shida menang lagi hadiah misteri contest E-SHOP WISH'S | Dunia sebenar Shida shida menang lagi hadiah misteri contest E-SHOP WISH'S

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 25 February 2011

shida menang lagi hadiah misteri contest E-SHOP WISH'S

Assalamualaikum, peace upon you.


 Powered by BannerFans.com 
Hai korang hehee. Sorry la late post entri kali ni bukan apa line problem lagi la aduhh sakit jiwa tul!! firstly shida nak ucapkan ribuan terima kasih pada kakNawal kerana bagi shida menang contest kakNawal ni. Ha korang ingat tak contest apa yang shida maksudkan? ala contest tentang barangan sauna tuh tuk kurus-kurus macam Hanis Zalikha heeehee ahaks =P so kakNawal ni pilih shida sebagai pemenang hadiah misteri. ok lah tu menang juga kan pape pun thanks kakNawal. oh sebelum terlupa shida nak ucapkan tahniah juga pada pemenang pertama dapat set sauna bernilai RM390 fuhh!! Nadia oh Nadia tahniah yer. boleh la shida gi umah nadiah nak test power barang sauna tuh. hehee. dan pemenang lain-lain tahniah juga shida ucapkan =)  kalau korang nak keterangan lanjut tentang sauna ni boleh klik banner atas tu akan terus ke blog kakNawal,boleh runding harga tau! tu yang best! ok korang daaa. happy reading ~