Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 1 February 2011

Pemenang Contest Fesyen Untuk Semua seperti berikut

Assalamualaikum, peace upon you. 
Ya ini lah masanya yang ditunggu-tunggu oleh semua peserta Contest Fesyen Untuk Semua setelah 22 hari anda selesai menghabiskan masa bersama esya dan shida dalam contest ni. Jadi shida tak nak membuang masa membebel panjang-panjang tak de sapa nak baca pun hihi ok ok shida teruskan.
 pemenang bagi kategori 'pic terbaik perempuan' 
hadiahnya = dress (mengikut size yang telah dberikan) dan juga topup bernilai RM5 maxis/celcom/digi (salah satu sahaja)
 pemenang bagi kategori 'pic terbaik lelaki' 
 
hadiahnya = tali pinggang/belt dan juga topup bernilai RM5 maxis/celcom/digi (salah satu sahaja)
dua pemenang bagi kategori 'top comment' 
  1. * Miss Meaw * Jumlah komen : 81 comment
  2. * Fabulous Aen * Jumlah komen: 69 comment
hadiahnya = topup bernilai RM10 maxis/celcom/digi (salah satu sahaja)
tahniah kepada semua pemenang!! 
*peringatan kepada pemenang, topup akan dimasukan terus melalui topup reload jadi pemenang diminta memberikan no.telefon bimbit melalui msg shida difacebook *bagi yang belum add fb shida silalah add yer. Topup akan dimasukan pada 2hb Februari 2011 antara jam 10pagi - 10malam.
*bagi pemenang pic terbaik,hadiah anda akan dipos antara tarikh 2hb Februari 2011 - 15hb Februari 2011. Jadi kepada pemenang harap anda sabar menunggu =)

25 comments:

  1. wah,tahniah para pemenang ^^

    ReplyDelete
  2. wahwahwah..tahniah! wuwu..xjoin pon =.=

    ReplyDelete
  3. wah meaw menang lah . mekasy ya . tahniah jugak pada pemenang yang lain . memang cantek2 belaka gambaq yang dipertandingkan tu :)

    TAHNIAH YE SEMUA :)

    ReplyDelete
  4. kongrets yg mng ! mmg layak okayh :)

    ReplyDelete
  5. azwa: next time lu wajib join contest wa k ekekke =P

    ReplyDelete
  6. ciktom: tom kalo promote lg entri leh mng taw..cuba lg next contest k dear =)

    ReplyDelete
  7. pehh~
    memang gaye model tul pemenang2. Congrats :)

    ReplyDelete
  8. cik yana:awat xnak join skali ritu hihi =)

    ReplyDelete
  9. wahhhhh thannnx shida dan esya...sori sy baru on9 dan baru tahu..sgt2 teruja dan thanx byk2

    ReplyDelete
  10. ade contest lagi ey? nak..! hahaha..ok2 insyaallah :P

    ReplyDelete
  11. tahniah jugak pada pihak pengnjur yg mnganjurkan contest ini...

    ReplyDelete
  12. Wahhh! aen menang jugak larh, HAHA
    tak sangke ohh! baru sat ni esya col aen, wahhh! terjekut nehh, na guling2 kt office ni, weeeee!

    btw, tahniah kepada semua pemeng ya

    ;)

    Love,
    Aen

    ReplyDelete
  13. ryoma: thanx k join..nnt kalo ade contest lg join yer =)

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada pemenang..
    nice picha..^_^

    ReplyDelete
  15. tahniah pda fatin sebab komen tbyk no.3 hihi tp xde hadiah la..k mydear..
    kalo ade lg contest join lg taw ;)

    ReplyDelete
  16. congrtas ^_^ mmg cantik

    ReplyDelete
  17. hye munnyra =)
    hehe..nnt try lg contest akn dtg k

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.