pejam celik 800th follower dah sampai ;) | Dunia sebenar Shida pejam celik 800th follower dah sampai ;)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 2 January 2011

pejam celik 800th follower dah sampai ;)

Salam readers,macam biasalah kalau dah nampak tajuk entri macam tu sure shida dah dapat follower idaman shida hehee..yaaa!! tepat sekali shida dah pun dapat follower yang ke 800 shida,alhamdulillah dalam kesibukan awal tahun 2011 ada juga yang sudi follow blog shida ni,thanks to miss ARBI yang menjadi follower yang bertuah =) so shida macam biasa lah nak bagi award satu2nya hanya follower yang mempunyai 00 @ dua kosong sahaja yang dapat award dari shida ni,hope miss ARBI sudi lah terima award yang tak seberapa ni tapi hasil edit penuh oleh shida sendiri.
award ni sesuai untuk miss ARBI. so sesiapa yang nak berkenalan atau nak menambah follower silalah ke blog miss ARBI kita ni,pape pon tahniah untuk anda !

14 Jari Ohsem:

kembatolo™ said...

fuyooh.. dah 800. tahniah~

TheChekJah said...

wah... tahniah jugak.. bila la Jah nak sampai kesitu yer... haha..

Novelgurl said...

thniah ^^
bnyk tu 801 =)

Yanie J said...

cngrt sis :)

shida saje said...

kembatolo: hihi hasil dr bloger len yg follow shida ;)

shida saje said...

chekjah: boleh je jus kne usha skit =)

shida saje said...

novelgul: xbyk mna pon kalo 1000follower baru byk hihi =P

shida saje said...

yanie: tq sis =)

nub said...

waah.tahniah!!!

shida saje said...

nug tq =)

Kembang Perawan 3288 said...

haha.pejam celik skrg dah 804. aishh mcm stalker plk. haha.kk thnx so much.!!!

shida saje said...

sama2 =)

BilaGadisBercerita said...

caye tag shida.. lets check it out :)

http://bilagadisbercerita.blogspot.com/2011/01/cara-nak-tambahkan-trafik-blog-dengan.html

shida saje said...

gadis: tq dear =)