Menangi Set Sauna Diamon,Cek Tunai & 5Hadiah Misteri | Dunia sebenar Shida Menangi Set Sauna Diamon,Cek Tunai & 5Hadiah Misteri

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 2 February 2011

Menangi Set Sauna Diamon,Cek Tunai & 5Hadiah Misteri

Assalamualaikum, peace upon you. 
Powered by BannerFans.com
Hai semua apa bikin hari ni? ada sihat? hope semua berjalan dengan lancar k. Hari ini shida senang sikit sebab shida dah mula cuti CNY so dikesempatan ini shida nak join "Contest Menangi Set Sauna Diamon,Cek Tunai dan 5 Hadiah Misteri" yang menanti shida dan anda semua so pada blogger-blogger yang nak join atau nak tahu dengan lebih lanjut  tentang produk ini korang boleh lah klik mana-mana nama SAUNA yang telah shida link kan terus ke blog www.saunamu.com. Contest ini berlangsung selama sebulan sahaja 15/1/2011 hingga 15/2/2011. So apa korang tunggu lagi jom la join sangat-sangat menarik ni!! hadiah pun best!! Jom support!! ok shida nak mulakan entri tentang Set Sauna pilihan shida adalah SET SAUNA DIAMON for u. Secara ringkasnya shida story kat sini =)
 
terdapat juga set sauna lain seperti berikut :
sila nyanyi ikut versi wonder girl okay =)
done!!

8 Jari Ohsem:

fathiah said...

wah.. best nye lau dapat sauna free.. heheee :)

shida saje said...

jom la join fathiah..best taw ;)

patriq said...

sida gud luck! :yay:

shida saje said...

tq pat ..nih contest plg sush pnah sida join hihi ^_^

E-SHOP @ WiSH'S said...

dear tq join contest akak
menarik entry dear heheeheh
good luck k...
nnti tolong promot di fbook dan twetr k dear :)

shida saje said...

ok sis xde hal lah =)

maaf sis sya xde tweetr =)

E-SHOP @ WiSH'S said...

salam, hi shida..adusss susahnya nak nilai..penat lg..n3 semua best2...ok akak jalan dl ya..heheh review review....adusss...tkvm! good luck..:-)

shida saje said...

tq sis coz bg shida pluang mng contest sis =)

kalau ada lg shida join k~