Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 19 February 2011

jom keluar shopping dengan shida (:

Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua :) masih ingat shida ni,hehee sorry la lama menyepi tak blogwalking pun. Shida sibuk sikit la kat rumah ni.  Ni pun baru balik kerja kul6.00 tadi mandi and terus buka lappy nak update blog. Malam ni shida lewat sikit online nak keluar shopping hehee. Insyallah bulan5 ni nak kenduri so sibuk sikit nak beli barang-barang untuk kenduri. nanti selesai semuanya shida balas kunjungan korang k. Ada juga yang follow shida nanti shida follow balik k. Bukan apa kadang-kadang  line broadband ni macam selalu wat hal. Penah sekali tetiba tak de angin tak de ribut tetiba tak boleh connect huhu. sabar jerlah! apa-apa pun insyallah shida balas semua yang korang buat kat blog shida ni ya. Thank so much taw pada GIGI,GM,YANIE,AZWA,ADIK nanti malam sembang k. dan yang lain-lain tunggu shida jejak korang balik k lah azan dah berkumandang lah nak solat dulu daaa jumpa nanti malam k mungkin lewat sikit bye ~


pssstt. nanti shida nak buat GA korang nak join tak?? heheee.daaa ~

12 comments:

  1. hehe..came shida bushuk.. rndu nih..jgn lupa bwk balik pa pe dkt gigi.. :P

    ReplyDelete
  2. ala..akak ni nk thanks2 pulok..cam xbiase pulok dgn yanie :P

    ekeke

    ReplyDelete
  3. ala..akak ni nk thanks2 pulok..cam xbiase pulok dgn yanie :P

    ekeke

    ReplyDelete
  4. gigi: shida beli tuk gigi gigi palsu ekekkee larikkkkk... =P

    ReplyDelete
  5. malu dong sama kamu yanie..ekekke =P

    ReplyDelete
  6. lame tak jengah shida..(^_^)...

    kenduri? kenduri kawen ke? hehehe

    ReplyDelete
  7. yadz: sama la hihi masing2 bz kan =)

    ReplyDelete
  8. bunga nak ape ckp je shida tunaikan ekekke =P

    ReplyDelete
  9. untuk pat juga sida :larikk:

    ReplyDelete
  10. patriq: xkn dptnye...kahkah..

    sarah: nk ke jom...heheee

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.