Pemenang Contest Fesyen Untuk Semua seperti berikut | Dunia sebenar Shida Pemenang Contest Fesyen Untuk Semua seperti berikut

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 1 February 2011

Pemenang Contest Fesyen Untuk Semua seperti berikut

Assalamualaikum, peace upon you. 
Ya ini lah masanya yang ditunggu-tunggu oleh semua peserta Contest Fesyen Untuk Semua setelah 22 hari anda selesai menghabiskan masa bersama esya dan shida dalam contest ni. Jadi shida tak nak membuang masa membebel panjang-panjang tak de sapa nak baca pun hihi ok ok shida teruskan.
 pemenang bagi kategori 'pic terbaik perempuan' 
hadiahnya = dress (mengikut size yang telah dberikan) dan juga topup bernilai RM5 maxis/celcom/digi (salah satu sahaja)
 pemenang bagi kategori 'pic terbaik lelaki' 
 
hadiahnya = tali pinggang/belt dan juga topup bernilai RM5 maxis/celcom/digi (salah satu sahaja)
dua pemenang bagi kategori 'top comment' 
  1. * Miss Meaw * Jumlah komen : 81 comment
  2. * Fabulous Aen * Jumlah komen: 69 comment
hadiahnya = topup bernilai RM10 maxis/celcom/digi (salah satu sahaja)
tahniah kepada semua pemenang!! 
*peringatan kepada pemenang, topup akan dimasukan terus melalui topup reload jadi pemenang diminta memberikan no.telefon bimbit melalui msg shida difacebook *bagi yang belum add fb shida silalah add yer. Topup akan dimasukan pada 2hb Februari 2011 antara jam 10pagi - 10malam.
*bagi pemenang pic terbaik,hadiah anda akan dipos antara tarikh 2hb Februari 2011 - 15hb Februari 2011. Jadi kepada pemenang harap anda sabar menunggu =)

25 Jari Ohsem:

nurul ain said...

wah,tahniah para pemenang ^^

whitelover said...

wahwahwah..tahniah! wuwu..xjoin pon =.=

meaw said...

wah meaw menang lah . mekasy ya . tahniah jugak pada pemenang yang lain . memang cantek2 belaka gambaq yang dipertandingkan tu :)

TAHNIAH YE SEMUA :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

tahniah..

tomatokering :) said...

kongrets yg mng ! mmg layak okayh :)

shida saje said...

ain: hehe..tq2

shida saje said...

azwa: next time lu wajib join contest wa k ekekke =P

shida saje said...

meaw: tahniah hihi =)

shida saje said...

ciktom: tom kalo promote lg entri leh mng taw..cuba lg next contest k dear =)

Yanie J said...

cngrt pd pemenang ya :)

Cik Yana said...

pehh~
memang gaye model tul pemenang2. Congrats :)

shida saje said...

cik yana:awat xnak join skali ritu hihi =)

fya zainal said...

wahhhhh thannnx shida dan esya...sori sy baru on9 dan baru tahu..sgt2 teruja dan thanx byk2

whitelover said...

ade contest lagi ey? nak..! hahaha..ok2 insyaallah :P

shida saje said...

fya: tahniah dear =)

shida saje said...

azwa: jgn xjoin mst join k =)

Ryoma Ekhizen said...

tahniah pada pemmng...

Ryoma Ekhizen said...

tahniah jugak pada pihak pengnjur yg mnganjurkan contest ini...

NUR AIN AZMAN said...

Wahhh! aen menang jugak larh, HAHA
tak sangke ohh! baru sat ni esya col aen, wahhh! terjekut nehh, na guling2 kt office ni, weeeee!

btw, tahniah kepada semua pemeng ya

;)

Love,
Aen

shida saje said...

ryoma: thanx k join..nnt kalo ade contest lg join yer =)

shida saje said...

ain: tahniah mydear hihi =)

misz FaTiN said...

tahniah kepada pemenang..
nice picha..^_^

shida saje said...

tahniah pda fatin sebab komen tbyk no.3 hihi tp xde hadiah la..k mydear..
kalo ade lg contest join lg taw ;)

MUNNYRA AZMIE said...

congrtas ^_^ mmg cantik

shida saje said...

hye munnyra =)
hehe..nnt try lg contest akn dtg k