Contest Money Guess | Dunia sebenar Shida Contest Money Guess

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 3 February 2011

Contest Money Guess

Assalamualaikum, peace upon you. 
jom korang main teka-teka duit nampak best so shida join la contest ini. kalau kawan-kawan nak join boleh terus ke blog En.Muhamad Hisyam bin Sidek ni. Segala aturan ada disana. Jadi dengan berani dan slumbernya shida meneka jumlah wang/duit yang berada dalam gambar rajah dibawah:
RM177.80
hope betullah tekaan shida nih,nak tengok gambar tuh lama-lama agak nak fensan agak berputar gak mata shida nih hehe..so seperti biasa shida nak tag beberapa sahabat blogger shida nih white lover@azwa Cik Yana hazwan dot com Zirconia@zuZu Chikova@anGah
done!!

14 Jari Ohsem:

Cik Yana said...

Thanx tag cik Yana. Hehehe~ Nak kene tengok betul-betul gambar tu :)

shida saje said...

cik yana: tgk jgn xtgk hihi shida naik penin tgk lama2 hihi =)

HAZWAN17 said...

pening gak gambar ni kak haiya

shida saje said...

adik wan:hehe..kalo senang bukan la contest ekeeke =P

anamizu said...

wahhhh kontes teka duit..hihi
gud luck tau ^^

recent post : |PILIH KASIH perlu ke???|

shida saje said...

anamizu: jom la join =)

Yanie J said...

bpinar2 tgk hikhik tp byk wit kertas ok la,kalau wit syiling fensan 44 hr fensan xbgun2...huhu

shida saje said...

yanie: hahaaa...lawaks ah!

zirconia said...

adeh baru tengok kejap dah berpinar mata, hehe. thanks tag eh shida ;D

shida saje said...

sama2 zu =)

patriq said...

sida gud luck! :yay:

shida saje said...

tq pat!

chikova said...

waaa nk join sgt2!!
beruk ku cpt lah pulihhh ;(

shida saje said...

angah join taw b4 15hb k =)