yay! 1 lagi tempat kosong! cepat isi mydear! | Dunia sebenar Shida yay! 1 lagi tempat kosong! cepat isi mydear!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 4 January 2011

yay! 1 lagi tempat kosong! cepat isi mydear!

Salam semua myreader,shida sangat-sangat lega sebab penyertaan contest shida hampir-hampir nak tamat now shida dah dapat 29 penyertaan,tinggal lagi 2 lagi penyertaan yang masih terbuka kepada yang cepat mengisi tempat,31 penyertaan akan diambil dan selebihnya tiada lagi penyertaan yang akan diambil. Segala pertanyaan boleh dibuat dientri ini. Kepada peserta yang telah tersenarai tahniah shida ucapkan. So korang boleh la mula promote entri setelah 31 peserta cukup disenaraikan. "Top Commentor" bagi pemenang akan dinilai melalui entri dan bilangan komen yang korang dapat *tidak termasuk komen sendiri. "Pemenang Pic Terbaik" akan dinilai melalui gambar secara menyeluruh. "Juri Contest Fesyen Untuk Semua" layak memilih sesiapa saja bagi pemenang setiap kategori. Kepada semua peserta Contest Fesyen Untuk Semua Shida dan Esya ucapkan "semoga berjaya".
  • kepada semua peserta pastikan butir-butir dan gambar dipertaruhkan telah dihantar ke email yang diberikan.
  • segala pertukaran gambar atau butir boleh dibuat sebelum 22 Februari 2011 10 Januari 2011.
  • selepas 10 Januari 2011 segala pertukaran tidak akan dilayan.
  • 5 Januari 2011 birthday shida yang ke tut....hehee xde kena mgena dalam contest ekekek =P

  • update 4/1/2011 10.00pm: penyertaan dah cukup! yay! 
  • update 4/1/2011 10.28pm: calon terakhir 31. Maaf penyertaan tamat ye . sorry ~ 
  • update 4/1/2011 11.37pm: Tarikh tutup contest : 15 Januari 2011 
  • update 4/1/2011 11.40pm: Keputusan Pemenang akan diumumkan pada 1 Februari 2011 *mohon maaf pada peserta proses pemilihan akan mengambil masa agak lama kerana  esya yang masih sibuk. 
  • update 5/1/2011 : bagi peserta yang pertaruhkan lebih dari 1 gambar pihak juri akan memilih salah satu yang terbaik untuk pemilihan.

18 Jari Ohsem:

meaw said...

wahhhh,berdebar gila r meaw ni :D

Nana said...

ala xsempat
dah wat entry dah
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html

shida saje said...

meaw : gud luck k =)

shida saje said...

nana yg terakhir ok =)

Nana said...

owh sempat! hehe nk anta details apa ni?yahoo mail mmg lembab la kt umah ni

Nana said...

ok kejap nk try email
hrp2 laju la

Nana said...

duh....mmg slow gile yahoo mail nih

shida saje said...

hope nana anta la pnyertaan kat email b4 22/2/2011
g satu jgn lupa link entri letak kat blog esya bca syarat2 kat atas bawah tab menu shida k

Nana said...

ok..esok will email
kt umah mmg xbole la buka yahoo mail
gile nye lembab esok k...tq

shida saje said...

ok butir2 dan gambar taw ;)

Nana said...

ok done!
buleh pon email

cik lya said...

tengs dear :) tak sabar nak tunggu result.las2 minit join.contestant yang laen pix2 semua vogue yaw huhu

shida saje said...

lya : sama-sama =)

FARISUKIMI said...

sme la kite busy ckit, tapi de mse faris wt ntry...

NUR AIN AZMAN said...

huhu, x sabar rase nya nak tunggu result nanti

hihii

GOOD LUCK TO ALL ;)

shida saje said...

kimi: xpe info shida akn selalu update kat cbox korang k ;)

shida saje said...

ain: sabar2 k =)
gud luck aen~

MUNNYRA AZMIE said...

cik shida..saya tukar gambar la

http://munnyra-azmie.blogspot.com/2011/01/gambar-baru-untuk-contest-fesyen-untuk.html