Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 1 January 2011

Salam Tahun Baru Buat Semua Blogger =)

Salam myreader semua,sorry shida lambat wat entri happy new year to all rakan-rakan blogger,bukan apa shida agak sibuk sikit sejak kebelakangan ni,lagi pun dah ramai yang wat entri pada sebelah pagi. Takpe sekarang biar shida buat lewat2 skit hihi.. xla la lewat masih lagi 1st Januari 2011 kan..hehee..so HAPPY NEW YEAR - SELAMAT TAHUN BARU 2011 semua..hope apa yang berlaku masa 2010 tak akan sama atau diulang masa tahun sekarang,biarlah berbeza baru lah dikatakan peningkatan diri betul tak? hehee..ikot pendirian masing-masinglah ngeeee :D so apa azam korang untuk tahun baru nih? shida awal-awal lagi  dah terbit hihi shida nak share  lah salah satu azam shida kat korang untuk tahun ni > Ingin Memiliki Kereta Sendiri ~ hehee korang jangan gelak tau hahaaaaa =)) * eh lupa shida xde lesen lagi =P kantoi..lariiiiiii ~
azam shida untuk blog shida ni :
  • nak buat entri atau penulisan yang baik untuk blog shida dan pembaca
  • nak memperkemaskan lagi blog shida,pakai template yang ringkas tapi cute
  • nak pakai template yang ringan senang loading
  • nak cukupkan follower sampai 2000 hihi..macamla dapat =P
  • nak tambahkan bilangan pembaca pada blog shida
  • nak tingkatkan trafik dan ranking


6 comments:

  1. bagusnya shida siap ada azam. semoga semuanya tercapai. amiinnn. ai tak pernah berazam pun. huk3

    ReplyDelete
  2. happy new year 2011 sida
    ai ta kan azam nak keta jer
    xmo kawen kah? :kahkah:

    ReplyDelete
  3. zuzu: hope sgt2 huhu..sebab tahun ni 1 jew yg tcapai yg len lingkup.tahun nih nak seyes! =)

    ReplyDelete
  4. salam cik syida.. nak tanye, cmne nak letak friend's banner,, bley x wat tutorial? plizz

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.