Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 5 March 2011

1st cheque by nuffnang dah sampai dengan selamat yay!

Assalamualaikum, peace upon you (:
hyep korang hehee sorry late post entri kali ni hihi tengah ralek sembang-sembang dengan mas ardian =p yolah tuh hahahaa. Actually shida nak story tentang cheque nuffnang shida yang sampai ketangan shida dengan selamatnya hehee. Tepat jam 11:00am motor postman tu asyik press-press minyak depan rumah sebab shida lambat sambut dia hehee. dalam hati cakap mesti surat kakak tak pun ayah. sekali postman tu keluar dari bakul depan dia 1surat je wehh satu je! kemas je surat tu shida tengok bila dah pegang usha la nama sekali nama shida (nama penuh seperti dalam cheque) terkejut la eden! dalam kepala tak fikir nuffnang fikir dapat kerja tempat lain. berdebar gak ni! sekali buka taaadaaa dari bank HSBC usaha sama nuffnang sdn bhd. tak sangka pun ada hihi tapi lam hati memang selalu kata mesti nak sampai dah sebab 28hb Feb shida dapat email dari bank  HSBC. happy sangat 1stime ni taw bukan 2nd time weeeee. selama shida 4bulan lebih bersama nuffnang ini lah hasilnya alhamdulillah walaupun tak banyak tapi shida puas hati hasilnya nampak depan mata. so thank sangat-sangat dan tak terhingga pada pihak nuffnang yang memberi kesempatan buat shida berasa ghairah bersamanya hahaa ayat tak leh blah ^_^  hope dapat lagi selepas ni hik3. kepada all nuffnanger selepas ini giliran anda. siapa tahu?? ^_~ hurmm. apa nak buat dengan duit ni  ohya! birthday adik echah coming soon nak beli dia kamus supaya jadi anak pintar macam  kak.shida =p pintar la sangat shida oiitt!!! ok daa happy reading.
yehyeh shida dapat wet yehyeh. kih2 nih bukan macam shida nye tut k hahaa =p


29 comments:

  1. kak,nuffang tuk pa?? blh explain skit..sya msi bru br blog nie..:)

    ReplyDelete
  2. dapat cheque ek.. seronok...
    boleh simpan dalam asb.. kasi beranak pinak

    ReplyDelete
  3. wahh..bole blanje? kikiki

    ReplyDelete
  4. hahaha mau shida cheque nya.. belanja aku kek

    ReplyDelete
  5. wahhh nuff2!! suda dpt yea.. best nye shida..
    eh shida strt blog bape lame dah ye?

    ReplyDelete
  6. wah! ley r blanja cendol 3 bungkus..kan?XP

    ReplyDelete
  7. bestnye..nuff sy bru seringgit...heheheheh;'p

    ReplyDelete
  8. fawzea: kak da send info kak kamu bca la k ;)

    ReplyDelete
  9. ardian: mau ya..hihi datang malaysia dulu ya~

    ReplyDelete
  10. aida stakat cendol tuh 10 pun boleh heheee...

    ReplyDelete
  11. amirah: alaa dulu shida pun dgn seringgit hihi ^_^

    ReplyDelete
  12. waaaa sida belanje pat k :larikk:

    ReplyDelete
  13. brape kak,,,,ni mesti byk pade adik ni..hehhehee

    ReplyDelete
  14. hehee..nk taw eh msg2 ekekkee =P

    ReplyDelete
  15. wah datang to malaysia... tunggu aku disana yah hahahaha...

    ReplyDelete
  16. kaka shida . tasya pun tak tawu agy psl nuffnag . boley xplain tat tasya ?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.