Alhamdullah syukur shida menang 1st GA Pearl by Moon | Dunia sebenar Shida Alhamdullah syukur shida menang 1st GA Pearl by Moon

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 20 February 2011

Alhamdullah syukur shida menang 1st GA Pearl by Moon

Assalamualaikum, peace upon you.
Aduhh penat shida taw baru balik dari keluar tadi sampai naik lenguh nak tercabut kaki ni ha,huhu.sakit lah! hehee kesian korang baru wat entri dah baca keluhan kepenatan shida ni sorry ye sayang-sayang semua~ tak pe lah shida semangat nak update entri kali ni sebabnya. shida menang 1st GA Pearl by MOON taw yang shida join bulan january ritu. so keputusannya seperti dalam gambar di bawah ni =)
ada 5 pemenang semuanya mengikut kategori so shida menang bahagian "hadiah misteri" jelas tak? nampak tak header shida yang comel-comel tuh hehee. tak nampak tak apa shida besarkan lagi k =) tengok lak gambar bawah nih hehee.
ha camne cukup terang tak hehee. kalau tak cukup terang lagi klik jer gambar untuk tumbesar gambar lebih berganda-ganda hahaa. shida berterima kasih sangat-sangat pada cik moon sebab bagi shida peluang menang GA ni. lagi pun ini kali pertama shida menang GA selama berblogging tak penah lagi menang taw. bila dah menang lagi bersemangat rasanya weee.wee.winkkk. heheee. Tahniah juga pada peserta yang menang ditempat pertama,kedua,ketiga dan keempat. tahniah yer semuanya =)


psssstt.korang shida lak nak wat GA nanti jangan lupa join ye.tunggu~

11 Jari Ohsem:

patriq said...

sida tahniah!

patriq said...

sida tahniah!

gigiAriEma said...

wahhh2!!! shida bushuk dpt adiah..yeye!!
tahniah2..xnk shear ngn gigi keeee........hahaha :P

bunga said...

wah..shida..taniah..muahpp..ciuman kemenangan..ahhaha..

Miss Sunshine said...

waaaa...tahniah shida.. kiz 4 u..mmmuuaaxx..haha

shida saje said...

pat: tq =)

shida saje said...

gigi: nanak share ngn dia ..larikkkkkk....

shida saje said...

bunga : tq dear =)

shida saje said...

miz sunshine : tq sgt2 =)

sahromnasrudin said...

tahniah dr saya..

mesti rasa terharu terpilih sbg pemenang kan...

p/s: first time ke blog ini terus folo

shida saje said...

sahromnasrudin: mekaseh ya =)