Opss harini befday shida lah ..lalallla.. (5/1/2011) | Dunia sebenar Shida Opss harini befday shida lah ..lalallla.. (5/1/2011)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 5 January 2011

Opss harini befday shida lah ..lalallla.. (5/1/2011)

Salam myLovely friends,hope korang still belum tido sekarang jam dah menunjukkan pukul 1.53am bersamaan 5 Januari 2011 iaitu hari kelahiran shida siGadis'Biru..hehee saya la siapa lagi kan,hari ni befday shida genap la umur shida 2*tet maaf terpaksa dirahsiakan =P,ramai sangat yang wish kat facebook send sms call msg kat skype fb..thank so much sebab korang ingat befday shida nih and......yang paling happy tepat jam 12.00 am tadi shida dah dapat hadiah yang amat-amat bermakna buat shida,actually hadiah ni shida tak penah dapat dari siapa-siapa sebelum ni,kira ini yang pertama la..pengirimnya adalah teman sehidup semati shida iaitu siapa lagi kalau bukan "boy friend" shida sendiri heeehe..bukan bf orang lain yer no no no ngeee.. Sharul a.k.a Encik Hantu ..jom kita tengok sama-sama video ni =) *sorry sayang i dispaly jap video nih =P
to mydear dun worry i tak marah-marah dah ..befday gul mana boleh marah-marah heheee..nanti cepat tua. Thank so much to sayang coz buat video ni tuk i *walaupun time ni u xberapa sehat,yaa.. betul kita jauh susah sangat-sangat nak berjumpa but! sayang i pada u tak penah kurang tau,lebih-lebih lagi ada la hehee..tapi kita dah janji nak dating kan..weee..syoknye nak hadiah banyak-banyak macam u cakap tu..kih3,i doakan moga u cepat sembuh seperti biasa and hubungan kita makin rapat erat kekal dan saling sayang sampai ke jinjang pelamin dan ke anak cucu..heeehe * opsss pecah rahsia..sorry dear ngeee =P TQ!
 

36 Jari Ohsem:

Nadd said...

HAPPY BEDAYYY!

MAY ALLAH BLESS U. :D

shida saje said...

tq nadd =)

Nadd said...

same2.
baru tahu ade contest!.
mcm best. :D

Yanie J said...

epy bsday kak :)

Zaer!! said...

Shida2.............Selamat hari jadi yang ke-doploh tututututut.hehe.

Moga2,Allah memanjangkan umur dan dimurahkan rezeki shida..aminn..;p

shida saje said...

laa yeke..sygnyew penyertaan shida dah tutop nadd..sorry sgt2 k huhu
tgu next contest lak taw ;)

shida saje said...

zaer tq ..same to you =)

shida saje said...

tq yanie =)
*ingtkn lupa tgu2 gak dai wish hihi :P

Nadd said...

hahaha..
sob.. sob.. sob..
xpe. nnt nex contest bgtau tau.!
:D

fya zainal said...

haPppy bufdey
may Allah bless u

shida saje said...

ok nadd dun worry =)

fya tq so much!

cik miera said...

wahh..umo shida dh 2ploh tutt tutt dh..hihi..
hepi bday shida :D

kembatolo™ said...

selamat hari keputeriaan.
-wish paling pemes- haha

shida saje said...

miera tq dear =)

shida saje said...

kembatolo: my best buddy tq k..eh asal u xnk letak link kat cbox eh? *mst lg femes =P

HAZWAN17 said...

hepi besday hehe

NUR AIN AZMAN said...

Wahh, so SWEET lahhh.
HAPPY BIRTHDAY dear shida!
Wish u luck in urlife, murah rezeki, d pnjangkan umur, and happy eva lasting ok. Muaaahxxx :)

Love,
Aen

cik lya said...

epi besday to u~epi besday to u~epi besday to shida~epi besday to u~

yeay..epi besday beb!may ALLAH bless u owez~

TheChekJah said...

selamat hari lahir jugak... semoga ceria2 selalu hendaknya..

FarhanaFabulous said...

epi bufday shida...may all ur dreams will come true..

misz FaTiN said...

epi bezday shida..
may Allah blessed u dear..^_^

aJa said...

wahh...sweetnye...hee..
epy besday kak..

*kawin nnty jgn lpe ajak taw..!

shida saje said...

hazwan : tq adik =)

shida saje said...

Aen: tq my dear =)
BFF 4 eva k ~

shida saje said...

chekJah: tq dear =)

Farhana: tq so much =)

shida saje said...

fatin: tq dear =)

shida saje said...

adik aja: malunyeee...heeee pasti sis ajknye lah ekekek =P

4moii said...

epi betday shida... hahaha dh tua c shida ni upenye... weeeeeeeeee

zirconia said...

shida dearie :D

happy birthday yea. hopefully u had the greatest one ever. semoga semua hajat dimakbulkan dan diberkati dlm apa jua yg shida lakukan |:D

chikova said...

oololoo cweet nye sarol dye wat video cenggitu,
btw hope longlasting lah yer,
sile cpt kawen sbb xsaba nk mkn nasik minyak hokeee,
hakhak
cyg alang lah, muah muahhh <333

chikova said...

oololoo cweet nye sarol dye wat video cenggitu,
btw hope longlasting lah yer,
sile cpt kawen sbb xsaba nk mkn nasik minyak hokeee,
hakhak
cyg alang lah, muah muahhh <333

shida saje said...

omey ner tua la...hahaaa =P
tq mey~

shida saje said...

zuzu tq so much mydear =)

shida saje said...

my dear angah tq so much k..sarol neves time tu ekekke =P
sayang angah juge weeee..muah2 :*

patriq said...

aik chi pon ade omey pon ade..haihh..happy befday syg ;P

shida saje said...

syg hoh :o ..larikk...