Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 26 February 2011

kalau blog shida layak korang vote ok (:

Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua shida nak type pendek jer. entri ini shida akan stay sampai hari ahad so kalau korang rasa blog shida layak menang korang vote blog shida NO.6 kat sini k kalau rasa ada blog yang lebih layak dari blog shida ok tak perlu buat apa-apa. kemenangan shida ditangan korang ok. Tempat vote ada disidebar blog penganjur. apa-apa pun good Luck to me and peserta-peserta lain . thanks pada member-member yang sudah vote blog shida (:



9 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.