Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 24 January 2011

sayang!! lappy shida dah ok,kembali blogwalking =)

Salam semua sayang-sayang shida "selamat malam & selamat pagi" ,thank a lot coz masih tinggalkan jejak d'blog shida nih yang haru biru ngeee :D amcam korang sehat?shida ok dah boleh kembali blogwalking seperti biasa syukur sangat =) selesa sikit keadaan sekarang dari sebelum ni. Bila lappy dah ok,tenet pon ok juga la..baru besh nak blogwalking so shida slowly jejak korang yang blogwalking blog shida. Tadi update survay kat acc nuffnang and shida dapat BE baru "Digi Happy" kotak merah alhamdullah ..syukur walaupun tak banyak cuma satu tapi cukup untuk blog shida *kalau boleh nak lagi ekeke :P thanks to abang nuffnang shida yang sudi menghargai blog shida ni dengan memberi shida BE baru  winkk..winkk ..rata-rata shida tengok semua nuffnanger dapat BE baru yang shida dapat ni =) dan ada juga BE "Dutch Lady Friso" kotak biru yang tak nak lagi ME hehee..dah lebih 2minggu dia stay macam tuh dan earns pun makin naik alhamdulillah =)
klik pada gambar untuk tumbesaran gambar =)

14 comments:

  1. tahniah dapat be . jeles ah! be me semua dah jadik metered . hihi

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaaaaa..fulus2 tu kak...hehehhee

    ReplyDelete
  3. bestnya dia dpt be..

    ReplyDelete
  4. pendekar berkuda: mekaseh wak ;)

    ReplyDelete
  5. sarah: jgn jeles nnt awk pon mst dapatnyew ngeee :D

    ReplyDelete
  6. adiiikkkkkk..ehheee nnt kak blnjew pizza taw =P

    ReplyDelete
  7. hehe..intan best xbest la,,be sume nk me dah huh~

    ReplyDelete
  8. bestnya shida tak bw sangat pun BE melekat gak eh :D

    ReplyDelete
  9. wah ! bestnye dapat BE ..saya belum prnah dpt lagi.huhu..sdeyh2

    ReplyDelete
  10. ain : sabar jew pasti akn dptnyew ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.