Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 21 February 2011

shida jakun lah! baru buat fanpage hahaa :p

Assalamualaikum, peace upon you.
hye korang just nak bagi tahu shida dah ade FANPAGE baru buat jer semalam. heehee sedikit jakun wakakaka padahal blogger lain dah lama buat, shida baru nak buat. Tak pe shida tak kesah orang nak cakap apa yang pasti shida happy ok daa ~


14 comments:

  1. hebatla tue..ada jugak..saya tak berani nak buat..takut takde fan je..hehe..tahniah..smoga ramai yg join

    ReplyDelete
  2. khalis: hahaa..dari situ kite taw sape yang suka blog kite nih kn =)

    ReplyDelete
  3. shida pakai http://twitterfeed.com/ agar entri blog otomatis ter update ke fanpage

    ReplyDelete
  4. tak apa kalu tak punya twitter adress so masuk aja and daftar di link itu ada pilihannya entri diterbitkan di FB fanpage atau di twitter, pilih yang FB (fanpage) :)

    ReplyDelete
  5. owh mekaseh ya GM sgt2 hargai apa yg kamu bagi sama aku =)

    ReplyDelete
  6. yup... sama sama saling berbagi :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.