jom keluar shopping dengan shida (: | Dunia sebenar Shida jom keluar shopping dengan shida (:


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 19 February 2011

jom keluar shopping dengan shida (:

Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua :) masih ingat shida ni,hehee sorry la lama menyepi tak blogwalking pun. Shida sibuk sikit la kat rumah ni.  Ni pun baru balik kerja kul6.00 tadi mandi and terus buka lappy nak update blog. Malam ni shida lewat sikit online nak keluar shopping hehee. Insyallah bulan5 ni nak kenduri so sibuk sikit nak beli barang-barang untuk kenduri. nanti selesai semuanya shida balas kunjungan korang k. Ada juga yang follow shida nanti shida follow balik k. Bukan apa kadang-kadang  line broadband ni macam selalu wat hal. Penah sekali tetiba tak de angin tak de ribut tetiba tak boleh connect huhu. sabar jerlah! apa-apa pun insyallah shida balas semua yang korang buat kat blog shida ni ya. Thank so much taw pada GIGI,GM,YANIE,AZWA,ADIK nanti malam sembang k. dan yang lain-lain tunggu shida jejak korang balik k lah azan dah berkumandang lah nak solat dulu daaa jumpa nanti malam k mungkin lewat sikit bye ~


pssstt. nanti shida nak buat GA korang nak join tak?? heheee.daaa ~
click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

12 Jari Ohsem:

gigiAriEma said...

hehe..came shida bushuk.. rndu nih..jgn lupa bwk balik pa pe dkt gigi.. :P

UNICHI YANIEJ said...

ala..akak ni nk thanks2 pulok..cam xbiase pulok dgn yanie :P

ekeke

UNICHI YANIEJ said...

ala..akak ni nk thanks2 pulok..cam xbiase pulok dgn yanie :P

ekeke

Shida Radzuan said...

gigi: shida beli tuk gigi gigi palsu ekekkee larikkkkk... =P

Shida Radzuan said...

malu dong sama kamu yanie..ekekke =P

AnakPakZohar said...

lame tak jengah shida..(^_^)...

kenduri? kenduri kawen ke? hehehe

Bunga said...

bunga nak ugak..hehe..

Shida Radzuan said...

yadz: sama la hihi masing2 bz kan =)

Shida Radzuan said...

bunga nak ape ckp je shida tunaikan ekekke =P

patriq said...

untuk pat juga sida :larikk:

sarah mohamad said...

shida nak belanja kee ? teeheee

Shida Radzuan said...

patriq: xkn dptnye...kahkah..

sarah: nk ke jom...heheee