cerita myspace vs ngangkung agaknya mana menang? | Dunia sebenar Shida cerita myspace vs ngangkung agaknya mana menang?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 8 February 2011

cerita myspace vs ngangkung agaknya mana menang?

Assalamualikum, peace upon you.
bermulalah kisahnya disini. Kedatangan orang lama kelaman sosial myspace.com membuatkan dia terkejut beruk comel melihat myspace kini sudah berubah wajah. OMG. tu saja yang mampu dia katakan. pastu teliti dengan baik setiap design yang diperbaharui itu. kejap-kejap garu kepala kejap-kejap garu pipi kejap-kejap garu ..eh yang tu tak leh cakap. Apa shida nak buat sekarang ni? kenapa buka myspace pulak? eh camne nak edit? eh camne nak klik ni. eh kenapa tak leh buka plak profile? eh sapa yang online nih? eh mana friend shida? eh mana nak klik ni? eh eh eh adehhhh banyak betul eh. lastly shida pangkah [X] hahaa..padan muka =P
ini lah wajah myspace shida. hahaha. simple giler. sape yang de myspace nak add boleh la tapi inform k bila suda add sebab shida jarang on myspace nih. last login boleh kelihatan disitu 25 July 2010 hahaha agak lama shida tinggalkan myspace bersawang seperti @_@ tapi banyak kenangan manis shida bersama myspace ni. Yang paling shida tak boleh lupa kenangan shida bersama yaniej dan sharulsaya memang ingat sampai kapan pun. tapi sekarang myspace dah tak macam dulu tengok la gambar-gambar bawah :
 tengok laman utama pun agak serabut lah. adehh.
macamana nak edit uuwaaaa. tak reti ah! adehh.
sorry la tetiba terkeluar pulak cerita ngangkung. itu bermakna shida dah malas nak cerita pasal myspace bla.bla.bla.bla. korang dah tengok ke belum cerita ngangkung? best ke tak best? hehee. bagi shida separa best. kalau diberi 5 star shida cuma bagi 2.5 star jer sorry jalan cerita tak berapa tepat la,seyes ingatkan cerita seram benor tapi banyak lawak jer adehh. Shida masih menunggu tayangan cerita seram yang boleh buat shida tak tido malam. huhu. act. shida nih suka giless tengok cerita seram-seram ni. tak tahu kenapa. kadang-kadang shida boleh tengok sorang-sorang lagi. heehe ada ke sape-sape yang ada minat sama macam shida??
hantu kak limah BALIK RUMAH akan menyusul nanti tunggu ~

12 Jari Ohsem:

ghost said...

sharul anda di sini..
hehe~

Yanie J said...

pofil myspace mmg da laen,yanie nah try bkak skali.mmg srabut..tatau nk edit n guna fnction dia.nk ngadap lama2 mmg tak laa...hikhik

eh..nama yanie ada tselit lam n3 akk hiihi.aa mne ley lupakan.pejam2 celik da btahun2 kita kenal kn..huhu

Iqin said...

da lame da delete myspace huhu, frenster pun dah..xdpt da la tgk ;(

Mat Ganu said...

salam ziarah...^_^

shida saje said...

yaa..sudah ku tahu dirimu sentiasa dsitu hihi <3 u!

shida saje said...

yanie: betul betul betul hihihi =)

shida saje said...

iqin: sng buat je baru hihi ;)

shida saje said...

mat ganu: rajinnya ziarah dkomen =)
tq~

patriq said...

pat dah add sida jgn lupa apprve ya!

shida saje said...

beres pat..ko ni mmg sorg yg mndgr kate..ekekek =P

patriq said...

ok otw nak pi kelas daa..

shida saje said...

ok pat t.c!