1st cheque by nuffnang dah sampai dengan selamat yay! | Dunia sebenar Shida 1st cheque by nuffnang dah sampai dengan selamat yay!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 5 March 2011

1st cheque by nuffnang dah sampai dengan selamat yay!

Assalamualaikum, peace upon you (:
hyep korang hehee sorry late post entri kali ni hihi tengah ralek sembang-sembang dengan mas ardian =p yolah tuh hahahaa. Actually shida nak story tentang cheque nuffnang shida yang sampai ketangan shida dengan selamatnya hehee. Tepat jam 11:00am motor postman tu asyik press-press minyak depan rumah sebab shida lambat sambut dia hehee. dalam hati cakap mesti surat kakak tak pun ayah. sekali postman tu keluar dari bakul depan dia 1surat je wehh satu je! kemas je surat tu shida tengok bila dah pegang usha la nama sekali nama shida (nama penuh seperti dalam cheque) terkejut la eden! dalam kepala tak fikir nuffnang fikir dapat kerja tempat lain. berdebar gak ni! sekali buka taaadaaa dari bank HSBC usaha sama nuffnang sdn bhd. tak sangka pun ada hihi tapi lam hati memang selalu kata mesti nak sampai dah sebab 28hb Feb shida dapat email dari bank  HSBC. happy sangat 1stime ni taw bukan 2nd time weeeee. selama shida 4bulan lebih bersama nuffnang ini lah hasilnya alhamdulillah walaupun tak banyak tapi shida puas hati hasilnya nampak depan mata. so thank sangat-sangat dan tak terhingga pada pihak nuffnang yang memberi kesempatan buat shida berasa ghairah bersamanya hahaa ayat tak leh blah ^_^  hope dapat lagi selepas ni hik3. kepada all nuffnanger selepas ini giliran anda. siapa tahu?? ^_~ hurmm. apa nak buat dengan duit ni  ohya! birthday adik echah coming soon nak beli dia kamus supaya jadi anak pintar macam  kak.shida =p pintar la sangat shida oiitt!!! ok daa happy reading.
yehyeh shida dapat wet yehyeh. kih2 nih bukan macam shida nye tut k hahaa =p


29 Jari Ohsem:

fawzeah zea said...

kak,nuffang tuk pa?? blh explain skit..sya msi bru br blog nie..:)

Mama Zharfan said...

congrats yer :)


jom join Heartbeat!

...mommy jue... said...

dapat cheque ek.. seronok...
boleh simpan dalam asb.. kasi beranak pinak

xaty said...

wahh..bole blanje? kikiki

Kka ardian said...

hahaha mau shida cheque nya.. belanja aku kek

gigiAriEma said...

wahhh nuff2!! suda dpt yea.. best nye shida..
eh shida strt blog bape lame dah ye?

AiDa AzRyN said...

wah! ley r blanja cendol 3 bungkus..kan?XP

Fadzillah Kamarudin said...

congrats...

Siti Nur Amirah said...

bestnye..nuff sy bru seringgit...heheheheh;'p

Nurul Atika said...

waaa~ c0ngretz ek...

Yanie J said...

yanie OTW...huhu ;/

shida saje said...

fawzea: kak da send info kak kamu bca la k ;)

shida saje said...

mama: TQ =)

shida saje said...

mommy: gud idea mommy tq =)

shida saje said...

xaty: boleh je hihi =)

shida saje said...

ardian: mau ya..hihi datang malaysia dulu ya~

shida saje said...

gigi: start bulan okt 2010 =)

shida saje said...

aida stakat cendol tuh 10 pun boleh heheee...

shida saje said...

fadzillah: tq =)

shida saje said...

amirah: alaa dulu shida pun dgn seringgit hihi ^_^

shida saje said...

atika: tq =)

shida saje said...

yanie: yup betol2 hehehe ^_~

patriq said...

waaaa sida belanje pat k :larikk:

shida saje said...

xnak week...

amazing gila said...

brape kak,,,,ni mesti byk pade adik ni..hehhehee

shida saje said...

hehee..nk taw eh msg2 ekekkee =P

Kka ardian said...

wah datang to malaysia... tunggu aku disana yah hahahaha...

shida saje said...

pasti aku tunggu hehee ^_^

Fatin Natashya said...

kaka shida . tasya pun tak tawu agy psl nuffnag . boley xplain tat tasya ?