Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 28 February 2011

3 peristiwa terburuk melanda shida :(

Assalamualaikum, peace upon you.
ceritaku dan 3 ekor penguins haha ^_^
Hai semua,ada sehat? huhu penat betul shida 2 3 hari ini. melayan pelbagai kerenah dari atas sampai bawah dari depan sampai kebelakang. korang dapat bayangkan tak penat macamana yang shida alami. AMARAN! baik korang tak payah bayangkan sebab amazing gila!! =P shida mula merepek ni ok ok  hmm. so peristiwa-peristiwa yang bakal shida cerita ni jangan korang simpan dalam kepala lak sebab ini bukan peristiwa masuk dalam exam sejarah okay ^_^ hahhaa.
peristiwa pertama:
gilesss gigi shida patah wehh naseb la gigi bahagian belakang tak la nampak sangat buruknya gigiAku uwaaa :( now tengah pikir nak jumpa doktor gigiAriema ke tak =P boleh ke dia cari balik tak pun sambung balik gigi shida yang patah tuh..huuuuwaaaaa..
peristiwa kedua:
kalau korang perasan la cbox shida lain sikit . sikit jer tak banyak sebabnya shida buat acc.cbox baru. sebab cbox shida yang lama tu problem. tah siapa punya kerja yang hack aku sampai cbox aku sendiri tak leh buka asyik keluar "try again" waklu la internet aku ok bai. nak try apa lagi. siapa punya kerja ni menyusahkan aku lah! bla.bla.bla.bla. shida malas nak cakap ape lagi stop sini!!
peristiwa ketiga:
selesai sudah vote untuk contest blog paling hebat by Aida Shafiena .fuhh. tak sabar nak tunggu result siapa yang bertuah tu kan ^_~ shida tak tau la vote shida camne dengan internet yang slow kuberserah jerla ~ ok ni saja tiga peristiwa yang shida maksudkan  kat sini happy reading daaa ~

p/s: kepada sesiapa yang ade follow dan singgah sebelum 28/2/11 sila lah inform shida balik ye. cbox shida problem shida xdapat tengok siapa yang follow dan singgah blog shida huhu.sorry diatas kesulitan ini .


16 comments:

  1. dugaan tu.kena hack ok lagi kot :P sib baik xkena block terus,nt bw pn payah.
    p/s: makan ubat kalau xsihat ye.tc :)

    ReplyDelete
  2. hehe letak gg emas.. tengah edit blog ke ? :) hhuhu ..

    ReplyDelete
  3. sian sida dah tak de gigi :larikk:

    ReplyDelete
  4. gigi patah yek..mintak tolong cik gigi kita..hahah..

    semoga berjaya gigi..bunga dah vote cyg..

    ReplyDelete
  5. sabo jelah gigi patah..
    bukan selalu kak shida nak kena gigi patah ni..
    ngee~

    yeahh~nak tau jugak sape yang menang contest tu nanti.. =)

    ReplyDelete
  6. setiap dugaan mematangkan kita.. percaya lah.. hehe

    shida, mcmana awk buat chat box mcm tue.. cantiklah.. leh ajar x?

    ReplyDelete
  7. yanie: tq syg..kak dah beransur sehat dah lepas line tetibe laju ekekke =P

    ReplyDelete
  8. efek: edit sikit jer kenapa? ada yang kurang menarik ke? =P

    ReplyDelete
  9. bunga : tq vote shida dan shida da lma xnmpak gigi huwaaa..miss her...

    ReplyDelete
  10. syaz: dah taw da tgk pat kat wat entri lg nih =)

    ReplyDelete
  11. firdaus: saya pkai adobe saja ..ajar eh buleh saje ;)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum dear.
    Wahh, lame sudaa x jenguk blog dear aen nih.maap, bz sgt lately. huhu
    macam2 trjadi kt shida yer.sabar banyak2 taw. pe yg jadi, de sbb trtntu dan hikmah nyer
    tp yg psl hack tu aen pon geram bace nyer. tah pape or yg hack tu.
    dy jeles ar tu tgk c.box shida meletop :)

    ReplyDelete
  13. Ain: hahaha dasat dari biasa yek ekekke =P
    bialah org cmtuh aku xpeduli pon janji dia happy dgn pbuatan dia tuh @_@

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.