who want to be my Valentines (: | Dunia sebenar Shida who want to be my Valentines (:

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 14 February 2011

who want to be my Valentines (:

Assalamualaikum, peace upon you.
Hari ini pagi isnin masuk dah 14hb February 2011 hari yang ditunggu-tunggu oleh semua couple-couple seluruh dunia untuk meraikan pesta valentines. Ada juga desas desus yang menyatakan tidak elok jika kita meraikan hari Valentines ini. Sumber  tuh shida baca  sendiri disini klik sini . Tak pelah yang penting pada hari Valentines ni jangan kita menyalahgunakan hari itu. Isi kan ia bersama dengan kasih sayang yang ingin diberikan pada pasangan atau orang yang kita sayang. Tak semestinya pada teman istimewa saja pada kedua-dua orang tua kita,adik beradik pun boleh atau kawan-kawan yang kita sayang. opss! beri kasih sayang yang halal saja ok =) ingatlah setiap hari pun hari kasih sayang untuk kita semua ~
p/s to sharulsaya : jaga diri baik-baik kat sana k. walaupun  u selalu sibuk,tak de masa tuk i tapi i tak pernah anggap benda nih akan mengganggu hubungan kita. selagi ada kasih sayang yang terbina antara kita selagi tu kita akan bersama selamanya k. eh u dah lama kita tak gayut lama-lama kan,rindu sangat-sangat time tu. ada masa kita gayut-gayut lagi ok =)
Happy Valentines Day sayang,i love you so much!


6 Jari Ohsem:

yui92 said...

true... xyah tungu valentine pun kalau nak raikan orang2 yang disayangi.. tp tulah kalau valentn ja slalunya kekasih2 yang masih blm official sbb tu ramai yang marah..


well to dedicate ur luv to your loved ones without the word valentine is also very fine =p

amazing gila said...

waaaa akak...romantiknyerrrrrrrrr

patriq said...

happy Valentines sida :)

shida saje said...

yui92: nak mengisi masa2 khabisan idea nk post ape..jus wish xwat pape pun..smbut pun x..btw thanx =)

mykhalis said...

ishh..salah ke vday nie?saye nak dinner n bagi bunga kat orang tersayang tak boleh ke? sbb saya rasa hari je paling romantik.. haram kalu dengan bukan yg mahram kan?laki bini yg sah bolehkan?

shida saje said...

ya blh tp tempat biar benaran la kih3 =)