Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 5 January 2011

Opss harini befday shida lah ..lalallla.. (5/1/2011)

Salam myLovely friends,hope korang still belum tido sekarang jam dah menunjukkan pukul 1.53am bersamaan 5 Januari 2011 iaitu hari kelahiran shida siGadis'Biru..hehee saya la siapa lagi kan,hari ni befday shida genap la umur shida 2*tet maaf terpaksa dirahsiakan =P,ramai sangat yang wish kat facebook send sms call msg kat skype fb..thank so much sebab korang ingat befday shida nih and......yang paling happy tepat jam 12.00 am tadi shida dah dapat hadiah yang amat-amat bermakna buat shida,actually hadiah ni shida tak penah dapat dari siapa-siapa sebelum ni,kira ini yang pertama la..pengirimnya adalah teman sehidup semati shida iaitu siapa lagi kalau bukan "boy friend" shida sendiri heeehe..bukan bf orang lain yer no no no ngeee.. Sharul a.k.a Encik Hantu ..jom kita tengok sama-sama video ni =) *sorry sayang i dispaly jap video nih =P
to mydear dun worry i tak marah-marah dah ..befday gul mana boleh marah-marah heheee..nanti cepat tua. Thank so much to sayang coz buat video ni tuk i *walaupun time ni u xberapa sehat,yaa.. betul kita jauh susah sangat-sangat nak berjumpa but! sayang i pada u tak penah kurang tau,lebih-lebih lagi ada la hehee..tapi kita dah janji nak dating kan..weee..syoknye nak hadiah banyak-banyak macam u cakap tu..kih3,i doakan moga u cepat sembuh seperti biasa and hubungan kita makin rapat erat kekal dan saling sayang sampai ke jinjang pelamin dan ke anak cucu..heeehe * opsss pecah rahsia..sorry dear ngeee =P TQ!
 

36 comments:

  1. HAPPY BEDAYYY!

    MAY ALLAH BLESS U. :D

    ReplyDelete
  2. same2.
    baru tahu ade contest!.
    mcm best. :D

    ReplyDelete
  3. Shida2.............Selamat hari jadi yang ke-doploh tututututut.hehe.

    Moga2,Allah memanjangkan umur dan dimurahkan rezeki shida..aminn..;p

    ReplyDelete
  4. laa yeke..sygnyew penyertaan shida dah tutop nadd..sorry sgt2 k huhu
    tgu next contest lak taw ;)

    ReplyDelete
  5. tq yanie =)
    *ingtkn lupa tgu2 gak dai wish hihi :P

    ReplyDelete
  6. hahaha..
    sob.. sob.. sob..
    xpe. nnt nex contest bgtau tau.!
    :D

    ReplyDelete
  7. haPppy bufdey
    may Allah bless u

    ReplyDelete
  8. ok nadd dun worry =)

    fya tq so much!

    ReplyDelete
  9. wahh..umo shida dh 2ploh tutt tutt dh..hihi..
    hepi bday shida :D

    ReplyDelete
  10. selamat hari keputeriaan.
    -wish paling pemes- haha

    ReplyDelete
  11. kembatolo: my best buddy tq k..eh asal u xnk letak link kat cbox eh? *mst lg femes =P

    ReplyDelete
  12. Wahh, so SWEET lahhh.
    HAPPY BIRTHDAY dear shida!
    Wish u luck in urlife, murah rezeki, d pnjangkan umur, and happy eva lasting ok. Muaaahxxx :)

    Love,
    Aen

    ReplyDelete
  13. epi besday to u~epi besday to u~epi besday to shida~epi besday to u~

    yeay..epi besday beb!may ALLAH bless u owez~

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir jugak... semoga ceria2 selalu hendaknya..

    ReplyDelete
  15. epi bufday shida...may all ur dreams will come true..

    ReplyDelete
  16. epi bezday shida..
    may Allah blessed u dear..^_^

    ReplyDelete
  17. wahh...sweetnye...hee..
    epy besday kak..

    *kawin nnty jgn lpe ajak taw..!

    ReplyDelete
  18. chekJah: tq dear =)

    Farhana: tq so much =)

    ReplyDelete
  19. adik aja: malunyeee...heeee pasti sis ajknye lah ekekek =P

    ReplyDelete
  20. epi betday shida... hahaha dh tua c shida ni upenye... weeeeeeeeee

    ReplyDelete
  21. shida dearie :D

    happy birthday yea. hopefully u had the greatest one ever. semoga semua hajat dimakbulkan dan diberkati dlm apa jua yg shida lakukan |:D

    ReplyDelete
  22. oololoo cweet nye sarol dye wat video cenggitu,
    btw hope longlasting lah yer,
    sile cpt kawen sbb xsaba nk mkn nasik minyak hokeee,
    hakhak
    cyg alang lah, muah muahhh <333

    ReplyDelete
  23. oololoo cweet nye sarol dye wat video cenggitu,
    btw hope longlasting lah yer,
    sile cpt kawen sbb xsaba nk mkn nasik minyak hokeee,
    hakhak
    cyg alang lah, muah muahhh <333

    ReplyDelete
  24. omey ner tua la...hahaaa =P
    tq mey~

    ReplyDelete
  25. my dear angah tq so much k..sarol neves time tu ekekke =P
    sayang angah juge weeee..muah2 :*

    ReplyDelete
  26. aik chi pon ade omey pon ade..haihh..happy befday syg ;P

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.