better in time (: | Dunia sebenar Shida better in time (:

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 7 February 2011

better in time (:

Assalamualaikum, peace upon you.
hye semua eh eh macam kenal jer star plus music-music noted nih,mauknya tak kenal kalo dah kena tag sampai 20 orang mesti la ramai yang jawab tag nih,pergi jer blog sini ada tag ni,blog sana ada tag nih, blog sinun  pun ada,blog sinin pon ada haihh apa nak dikata nama pun tag kan jawab jerlah. Firstly thank to Cik Yana dan Cik Fyna yang sudi tag shida untuk mengisi masa-masa kehabisan idea nak post entri kih3 jangan mare! Jom kita tengok permainan apa yang cuba shida sesuaikan diri nih (:
Rules and  Regulation
Put your library music on shuffle. For each question, press the next button for your answer. You must write that song title as the answer of the question, no mater how silly it sounds. Most of the time they seem to work though, strangely enough. Okay go! when you're done, tag 20 people in this note, and make sure to tag the person who sent you this. The answer of no.20 is the title of your note.
@ ditranslate sikit oleh cik Yana yang bijaksana =)
Dia cakap setkan shuffle music player korang tu. Tekan next setiap kali nak jawab soalan berikutnya dan letak tajuk lagu tu sebagai jawapan. Maknanya korang tak payah tulis jawapan yang korang fikir, cuma tulis tajuk lagu sebagai jawapan. Jawapan iaitu tajuk lagu pada soalan no 20 akan jadi tajuk entry korang.Jom tengok bagaimana permainannya.
1. If someone says, “Is this okay?”, you say?
so what - pink *hahaa macam terkena plak =P
2. How would you describe yourself?
ku sapu airmata perpisahan - unknown artist *seyes mmg xtaw lupa
3. What do you like in a guy/girl?
kekasih halal - wali band * hahaaaaaa =P
4. How do you feel today?
berdua lebih baik - acha septriasa *hmmm ok gak
5. What is your life's purpose?
chain hang low - jibbs *kahkah..giless
6. What's your motto?
never knew i needed - Neyo *adesss
7. What do your friends think of you?
baby it's you - jojo *guling-guling gelak =P
8. What do you think of your parents?
aku scandal - hujan *kahkah..
9. What do you think about very often?
untuk mencintaimu - seventeen *apa-apa lah ~
10. What is 2 + 2?
i dont love you - mcr (my chemical romance) *yesszaaa!
11. What do you think of your best friends?
because of you - Neyo *lalallallaa~
12. What do you think of the person you like?
aku rindu sayang kamu - black * wee witt :P
13. What is your life story?
london bridge - fergie *aaa tidakkkk =P
14. What do you want to be when you grow up?
just dance - lady gaga * wakakaka crew =P
15. What do you think of when you see the person that you like?
 lagu untuk mu - meet uncle hussein *tah ler..
16. What will you dance at your wedding?
terima kasih cinta - afgan *haha tetiba jer..
17. What will they play at your funeral?
happy birthday - the click five *OMG
18. What is your biggest fear?
suka sama kamu - dibagindas * fuhh~
19. What is your biggest secret?
party in the USA - miley cyrus *ini memamg crazyyy!
20. What will you post this as?
better in time - leona lewis *fuhh done!
20 yang terlibat yang akan menghasilkan tag ini lebih meriah dari biasa adalah :
*sorry to cik yana dan cik fyna shida tag u back ahaks =P
giless ah penat!! cukup 20 yang kena tag =) *kalau korang dah dapat tag nih jus abaikan =)
                  

12 Jari Ohsem:

anish said...

16. What will you dance at your wedding?
terima kasih cinta - afgan


nice! :)

gigiAriEma said...

sempoi gila shida punya jwp..hahah

shida saje said...

anish: tnya pda music player kpe dia next lagu yg tuh wakakkaa :P

shida saje said...

gigiaku: wakakaaka..bukan shida, music player harus dpersalahkan..ekekek :P

misz FaTiN said...

17.What will they play at your funeral?
Happy Birthday.. Ish..ish..ish.. mmg OMG la..

shida saje said...

fatin: hahaha =D

meaw said...

t sempat meaw buat okay shida :)

Imran nyambek said...

kah kah kah...hppy bday.haha

shida saje said...

ok meaw =)

shida saje said...

imran: gelak ekau cisss =P

gigiAriEma said...

nak kena wat ala2 music player gak ke dear.. ?? :)

shida saje said...

yerlah...xpelu pkir next song adalah jwpnnya ;)bg song yg ke20 adalah tajuk entri kamu hihi =)