Alhamdulilah nuffnang tak putus-putus bagi rezeki (:

by - 01:27:00

Assalamualaikum, peace upon you.
hehe ^_~ hye semuanya. sehat tak? hope bertambah sehat dan ceria selalu. Hari ni shida happy sangat-sangat sebabnya tengok la pic atas tu hihi. Nuffnang dah beri shida rezeki lagi alhamdulillah sangat-sangat. dua BE disitu. semalam shida cek acc. Nuffnang cuma ada satu je,hari ni shida cek lagi dapat lagi satu. Campaigns yang shida dapat tu NOKIA E7 and I MAS travel =)  CTR yang lain-lain tu pun dah bertambah alhamdulillah. selepas shida cashout yang sebelum ni rasa sunyi je acc. Nuffnang ni. tapi shida bersabar cuba usaha dan tingkat apa-apa yang patut dan sekarang ini la hasilnya. Shida sangat-sangat berpuas hati :) Pssst!! shida dah bank in taw cheque tu dalam masa 3 hari dah boleh guna ^_^ hope pihak nuffnang bagi la lagi buffered earning untuk shida lagi ye. ngeee happy reading ~
 
* hurmm shida lagi fikirkan "dia" entah sampai bila *


p/s: Jom baca shida update GA shida klik sini .


You May Also Like

24 Jari Ohsem

  1. syukur... harap2 dapatla jadi macam cik... hehehe

    ReplyDelete
  2. dapat juga BE kan.. huhuhu.. sila bagi tips...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah
    rezeki kne share. blanje jom?~ haha

    ReplyDelete
  4. wah....bestnyer...
    alhamdulillah:)
    feel happy for u sis:)

    ReplyDelete
  5. best la...
    bila la hazwan.com nak dapat BE lagi

    ReplyDelete
  6. memang masyuuuuk gitewww !
    teeheee

    ReplyDelete
  7. penyair senja: hihi ^_^
    tq add fb saya ~

    ReplyDelete
  8. saiful: hihi moga termakbul yah!

    ReplyDelete
  9. mommy: huhu shida xde tips yg bagus cuba mommy cari tutor nak tingkatkn blog dan nuffng past dpt be nnt insyallah ~

    ReplyDelete
  10. ardian: aku hebat yah? hahahaa..

    ReplyDelete
  11. kembatolo: awak nk pe? cer cite cer cite ekekek :P

    ReplyDelete
  12. hazwan: tak kan blog hazwan xdapat ^_^

    ReplyDelete
  13. sarah: boleh la alhamdulilah =)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.