Happy Holiday! Happy Chinese New Year! | Dunia sebenar Shida Happy Holiday! Happy Chinese New Year!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 4 February 2011

Happy Holiday! Happy Chinese New Year!

Assalamualaikum, peace upon you.
Hello MySweety MyPrince hehee.ok ke cuti untuk kali ni,mesti dah kemana-mana jer korang pergi kan. Best la kalau korang holiday jauh-jauh. Shida cuti ni tak kemana la. Paling-paling TAIPING SENTRAL dan TESCO ulang alik ke situ jer adehh nek busan dah,actually dah 2 hari pergi dua tempat tu jer. tak pe lah pergi sana ok gak leh tengok lampu-lampu Chinese New Year kan. Macam-macam warna shida tengok. Apa-apa pun shida nak ucapkan Happy Holiday dan Happy Chinese New Year to all bloggerian yang merayakan tahun baru ni. Pada yang bukan chinese selamat bercuti yay! seronok kan =) *shida lambat wish lah sorry k. eh kenapa ada kek pulak nih??
thanks to my Lady Boss yang bagi shida kek besar ni untuk shida enjoy with myFamily. Ada lagi dia bagi buah limau pun ada sekotak. aduhai banyak limau kat umah shida nih sebab sebaris rumah shida nih kiri dan kanan juga cina,dua kiri dan dua kanan juga cina. Jiran shida sebaris cina saja lorong lain baru ada melayu dan india. Jadi semua duk bagi limau. Bak kate mak "dah boleh jual balik buah limau ni bila kami himpun semuanya" hahaa..lawak tol! tapi untung juga kan bukan senang nak makan limau free hehee. kami sekeluarga enjoy bersama-sama weeee =)
"HAPPY CHINESE NEW YEAR"


10 Jari Ohsem:

Yanie J said...

siap bagi kekk tuhhh...baik punya taukey laaa

shida saje said...

mmg baik dia..bab2 mcmtuh xkedekut =)

patriq said...

sida bagi skit limau tu :sofa:

nday said...

gong xi pa cai....
angpao nye mane...hhhahaha

shida saje said...

pat: boleh jer mai umah sida k amik limau.

shida saje said...

nday angpau xde limau de nak x? hihi =P

nazirulhazwan~ said...

sila jawab, knp limau ni ade mase CNY jer?:P

shida saje said...

sebab... eh jap naz shida study dlu =P

hiro said...

har har har..ada juga anugerah gini.

shida saje said...

anugerah ape hiro? huhu