3 peristiwa terburuk melanda shida :( | Dunia sebenar Shida 3 peristiwa terburuk melanda shida :(

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 28 February 2011

3 peristiwa terburuk melanda shida :(

Assalamualaikum, peace upon you.
ceritaku dan 3 ekor penguins haha ^_^
Hai semua,ada sehat? huhu penat betul shida 2 3 hari ini. melayan pelbagai kerenah dari atas sampai bawah dari depan sampai kebelakang. korang dapat bayangkan tak penat macamana yang shida alami. AMARAN! baik korang tak payah bayangkan sebab amazing gila!! =P shida mula merepek ni ok ok  hmm. so peristiwa-peristiwa yang bakal shida cerita ni jangan korang simpan dalam kepala lak sebab ini bukan peristiwa masuk dalam exam sejarah okay ^_^ hahhaa.
peristiwa pertama:
gilesss gigi shida patah wehh naseb la gigi bahagian belakang tak la nampak sangat buruknya gigiAku uwaaa :( now tengah pikir nak jumpa doktor gigiAriema ke tak =P boleh ke dia cari balik tak pun sambung balik gigi shida yang patah tuh..huuuuwaaaaa..
peristiwa kedua:
kalau korang perasan la cbox shida lain sikit . sikit jer tak banyak sebabnya shida buat acc.cbox baru. sebab cbox shida yang lama tu problem. tah siapa punya kerja yang hack aku sampai cbox aku sendiri tak leh buka asyik keluar "try again" waklu la internet aku ok bai. nak try apa lagi. siapa punya kerja ni menyusahkan aku lah! bla.bla.bla.bla. shida malas nak cakap ape lagi stop sini!!
peristiwa ketiga:
selesai sudah vote untuk contest blog paling hebat by Aida Shafiena .fuhh. tak sabar nak tunggu result siapa yang bertuah tu kan ^_~ shida tak tau la vote shida camne dengan internet yang slow kuberserah jerla ~ ok ni saja tiga peristiwa yang shida maksudkan  kat sini happy reading daaa ~

p/s: kepada sesiapa yang ade follow dan singgah sebelum 28/2/11 sila lah inform shida balik ye. cbox shida problem shida xdapat tengok siapa yang follow dan singgah blog shida huhu.sorry diatas kesulitan ini .


16 Jari Ohsem:

Yanie J said...

dugaan tu.kena hack ok lagi kot :P sib baik xkena block terus,nt bw pn payah.
p/s: makan ubat kalau xsihat ye.tc :)

Inspirationalefeks said...

hehe letak gg emas.. tengah edit blog ke ? :) hhuhu ..

patriq said...

sian sida dah tak de gigi :larikk:

bunga said...

gigi patah yek..mintak tolong cik gigi kita..hahah..

semoga berjaya gigi..bunga dah vote cyg..

~SYAZ~ said...

sabo jelah gigi patah..
bukan selalu kak shida nak kena gigi patah ni..
ngee~

yeahh~nak tau jugak sape yang menang contest tu nanti.. =)

nelly said...

dugaan tu .

Firdaus Kasim said...

setiap dugaan mematangkan kita.. percaya lah.. hehe

shida, mcmana awk buat chat box mcm tue.. cantiklah.. leh ajar x?

shida saje said...

yanie: tq syg..kak dah beransur sehat dah lepas line tetibe laju ekekke =P

shida saje said...

efek: edit sikit jer kenapa? ada yang kurang menarik ke? =P

shida saje said...

pat: ketuk pat kang!

shida saje said...

bunga : tq vote shida dan shida da lma xnmpak gigi huwaaa..miss her...

shida saje said...

syaz: dah taw da tgk pat kat wat entri lg nih =)

shida saje said...

nelly: 2lah..xpe sya redha :)

shida saje said...

firdaus: saya pkai adobe saja ..ajar eh buleh saje ;)

NUR AIN AZMAN said...

Assalamualaikum dear.
Wahh, lame sudaa x jenguk blog dear aen nih.maap, bz sgt lately. huhu
macam2 trjadi kt shida yer.sabar banyak2 taw. pe yg jadi, de sbb trtntu dan hikmah nyer
tp yg psl hack tu aen pon geram bace nyer. tah pape or yg hack tu.
dy jeles ar tu tgk c.box shida meletop :)

shida saje said...

Ain: hahaha dasat dari biasa yek ekekke =P
bialah org cmtuh aku xpeduli pon janji dia happy dgn pbuatan dia tuh @_@