Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 7 March 2011

Alhamdulilah nuffnang tak putus-putus bagi rezeki (:

Assalamualaikum, peace upon you.
hehe ^_~ hye semuanya. sehat tak? hope bertambah sehat dan ceria selalu. Hari ni shida happy sangat-sangat sebabnya tengok la pic atas tu hihi. Nuffnang dah beri shida rezeki lagi alhamdulillah sangat-sangat. dua BE disitu. semalam shida cek acc. Nuffnang cuma ada satu je,hari ni shida cek lagi dapat lagi satu. Campaigns yang shida dapat tu NOKIA E7 and I MAS travel =)  CTR yang lain-lain tu pun dah bertambah alhamdulillah. selepas shida cashout yang sebelum ni rasa sunyi je acc. Nuffnang ni. tapi shida bersabar cuba usaha dan tingkat apa-apa yang patut dan sekarang ini la hasilnya. Shida sangat-sangat berpuas hati :) Pssst!! shida dah bank in taw cheque tu dalam masa 3 hari dah boleh guna ^_^ hope pihak nuffnang bagi la lagi buffered earning untuk shida lagi ye. ngeee happy reading ~
 
* hurmm shida lagi fikirkan "dia" entah sampai bila *


p/s: Jom baca shida update GA shida klik sini .


24 comments:

  1. syukur... harap2 dapatla jadi macam cik... hehehe

    ReplyDelete
  2. dapat juga BE kan.. huhuhu.. sila bagi tips...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah
    rezeki kne share. blanje jom?~ haha

    ReplyDelete
  4. wah....bestnyer...
    alhamdulillah:)
    feel happy for u sis:)

    ReplyDelete
  5. best la...
    bila la hazwan.com nak dapat BE lagi

    ReplyDelete
  6. memang masyuuuuk gitewww !
    teeheee

    ReplyDelete
  7. penyair senja: hihi ^_^
    tq add fb saya ~

    ReplyDelete
  8. saiful: hihi moga termakbul yah!

    ReplyDelete
  9. mommy: huhu shida xde tips yg bagus cuba mommy cari tutor nak tingkatkn blog dan nuffng past dpt be nnt insyallah ~

    ReplyDelete
  10. ardian: aku hebat yah? hahahaa..

    ReplyDelete
  11. kembatolo: awak nk pe? cer cite cer cite ekekek :P

    ReplyDelete
  12. hazwan: tak kan blog hazwan xdapat ^_^

    ReplyDelete
  13. sarah: boleh la alhamdulilah =)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.