shida jakun lah! baru buat fanpage hahaa :p | Dunia sebenar Shida shida jakun lah! baru buat fanpage hahaa :p

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 21 February 2011

shida jakun lah! baru buat fanpage hahaa :p

Assalamualaikum, peace upon you.
hye korang just nak bagi tahu shida dah ade FANPAGE baru buat jer semalam. heehee sedikit jakun wakakaka padahal blogger lain dah lama buat, shida baru nak buat. Tak pe shida tak kesah orang nak cakap apa yang pasti shida happy ok daa ~


14 Jari Ohsem:

mykhalis said...

hebatla tue..ada jugak..saya tak berani nak buat..takut takde fan je..hehe..tahniah..smoga ramai yg join

HAZWAN17 said...

jom like beramai-ramai

shida saje said...

khalis: hahaa..dari situ kite taw sape yang suka blog kite nih kn =)

shida saje said...

hazwan: jom2 kih3 =P

GM said...

shida pakai http://twitterfeed.com/ agar entri blog otomatis ter update ke fanpage

bunga said...

wah taniah..

patriq said...

sida dah like!

shida saje said...

GM gue gak ada twitter adesss =(

Kka ardian said...

tak apa kalu tak punya twitter adress so masuk aja and daftar di link itu ada pilihannya entri diterbitkan di FB fanpage atau di twitter, pilih yang FB (fanpage) :)

shida saje said...

owh mekaseh ya GM sgt2 hargai apa yg kamu bagi sama aku =)

GM said...

yup... sama sama saling berbagi :)

shida saje said...

tq bangat =)

Ain Zulaikha said...

hehehehe nak buat jgk .... :(

shida saje said...

Ain: jomla buat tak rugi taw =)