Opss! ada yang tak berani masuk blog shida kenapa?? | Dunia sebenar Shida Opss! ada yang tak berani masuk blog shida kenapa??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 6 February 2011

Opss! ada yang tak berani masuk blog shida kenapa??

Assalamualaikum, peace upon you.
adehhh galak tol tajuk entri shida kali ni sorry tak de kena mengena ya mahu pun yang hidup atau pun yang sudah tak de dalam dunia nih..hmm..ok at first shida nak wish pada diri shida sendiri "good luck" sebabnya untuk awal-awal tahun nih shida agak galak masuk contest sana sini hahaha..amik kau! yerlah tahun lepas shida sibuk dengan contest shida sendiri sehingga shida abaikan warga-warga blogger yang invite shida masuk contest itu ini..bla..bla..bla..bla..bla. shida membebel sorang diri dalam bilik. Eh lupa shida sebenarnya nak buang sticker pencarian follower bertuah shida ni. sebab..................................eh tak de apa lah hihi..apa-apa pun shida masih menunggu follower yang bertuah tu =) ok bye ~

14 Jari Ohsem:

whitelover said...

hihi..aci tak azwa unfollow pastu follow balik jadik follower ke 1000 :P

shida saje said...

hahhaaa..kau jgn waaa...hahaha sja ar tuh ekekke =P

whitelover said...

haha alamak..silap ar gtau awal2... :P

shida saje said...

hahaa..wa sja. shida tido dulu eh esok sembg g k =) nite wa..

Yanie J said...

makin hampir angka 1000 tuh...kena bagi adiah best2 kak.witt nuff da masyukkk :P

BUNGA said...

ala.. melepas i mcm ni nak jadi yg bertuah tu.. hehhe

shida saje said...

yanie: sudah semestinya yehaaa..hope perempua sbb hadiah da jumpa tuk perempuan =)

shida saje said...

bunga: cuba tuk next award hihihi =)

patriq said...

sida tahniah =)

Anonymous said...

follower da ramai babe!

shida saje said...

sah2 pat nih haiiihh pe nak jadi =P

gigiAriEma said...

alar....gigi terawal lak plak..kiki..
rugi2.. :P

shida saje said...

hehee..xpe2 terawal pon ade award juge hihi ;)

gigiAriEma said...

eyhh?yeke??hihi..excited tetibe nih..kikiki :P