Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 27 March 2011

Alhamdulilah Nuffnang bagi BE baru lagi untuk shida!

Assalamualaikum, peace upon you.
Hyep semua, fuh! pejam celik pejam celik dah hari ahad sekejap je rasanya kan. Rasa sakit tangan shida belum sembuh lagi masih lagi terasa. shida sendiri tak tahu nak buat apa lagi. Kali ni urat dia timbul-timbul lah! huhu seram la plak tengok tangan shida ni. Tak apa lah lupakan dulu cerita bab sakit-sakit yang tak kan penah habis ni. Shida nak cerita sikit tentang Mr.Nuffy shida ni bagu BE baru lagi untuk shida hihi ^_^ BE yang shida dapat kali ni dari iklan DIGI Opera Mini . 
Baru tadi buka akaun Nuffnang nak kemas kini apa-apa yang patut kan. Biasa lah macam shida seminggu sekali shida kemas kini akaun nuffnang tu. Shida tak kan biar berhabuk or bersawanglah akaun nufnang tu kan. Sayang sangat sama Mr.Nuffy bagi shida BE lagi hope dapat lagi hehee ^_^ mentang-mentang semalam cerita tentang speed up! internet shida yang begitu mengghairahkan hahaha :D dan dan dapat BE baru yerk! memang best lah! ok sampai sini je daaa happy reading ~


15 comments:

  1. tahniah. hihi.senok betul dapat be ni.hihi

    ReplyDelete
  2. best nye.. sy x dpt2 pon.
    T__T

    ReplyDelete
  3. wah..taniah shida..cayalah..

    ReplyDelete
  4. cik farra: syok la jugak kalo dapat BE ni sbb xpyah nk suh org klik2 hahah =P

    ReplyDelete
  5. silah: ala xlama dapat la tu kan kan ^_~

    ReplyDelete
  6. wah.. sida pas ni ley blanje mcD :larik:

    ReplyDelete
  7. hi..nk tny leh..BE tu cmne pulak...? apa kelebihannya..?maaf la...mmg x bp nk phm la..hehe

    ReplyDelete
  8. pat: boleh je tp pat byar yer hihi =P

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. qaseh: dah story kat cb u ^_^ tp ni ikot kefhaman shida yg dah join Nuffng selama 5bulan =)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.