Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 3 February 2011

Contest Money Guess

Assalamualaikum, peace upon you. 
jom korang main teka-teka duit nampak best so shida join la contest ini. kalau kawan-kawan nak join boleh terus ke blog En.Muhamad Hisyam bin Sidek ni. Segala aturan ada disana. Jadi dengan berani dan slumbernya shida meneka jumlah wang/duit yang berada dalam gambar rajah dibawah:
RM177.80
hope betullah tekaan shida nih,nak tengok gambar tuh lama-lama agak nak fensan agak berputar gak mata shida nih hehe..so seperti biasa shida nak tag beberapa sahabat blogger shida nih white lover@azwa Cik Yana hazwan dot com Zirconia@zuZu Chikova@anGah
done!!

14 comments:

  1. Thanx tag cik Yana. Hehehe~ Nak kene tengok betul-betul gambar tu :)

    ReplyDelete
  2. cik yana: tgk jgn xtgk hihi shida naik penin tgk lama2 hihi =)

    ReplyDelete
  3. adik wan:hehe..kalo senang bukan la contest ekeeke =P

    ReplyDelete
  4. wahhhh kontes teka duit..hihi
    gud luck tau ^^

    recent post : |PILIH KASIH perlu ke???|

    ReplyDelete
  5. bpinar2 tgk hikhik tp byk wit kertas ok la,kalau wit syiling fensan 44 hr fensan xbgun2...huhu

    ReplyDelete
  6. adeh baru tengok kejap dah berpinar mata, hehe. thanks tag eh shida ;D

    ReplyDelete
  7. waaa nk join sgt2!!
    beruk ku cpt lah pulihhh ;(

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.