sayang!! lappy shida dah ok,kembali blogwalking =) | Dunia sebenar Shida sayang!! lappy shida dah ok,kembali blogwalking =)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 24 January 2011

sayang!! lappy shida dah ok,kembali blogwalking =)

Salam semua sayang-sayang shida "selamat malam & selamat pagi" ,thank a lot coz masih tinggalkan jejak d'blog shida nih yang haru biru ngeee :D amcam korang sehat?shida ok dah boleh kembali blogwalking seperti biasa syukur sangat =) selesa sikit keadaan sekarang dari sebelum ni. Bila lappy dah ok,tenet pon ok juga la..baru besh nak blogwalking so shida slowly jejak korang yang blogwalking blog shida. Tadi update survay kat acc nuffnang and shida dapat BE baru "Digi Happy" kotak merah alhamdullah ..syukur walaupun tak banyak cuma satu tapi cukup untuk blog shida *kalau boleh nak lagi ekeke :P thanks to abang nuffnang shida yang sudi menghargai blog shida ni dengan memberi shida BE baru  winkk..winkk ..rata-rata shida tengok semua nuffnanger dapat BE baru yang shida dapat ni =) dan ada juga BE "Dutch Lady Friso" kotak biru yang tak nak lagi ME hehee..dah lebih 2minggu dia stay macam tuh dan earns pun makin naik alhamdulillah =)
klik pada gambar untuk tumbesaran gambar =)

14 Jari Ohsem:

Pendekar Berkuda said...

tahniah dapat BE baru...

sarah mohamad said...

tahniah dapat be . jeles ah! be me semua dah jadik metered . hihi

amazing gila said...

waaaaaaaaaaaaaaaa..fulus2 tu kak...hehehhee

BilaGadisBercerita said...

bestnya dia dpt be..

shida saje said...

pendekar berkuda: mekaseh wak ;)

shida saje said...

sarah: jgn jeles nnt awk pon mst dapatnyew ngeee :D

shida saje said...

adiiikkkkkk..ehheee nnt kak blnjew pizza taw =P

shida saje said...

hehe..intan best xbest la,,be sume nk me dah huh~

patriq said...

sida belanja pat k!

zirconia said...

bestnya shida tak bw sangat pun BE melekat gak eh :D

shida saje said...

pat: nanak blanjew lu!

shida saje said...

zuzu: alhamdullah hihi =)

nurul ain said...

wah ! bestnye dapat BE ..saya belum prnah dpt lagi.huhu..sdeyh2

shida saje said...

ain : sabar jew pasti akn dptnyew ;)