Alhamdulilah nuffnang tak putus-putus bagi rezeki (: | Dunia sebenar Shida Alhamdulilah nuffnang tak putus-putus bagi rezeki (:

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 7 March 2011

Alhamdulilah nuffnang tak putus-putus bagi rezeki (:

Assalamualaikum, peace upon you.
hehe ^_~ hye semuanya. sehat tak? hope bertambah sehat dan ceria selalu. Hari ni shida happy sangat-sangat sebabnya tengok la pic atas tu hihi. Nuffnang dah beri shida rezeki lagi alhamdulillah sangat-sangat. dua BE disitu. semalam shida cek acc. Nuffnang cuma ada satu je,hari ni shida cek lagi dapat lagi satu. Campaigns yang shida dapat tu NOKIA E7 and I MAS travel =)  CTR yang lain-lain tu pun dah bertambah alhamdulillah. selepas shida cashout yang sebelum ni rasa sunyi je acc. Nuffnang ni. tapi shida bersabar cuba usaha dan tingkat apa-apa yang patut dan sekarang ini la hasilnya. Shida sangat-sangat berpuas hati :) Pssst!! shida dah bank in taw cheque tu dalam masa 3 hari dah boleh guna ^_^ hope pihak nuffnang bagi la lagi buffered earning untuk shida lagi ye. ngeee happy reading ~
 
* hurmm shida lagi fikirkan "dia" entah sampai bila *


p/s: Jom baca shida update GA shida klik sini .


24 Jari Ohsem:

Penyair SenjA said...

alhamdulillah.....;)

Saiful Nazmi said...

syukur... harap2 dapatla jadi macam cik... hehehe

...mommy jue... said...

dapat juga BE kan.. huhuhu.. sila bagi tips...

Kka ardian said...

hohoho hebat hebat

kembatolo™ said...

alhamdulillah
rezeki kne share. blanje jom?~ haha

bunga said...

Alhamdulillah..taniah..

fadwa daud said...

wah....bestnyer...
alhamdulillah:)
feel happy for u sis:)

hazwan said...

best la...
bila la hazwan.com nak dapat BE lagi

sarah mohamad said...

memang masyuuuuk gitewww !
teeheee

shida saje said...

penyair senja: hihi ^_^
tq add fb saya ~

shida saje said...

saiful: hihi moga termakbul yah!

shida saje said...

mommy: huhu shida xde tips yg bagus cuba mommy cari tutor nak tingkatkn blog dan nuffng past dpt be nnt insyallah ~

shida saje said...

ardian: aku hebat yah? hahahaa..

shida saje said...

kembatolo: awak nk pe? cer cite cer cite ekekek :P

shida saje said...

bunga : tq alhamdulillah ~

shida saje said...

fadwa: tq dear =)

shida saje said...

hazwan: tak kan blog hazwan xdapat ^_^

shida saje said...

sarah: boleh la alhamdulilah =)

patriq said...

sida NOKIA 1 :kahkah:

patriq said...

sida NOKIA 1 :kahkah:

patriq said...

sida NOKIA 1 :kahkah:

patriq said...

sida NOKIA 1 :kahkah:

patriq said...

sida NOKIA 1 :kahkah:

shida saje said...

pat: oitt spam!!!