Alhamdulilah Nuffnang bagi BE baru lagi untuk shida! | Dunia sebenar Shida Alhamdulilah Nuffnang bagi BE baru lagi untuk shida!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 27 March 2011

Alhamdulilah Nuffnang bagi BE baru lagi untuk shida!

Assalamualaikum, peace upon you.
Hyep semua, fuh! pejam celik pejam celik dah hari ahad sekejap je rasanya kan. Rasa sakit tangan shida belum sembuh lagi masih lagi terasa. shida sendiri tak tahu nak buat apa lagi. Kali ni urat dia timbul-timbul lah! huhu seram la plak tengok tangan shida ni. Tak apa lah lupakan dulu cerita bab sakit-sakit yang tak kan penah habis ni. Shida nak cerita sikit tentang Mr.Nuffy shida ni bagu BE baru lagi untuk shida hihi ^_^ BE yang shida dapat kali ni dari iklan DIGI Opera Mini . 
Baru tadi buka akaun Nuffnang nak kemas kini apa-apa yang patut kan. Biasa lah macam shida seminggu sekali shida kemas kini akaun nuffnang tu. Shida tak kan biar berhabuk or bersawanglah akaun nufnang tu kan. Sayang sangat sama Mr.Nuffy bagi shida BE lagi hope dapat lagi hehee ^_^ mentang-mentang semalam cerita tentang speed up! internet shida yang begitu mengghairahkan hahaha :D dan dan dapat BE baru yerk! memang best lah! ok sampai sini je daaa happy reading ~


15 Jari Ohsem:

CikFarra said...

seronok la dia :D

sarah mohamad said...

tahniah. hihi.senok betul dapat be ni.hihi

i am S!L4H.. said...

best nye.. sy x dpt2 pon.
T__T

bunga said...

wah..taniah shida..cayalah..

shida saje said...

cik farra: syok la jugak kalo dapat BE ni sbb xpyah nk suh org klik2 hahah =P

shida saje said...

sarah: mmg sonok taw hihi ^_^

shida saje said...

silah: ala xlama dapat la tu kan kan ^_~

shida saje said...

bunga: tq dear =)

patriq said...

wah.. sida pas ni ley blanje mcD :larik:

Qaseh Qistina said...

hi..nk tny leh..BE tu cmne pulak...? apa kelebihannya..?maaf la...mmg x bp nk phm la..hehe

@juera said...

tahniah sbb dpt byk BE..^__^

shida saje said...

pat: boleh je tp pat byar yer hihi =P

shida saje said...
This comment has been removed by the author.
shida saje said...

qaseh: dah story kat cb u ^_^ tp ni ikot kefhaman shida yg dah join Nuffng selama 5bulan =)

shida saje said...

juera: sama2 ^_^