Alhamdullah shida menang 'Contest Blog Paling Hebat' | Dunia sebenar Shida Alhamdullah shida menang 'Contest Blog Paling Hebat'

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 1 March 2011

Alhamdullah shida menang 'Contest Blog Paling Hebat'

Assalamualaikum, peace upon you.
Hye korang masih ingat tak banner ni. heeehe banner ni shida join "Contest Blog Paling Hebat by Aida Shafiena" Alhamdulillah blog shida mulanya tersenarai 13 blog untuk untuk meraih vote untuk menjadi 3 pemenang pilihan by Aida Shafiena . Untuk tengok entri 13 blog terpilih sila klik sini ok. Kat senarai tuh blog shida No.6 hehee actually no.6 nih biasa je bagi shida hehe. No. fav shida 3 dan 8 hehee. disebabkan 6 adalah no. untuk di vote so shida terima. selama 3hari ia berlangsung untuk di vote so keputusannya seperti dibawah, nampak no.6 no blog shida tuh hehee =)
 
so korang nampak no.6 tuh hehee. tahniah shida dan tahniah juga pada pemenang -pemenang yang lain blog The Lelaki tempat pertama dan juga Cik Shida2020 tempat ketiga *eh nama sama la plak hihi =) dan tempat kedua adalah shida Alhamdulilah. Thanks again pada pengundi shida terutama kawan-kawan blogger dan facebook nak sebut satu-satu susahlah sebab sebanyak 96 pengundi yang vote shida terima kasih sangat-sangat ya =) hanya tuhan dapat membalas jasa korang semua amin. tak lupa juga pada pihak penganjur  Aida Shafiena terima kasih banyak-banyak untuk contest hebat ini thumbsup! ~


psssstt. GA shida masih berjalan hurryup!!


22 Jari Ohsem:

Kka ardian said...

selamat selamat selamat yah

shida saje said...

tq GM ;)
kamu juga vote aku sampai aku menang lagi selamat juga buat kamu ^_^

Kka ardian said...

aku selamat untuk apa :D aku hanya vote 1x kok

shida saje said...

1x macam 1000x ekekke =P

selamat la apa pun..selamat untuk kehidupan mu~

~SYAZ~ said...

wahh~!!
tahniah sis..
menang contest..
^_^

Kka ardian said...

haha... shida

shida saje said...

sama2 syaz ;)
tq taw vote akak ^_~

Mama Zharfan said...

congrats yer!

jom join Heartbeat!

shida saje said...

mamaZhafran: tq mama,sal heartbeat nih mmg rsa nk join lah hihi ;)

Miss Sunshine said...

congrats shida..keep ur writing k

NUR AIN AZMAN said...

wow! congrats shida :)

shida saje said...

miss sunshine: tq dear =)

shida saje said...

Ain: tq dear

meaw said...

fuyoooooooo . shida menang..tahniah shida :)

gigiAriEma said...

yeye! shida menang..tahniah2!
tak rugi aih gigi p bagi sokongan..heheh

shida saje said...

meaw: hehe tq dear ;)

shida saje said...

gigi: tq dear tnpa vote u i xmng taw tq sgt2 love u ;)

HAZWAN17 said...

tahniah kak

shida saje said...

hazwan: hyep wan tq so much..wan pon vote kaka gak kan ^_~

patriq said...

sida tahniah. pat vote juga tau!

patriq said...

dapat hadiah kongsi ngan pat ok :larikk:

shida saje said...

wahh sume nak kongsi buatnya dapat baju wanita yang comel tuh nak ke? kahkah.......