Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 4 February 2011

Happy Holiday! Happy Chinese New Year!

Assalamualaikum, peace upon you.
Hello MySweety MyPrince hehee.ok ke cuti untuk kali ni,mesti dah kemana-mana jer korang pergi kan. Best la kalau korang holiday jauh-jauh. Shida cuti ni tak kemana la. Paling-paling TAIPING SENTRAL dan TESCO ulang alik ke situ jer adehh nek busan dah,actually dah 2 hari pergi dua tempat tu jer. tak pe lah pergi sana ok gak leh tengok lampu-lampu Chinese New Year kan. Macam-macam warna shida tengok. Apa-apa pun shida nak ucapkan Happy Holiday dan Happy Chinese New Year to all bloggerian yang merayakan tahun baru ni. Pada yang bukan chinese selamat bercuti yay! seronok kan =) *shida lambat wish lah sorry k. eh kenapa ada kek pulak nih??
thanks to my Lady Boss yang bagi shida kek besar ni untuk shida enjoy with myFamily. Ada lagi dia bagi buah limau pun ada sekotak. aduhai banyak limau kat umah shida nih sebab sebaris rumah shida nih kiri dan kanan juga cina,dua kiri dan dua kanan juga cina. Jiran shida sebaris cina saja lorong lain baru ada melayu dan india. Jadi semua duk bagi limau. Bak kate mak "dah boleh jual balik buah limau ni bila kami himpun semuanya" hahaa..lawak tol! tapi untung juga kan bukan senang nak makan limau free hehee. kami sekeluarga enjoy bersama-sama weeee =)
"HAPPY CHINESE NEW YEAR"


10 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.