pengumuman penting untuk peserta contest shida&esya | Dunia sebenar Shida pengumuman penting untuk peserta contest shida&esya

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 15 January 2011

pengumuman penting untuk peserta contest shida&esya

Salam readers..ini pengumuman penting untuk 31 peserta "contest fesyen untuk semua" dengan ini shida merasmikan hari ini 15 Januari 2011 'contest fesyen untuk semua' diTUTUP! segala yang telah diberikan pada kami adalah muktamad. Promote untuk entri juga telah pun tamat dan kiraan akan dibuat dan dinilai mulai sekarang,diingatkan pada peserta untuk pemenangan 'TOP COMMENT' kiraan komen akan dikira mengikut bilangan komen yang diperolehi oleh setiap entri tidak termasuk komen sendiri. Pengumuman pemenang akan dibuat pada 1 Februari 2011. Diharap pada semua peserta bersabar,pemilihan gambar sedang dijalankan dan masih dalam proses mencari pemenang bagi kategori PEREMPUAN dan LELAKI . semoga berjaya pada SEMUA! =)

15 Jari Ohsem:

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

^_^
untuk top comment, mmg takde chance la nak menang. mmg sikit. eheee. good luck to all contestant

meaw said...

harap-harap la meaw be a winner but banyak jugak yang hebat ....so,tataw la boleh menang atau tak . dah sedaya upaya mempromote komen....

Esya Erisya HoneyZ Marcell_ said...

yayy!! dh ttp.. jap lg nk p skodeng pic2 pserta :)

HAZWAN17 said...

selamat memilih hahaha

MUNNYRA AZMIE said...

good luck semua ^__^

shida saje said...

syarifah : eh xpew ade pengalaman next time pulun betol2 tang komen k.pape pun gud luck dear =)

shida saje said...

meaw: heeehe..kalo tang komen shida dan esya yg nilai nnti tp tang juri xleh nk watpo kami xtaw pon sape dorg plih hihih..

shida saje said...

wan : selamat2 hihi =)

shida saje said...

munnyra: gudluck tuk u juga hihihi ^_^

tomatokering :) said...

wokeh ! semua hebat2 . :D

shida saje said...

cik tom: awk pon hebat taw =)

NUR AIN AZMAN said...

good luck to all ya

kalah menang adat la kan

terima sudaa, hihi

tp meaw mmg byk komen nye, huhu

shida saje said...

hehe aen..btol tu mng klah adat pertndingan kan hihi ;)

fya zainal said...

owhhh gud luck pada semua!!!!

shida saje said...

fya: gudLuck fyA =)