* pencarian follower bertuah shida * | Dunia sebenar Shida * pencarian follower bertuah shida *

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 18 January 2011

* pencarian follower bertuah shida *

hahaa..takleh blah tajuk entri shida kali ini,apa ingat program realiti ke memang lawaklah,ok ok salam semua heeehe actually shida macam biasa la mencari-cari follower bertuah shida, follower yang ade dua kosong '00' dan tiga kosong '000' heeeehe..untuk yang ke 900 shida nak bagi award saja tapi untuk yang ke1000 follower shida nak bagi hadiah lak..busan asik bagi award je,shida pon dah kering idea nak desing award yang macamana,so nak menghargai jasa-jasa baik shida nak bagi hadiah lak untuk yang bertuah weee..kalau shida boleh add diri sendiri dah follow dah hehee =P so shida tak sabar nak tunggu follower-follower yang bertuah ni.
weee ada lagi satu pemberitahuan ..shida sudah ada bloglist taw "My Superblog",hahaa,padahal orang lain da lama dah ada kan,bukan apa memang niat lepas contest shida nak buat bloglist untuk blog shida. Tujuan shida buat bloglist shida ini sebab shida suka blog orang tu (kemas,cepat loading) dan suka karya seni yang ada dalam tuh,info-info yang best,tutorial yang berguna untuk diri shida ni sebagai blogger baru,eh baru ke? baru la juga ngeeeee :D . Pada blogger-blogger yang tersenarai tahniah! shida suka blog korang lah! insyallah shida akan singgah bloglist shida ni setiap hari ~


13 Jari Ohsem:

Yanie J said...

smoga jmpe followers yg btuah ye sis:)

hihi
btw,thx ya sb list kn blog yanie kt bloglist akk :)

shida saje said...

sama2 hihi =)

kak pun xsabr nk tgu sape yg btuah tuh.. =)

fya zainal said...

wahhhhh gud luck
xlama lagi dptlah yg ke-1000 tu

shida saje said...

fya: tq dear..hihi
hopela hihi lma lagi tu wee..~

Yuni Aisyah said...

wah..makin maju blog shida..tahniah2..:)

shida saje said...

yuni: xdela biasa2 je taw =)

JR Shoppe said...

Makin laris kedai shida ni, bertuahnya jadi follower...

shida saje said...

hehe..JR biasa2 jewla hihi =)

patriq said...

sida bertuannya :malusih:

patriq said...

nanti nak follow sida banyak kali sampe 1000th :larik:

shida saje said...

yerla tu ..siul~

Adilah Daim :D said...

salam k shida , followers k shida makin brtambah , x lme lgi dpt la tuh :)

shida saje said...

tq dilah =)