Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 10 February 2011

kelakar ke bila shida nak belajar bahasa indonesia (:

Assalamualaikum, peace upon you.
eh kenapa entri shida berbaur indon heheee. tak ada lah ntah hari ni layan sakan kat facebook nih. shida ngan yaniej gila-gila cakap indon ntah kami cakap betul ntah idak. maen sebut jer tapi tengok yanie ngomong semakin meriah hahaha. adehh guling-guling shida gelak hahahaa. Sam  Azhari pulak memang dari indonesia dan juga my sifu bahasa tapi memang dah boleh cakap sebab selalu layan cerita indonesia kat astro hahaaa. layan la gambo kat bawah nak join ok gak jom la.layan. tak tahu pukul berapa nak habis ini post wall tuh dah dekat 400 hahaa ~
ada juga member lain yang nak cuba mencuba hahaaa~
guling-guling bila baca balik hahaaa ~
nak lebih jelas pembacaan klik gambar rajah ya hahaaa ~
ha time nih dah last-last almaklumla da lewat  sume dah jadi mata panda =P kalau korang nak baca full version klik sini  tapi kena add yanie dulu baru boleh baca sebab kami sembang kat facebook yanie hihi ~

done! nite all baru nak tido nih ~


7 comments:

  1. haa..tergulig2 ugak ni,,,hakahaka.

    ReplyDelete
  2. akak ngomong ape ek...enggak ngerti adik dongg,,,hahahhaha

    ReplyDelete
  3. itu namanya b.indonesia celup ya..haha~

    maera juga nonton sinetron cinta&anugrah..best bangat..


    Yang Comel,
    Khumaera Ismail
    Inner Awning HANYA RM10!!

    ReplyDelete
  4. haha.
    lucu benar tuh..
    bhaha *nak jugak ngomong indon * ;P

    ReplyDelete
  5. hahaha...indon campur+ johor+perak

    hik...okla tu kan kak..sam paham mksudnye btul la tu kita ngomong kan..ahakz :P

    ReplyDelete
  6. bila hati bisa ngomong hahaaa..

    ReplyDelete
  7. sape2 nak blajar blh join klas shida k =P

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.