sorry shida esok seharian tak de lappy masuk wad! | Dunia sebenar Shida sorry shida esok seharian tak de lappy masuk wad!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 22 January 2011

sorry shida esok seharian tak de lappy masuk wad!

Salam readers sehat? happy hari ni ? hurmm..shida macamni la tension dengan keadaan lappy yang suka stuck, tenet lak lambat betol-betol buat shida bengang..huhu..so shida dah set dengan member esok shida bagi dia format lappy shida. Hope semua nyew ok nanti harap-harap sangat..kalau sengal juga pakat kena baling lappy dan broadband nih haaaihhh..so seharian shida xde esok..korang still bw macam biasa k..tinggalkn jejak d'cbox shida atau komen. Ahad pagi shida dapat lappy shida balik shida akan balas balik kunjungan korang k ..huhu..sayang rasanya seharian tak blogwalking huhu..bye korang ;( adehh shida nih macam nak pergi lama plak, sehari jew ekekke :P eh korang jangan nakal-nakal taw..

12 Jari Ohsem:

whitelover said...

aisey..lappy masuk wad huhu

tomatokering :) said...

aiyoo . moga cepat sembuh ! kekeke :)

Yanie J said...

smoga lappy akak cepat smbuh..hikhik :P

yad'z said...

adehh... masok icu ke... hehe

shida saje said...

whitelover@azwa: xjadi masuk wad..sbb ttbe shida ngodam lappy nih line dah ok..ekekke mmg lawak smlm..

shida saje said...

ciktom: dah sembuh da weeee....

shida saje said...

yanie: kak xjd format kak repair sndri dah ok da.. =)

shida saje said...

yadz: xjd huwaaaa... ;(

patriq said...

sidaaaaaa...

shida saje said...

pe hal pat jerit2 :?

Cik Yana said...

Nasib baik lappy je yg sakit bukan cik Shida yang sakit. Kalau lappy buat hal lagi, cik Shida jentik kat hujung skrin dia tu. Hehehe~

shida saje said...

yana: tuhla pasal huhu..payah nk jga bnda separa hdup nih ekekek =P