Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 6 February 2011

Opss! ada yang tak berani masuk blog shida kenapa??

Assalamualaikum, peace upon you.
adehhh galak tol tajuk entri shida kali ni sorry tak de kena mengena ya mahu pun yang hidup atau pun yang sudah tak de dalam dunia nih..hmm..ok at first shida nak wish pada diri shida sendiri "good luck" sebabnya untuk awal-awal tahun nih shida agak galak masuk contest sana sini hahaha..amik kau! yerlah tahun lepas shida sibuk dengan contest shida sendiri sehingga shida abaikan warga-warga blogger yang invite shida masuk contest itu ini..bla..bla..bla..bla..bla. shida membebel sorang diri dalam bilik. Eh lupa shida sebenarnya nak buang sticker pencarian follower bertuah shida ni. sebab..................................eh tak de apa lah hihi..apa-apa pun shida masih menunggu follower yang bertuah tu =) ok bye ~

14 comments:

  1. hihi..aci tak azwa unfollow pastu follow balik jadik follower ke 1000 :P

    ReplyDelete
  2. hahhaaa..kau jgn waaa...hahaha sja ar tuh ekekke =P

    ReplyDelete
  3. haha alamak..silap ar gtau awal2... :P

    ReplyDelete
  4. hahaa..wa sja. shida tido dulu eh esok sembg g k =) nite wa..

    ReplyDelete
  5. makin hampir angka 1000 tuh...kena bagi adiah best2 kak.witt nuff da masyukkk :P

    ReplyDelete
  6. ala.. melepas i mcm ni nak jadi yg bertuah tu.. hehhe

    ReplyDelete
  7. yanie: sudah semestinya yehaaa..hope perempua sbb hadiah da jumpa tuk perempuan =)

    ReplyDelete
  8. bunga: cuba tuk next award hihihi =)

    ReplyDelete
  9. follower da ramai babe!

    ReplyDelete
  10. sah2 pat nih haiiihh pe nak jadi =P

    ReplyDelete
  11. alar....gigi terawal lak plak..kiki..
    rugi2.. :P

    ReplyDelete
  12. hehee..xpe2 terawal pon ade award juge hihi ;)

    ReplyDelete
  13. eyhh?yeke??hihi..excited tetibe nih..kikiki :P

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.