shida nak jawab tag by salsalbilah.blogspot.com | Dunia sebenar Shida shida nak jawab tag by salsalbilah.blogspot.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 24 February 2011

shida nak jawab tag by salsalbilah.blogspot.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Ribuan terima kasih diucapkan pada cik Bunga yang comel cute mute yang sudi tag shida dikala shida kekeringan idea nak mengisi apa entri kali ini. Hye korang,peace dari shida heehe. hope sume rakan-rakan blogger shida sehat-sehat belaka. Kepada blogger yang bernama GM a.k.a Gerbang Mini hope kamu cepat sembuh ya! makan obatnya jangan malas-malas. Oppss shida masih lagi menunggu blogger-blogger lain join GA shida ni. Ok jangan buang masa jom kita layan tag ni =)
  • apakah status anda?
seperti yang sedia maklum shida sudah pun berpunya jadi status shida disini adalah couple a.k.a in relationship tetapi kami belum ada ikatan yang sah jadi makanya shida masih  dalam tanggungan dan hak keluarga yang sah!
  • cerita tentang diri anda?
aduhh nak cerita apa nih bunga. nothing special about me la. hurmm hentam saja la labu~ shida sorang yang sensitif dan cepat terasa hahaa eh itu dulu sekarang shida okay macam biasa boleh dengar kritikan orang dan sebagainya. sukakan warna biru putih pink dan hitam myb lepas ni ungu plak hehee. Sorang yang simple dan pemalu. seyes! korang  patut percaya ni! nampak jer macam ni bila berdepan shida orang yang paling kebelakang sekali adessss~
  • ceritakan tentang blog anda?
blog ni berumur 7bulan hehee masih newbie taw. lahir pada tanggal 19 Julai 2010 seminggu selepas shida couple dengan my hencem haaaha. then shida cat kan dia dengan warna biru dan putih seperti sekarang tapi masih mula-mula blog shida ni tak macam ni taw. boleh dikategori kan blog selekeh dan serabut. kalau de contest blog paling selekeh dan serabut elok lah blog shida yang dulu tu tercalon hahaa. now da berubah azam da banyak dalam blog ni. syukur~ so shida namakan blog shida ni Dunia siGadis'Biru (:
  • apa pendapat anda tentang blog?
blog adalah sumber segala ilmu fuhhh! kenapa shida cakap macam tuh,sebabnya dulu dari blog shida ni ZERO sekarang dah jadi TEN taw so banyak benda shida belajar dengan blog ni.
  • nasihat anda pada kawan yang baru buat blog?
nasihat shida satu je "kejujuran" kalau jujur semua orang suka and 1 more thing jangan la letak widget banyak sangat, tau lah korang suka widget yang comel-comel tu tapi kesian kat shida line celcom dah slow,nak buka blog yang ada beribu-riban widget comel-comel tu mahu sejam baru leh buka itu pun cbox or smix lum tentu kua or muncul dengan sempurna. huhu lastly shida close sorry ^_^
  • nyatakan keunikan blog anda?
nak cite pasal keunikan blog tak de tapi nak cite pasal keunikan warna dalam blog shida ada. biru dan putih,amacam unik tak hehee =P
  • sampai bila nak tulis blog dan apa impian anda dalam dunia blog?
kemungkinan besar shida akan stay sampai jari sendiri give up nak type. tak kesah la dah kawen ke dah tua ke kalau rasa mampu shida akan menulis lagi dalam blog ni. dan impian juga hope menjadi seorang blogger yang berjaya seperti Hanis Zalikha *hahaa prasan giler =P ~
  • sahabat yang nak ditag :
yanie j azwa@whitelover gigiAriema mrGhost tag bunga balik ok ni saja blogger-blogger yang shida tag. done! thank you! dah lewat ni nak tido dulu nite all ^_^


9 Jari Ohsem:

bunga said...

ooo..leh yek main tag2 balik..hahahaha..kelakor la shida ni..

bunga poom pemalu..cehh..hahaha..

shida saje said...

hehee..xpela bunga da jawab jus silent hahaha =P

Kka ardian said...

Thank you Shida I've been a little bit better but still felt nauseous .. but this feels longing fingers with the keyboard and this house so it must sit at the computer again. message to Shida healthy is important for blogging activity is not disturbed, the spirit to you

gigiAriEma said...

hohoho..
tag nama suda mari.. :P

shida saje said...

GM :tq so much for adv =)

shida saje said...

gigi: apa lgi moh ler kite..hihih

whitelover said...

oh tekiu awop :)

shida saje said...

hehe azwa ^_^

patriq said...

macam best je ni :kahkah: