyertai contest ini.
update 31/12/10 : perhatian pada peserta contest ini *sila hantar butir-butir yang kami perlukan ke email ini > c.kami@rocketmail.com,ini kerana para juri akan menilai gambar-gambar anda melalui email bukan en3 /blog.
update 01/01/11 : penyertaan contest ini akan diambil hanya 31 peserta sahaja.
update 02/01/11 : Tarikh tutup contest 15 Januari 2011 (isnin)
update 03/01/11 : Jika nama anda tiada dalam senarai tapi anda sudah join dan hantar butir2 ke email,sila beritahu saya dengan kadar segera!
update 04/01/11 : Minta maaf pada Aen,shida terlepas pandang penyertaan Aen,hope aen maafkan shida *minggu nih betul2 rushin huhu ;(
 
4 orang pemenang akan dipilih dalam contest ini :
  •  2 pemenang (1-lelaki 1-perempuan) akan dipilih berdasarkan picture terbaik dari segi > dress, gaya/pose, cara edit dan keunikan gambar (keseluruhan gambar)
  •  2 pemenang Top Comment dinilai berdasarkan entri dan bilangan komen pada entri (tidak termasuk comment sendiri) 

33 comments:

  1. harap-harap la intan menang.. syida da dpt adiah dari intan.. heeee

    ReplyDelete
  2. mne nme Na ? huhu .

    ReplyDelete
  3. mcm tak percaya je ada M.U.N.N.Y.R.A..eh betul ke tu? ^_^

    ReplyDelete
  4. yeay.. fatin ada dlm senarai..
    no13!!!!! ^_^

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. mcm x cye nme Na ade . haha . hope mnang . my name dkt 6bew 15 . ngee ~

    ReplyDelete
  7. i dh join contest ni....tp lum ade nama

    ReplyDelete
  8. intan: tq hehe..shida xtahu sape yg mng contest nih sebabnya juri bukan shida atau esya taw ..huhuh..

    ReplyDelete
  9. cadbury: xde ke nama tgk betol2 shida ambil nama dari blog xpon email..semak balik k ;)

    ReplyDelete
  10. farhana & munnyra : gud luck dear =)

    ReplyDelete
  11. deeba & arnie : gud luck k dear =)

    ReplyDelete
  12. faten: gud luck dear =)

    org yg x dikenali: aen ke tu?

    ReplyDelete
  13. pada peserta jgn lupa promote en3 korang k =)

    ReplyDelete
  14. dear i nak join contest ni okeyh tapi blum buat entry lagi baru habis final

    ReplyDelete
  15. fya cepat tgal lg dua tempat dear =)

    ReplyDelete
  16. shida : hehe, its ok la dear shida. aen paham. btw, yes! name aen ade :)

    ReplyDelete
  17. http://littlefya.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html

    ReplyDelete
  18. fya tq so much last minit hehe...
    jgn lupa send detail yg kami perlu serta gambar kat email k ;)

    ReplyDelete
  19. yana: sorry da tamat pnyertaan huhu ;(

    ReplyDelete
  20. alahai..baru je SJ nak masuk~ huhu...

    SJ budak baru..folow anda

    ReplyDelete
  21. happy birthday in advance cik shida. takot lupa sok. semuga panjang umurmurah rezeki yea. hehehehe. nice to know you... happy birthday again!

    ReplyDelete
  22. SJ sorry yer..nnt join next contest k =)
    de pape xphm tntg blogging jgn segan silu tnya shida yer ~

    ReplyDelete
  23. shaofie: tq yay! org ptama wish =)

    ReplyDelete
  24. happy early birthday wish to u dear. hope ur dream come true. smga pjg umur dan murah rezeki.sntiasa dlm redha Illahi walau d mana berada. :)

    ReplyDelete
  25. Dah JOIN !!!

    http://adengrien.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.