Alhamdulilah nuffnang tak putus-putus bagi rezeki (: | Dunia sebenar Shida Alhamdulilah nuffnang tak putus-putus bagi rezeki (:


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 7 March 2011

Alhamdulilah nuffnang tak putus-putus bagi rezeki (:

Assalamualaikum, peace upon you.
hehe ^_~ hye semuanya. sehat tak? hope bertambah sehat dan ceria selalu. Hari ni shida happy sangat-sangat sebabnya tengok la pic atas tu hihi. Nuffnang dah beri shida rezeki lagi alhamdulillah sangat-sangat. dua BE disitu. semalam shida cek acc. Nuffnang cuma ada satu je,hari ni shida cek lagi dapat lagi satu. Campaigns yang shida dapat tu NOKIA E7 and I MAS travel =)  CTR yang lain-lain tu pun dah bertambah alhamdulillah. selepas shida cashout yang sebelum ni rasa sunyi je acc. Nuffnang ni. tapi shida bersabar cuba usaha dan tingkat apa-apa yang patut dan sekarang ini la hasilnya. Shida sangat-sangat berpuas hati :) Pssst!! shida dah bank in taw cheque tu dalam masa 3 hari dah boleh guna ^_^ hope pihak nuffnang bagi la lagi buffered earning untuk shida lagi ye. ngeee happy reading ~
 
* hurmm shida lagi fikirkan "dia" entah sampai bila *


p/s: Jom baca shida update GA shida klik sini .


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

24 Jari Ohsem:

The Norah said...

alhamdulillah.....;)

sayanakhiburan said...

syukur... harap2 dapatla jadi macam cik... hehehe

...mommy jue... said...

dapat juga BE kan.. huhuhu.. sila bagi tips...

Kka ardian said...

hohoho hebat hebat

izuddinrahim said...

alhamdulillah
rezeki kne share. blanje jom?~ haha

Bunga said...

Alhamdulillah..taniah..

fadwa daud said...

wah....bestnyer...
alhamdulillah:)
feel happy for u sis:)

hazwan said...

best la...
bila la hazwan.com nak dapat BE lagi

sarah mohamad said...

memang masyuuuuk gitewww !
teeheee

Shida Radzuan said...

penyair senja: hihi ^_^
tq add fb saya ~

Shida Radzuan said...

saiful: hihi moga termakbul yah!

Shida Radzuan said...

mommy: huhu shida xde tips yg bagus cuba mommy cari tutor nak tingkatkn blog dan nuffng past dpt be nnt insyallah ~

Shida Radzuan said...

ardian: aku hebat yah? hahahaa..

Shida Radzuan said...

kembatolo: awak nk pe? cer cite cer cite ekekek :P

Shida Radzuan said...

bunga : tq alhamdulillah ~

Shida Radzuan said...

fadwa: tq dear =)

Shida Radzuan said...

hazwan: tak kan blog hazwan xdapat ^_^

Shida Radzuan said...

sarah: boleh la alhamdulilah =)

patriq said...

sida NOKIA 1 :kahkah:

patriq said...

sida NOKIA 1 :kahkah:

patriq said...

sida NOKIA 1 :kahkah:

patriq said...

sida NOKIA 1 :kahkah:

patriq said...

sida NOKIA 1 :kahkah:

Shida Radzuan said...

pat: oitt spam!!!