Featured Blogger untuk Februari 2011 dari NUFFNANG | Dunia sebenar Shida Featured Blogger untuk Februari 2011 dari NUFFNANG

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 5 February 2011

Featured Blogger untuk Februari 2011 dari NUFFNANG

Assalamualaikum, peace upon you.
Hai korang dah tido semuanya? hope masih lagi ade readers yang masih belum tido dan sudi baca entri shida kali ini. So topik hari ni shida tak penah lagi post selama shida berblogging kan. Korang baca kan tajuk entri shida "Featured Blogger untuk Februari 2011 dari NUFFNANG" so mana yang tak tahu or dah tahu shida nak bagitahu la kan. Blog pilihan untuk Bulan Februari  2011 dari Nuffnang adalah blog c33ram00n.blogspot.com so sape yang nak kenal-kenal boleh la klik nama yang telah shida bold kan k =) sumber shida dapat pasal ni dari nuffnang sendiri. Tak caya korang tengok bahagian Featured Blogger ok. Boleh baca penulisan sendiri dari tuan blog. Nak baca penuh keratan dibawah sampai habis boleh la klik sini ok. Happy reading ~

 Thank to Firdaus kasim coz sudi bagi shida award ini =)
Photobucket
ok yang ini pula award dari  firdaus kasim korang boleh terjah blog dia klik pada nama telah shida link terus ke blognya. Dengan beraninya firdaus nih bagi shida award blog berkualiti..ish biar betul firdaus ni blog shida nih baru lagi tak layak awak nak letak blog shida tinggi melangit macam tuh. lain la blog Ben Ashari Irine Marcello Cik Epal Hanis Zalikha dan yang sewaktu dengannya ,itu ok lah memang tabik spring babe! jangan tanya kenapa shida cakap blog dorang blog yang berkualiti,fikir sendiri ya sayang ~ apa-apa pun thanks firdaus kasim selamat =)
 owh firdaus kasim no need cakap cam tuh,awak tak cakap pun boleh je tukar banner =)

16 Jari Ohsem:

sarah mohamad said...

tahniah shida dapat award tuu :)

shida saje said...

tq sarah =)

Yanie J said...

Kenal Ceera ni sebab blog die banyak tuto...byk dpt ilmu kt c2 huhu

patriq said...

sida bila lg??

shida saje said...

akak baru taw yanie..baru jer terjah blog dia hihi :)

shida saje said...

bila ape pat????????

patriq said...

ala........... :larikk:

misz FaTiN said...

tahniah la dapat award.. blog kamu mmg layak pun.. it nice dear.. =)


Jom baca dan komen post terbaru MISZ FATIN boleh PERCAYE ke? RM6K bayar RM2K saja.

shida saje said...

pat kdg2 xphm toi...haihhh

shida saje said...

tq fatin =)

zirconia said...

wahh shida :D
congrats!

shida saje said...

tq dear zuzu =)

Inspirationalefeks said...

huhu .. congrats.. eh, nper cbox awk xdpt ek, page cannot be found .. huhu

shida saje said...

xdpt pe franz? adehh cnfius da shida..huhu..

Ain Zulaikha said...

ni yang nak terjah ni.. :) and tahniah shida :)

shida saje said...

Ain tq my dear =)