Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 1 March 2011

Alhamdullah shida menang 'Contest Blog Paling Hebat'

Assalamualaikum, peace upon you.
Hye korang masih ingat tak banner ni. heeehe banner ni shida join "Contest Blog Paling Hebat by Aida Shafiena" Alhamdulillah blog shida mulanya tersenarai 13 blog untuk untuk meraih vote untuk menjadi 3 pemenang pilihan by Aida Shafiena . Untuk tengok entri 13 blog terpilih sila klik sini ok. Kat senarai tuh blog shida No.6 hehee actually no.6 nih biasa je bagi shida hehe. No. fav shida 3 dan 8 hehee. disebabkan 6 adalah no. untuk di vote so shida terima. selama 3hari ia berlangsung untuk di vote so keputusannya seperti dibawah, nampak no.6 no blog shida tuh hehee =)
 
so korang nampak no.6 tuh hehee. tahniah shida dan tahniah juga pada pemenang -pemenang yang lain blog The Lelaki tempat pertama dan juga Cik Shida2020 tempat ketiga *eh nama sama la plak hihi =) dan tempat kedua adalah shida Alhamdulilah. Thanks again pada pengundi shida terutama kawan-kawan blogger dan facebook nak sebut satu-satu susahlah sebab sebanyak 96 pengundi yang vote shida terima kasih sangat-sangat ya =) hanya tuhan dapat membalas jasa korang semua amin. tak lupa juga pada pihak penganjur  Aida Shafiena terima kasih banyak-banyak untuk contest hebat ini thumbsup! ~


psssstt. GA shida masih berjalan hurryup!!


22 comments:

  1. tq GM ;)
    kamu juga vote aku sampai aku menang lagi selamat juga buat kamu ^_^

    ReplyDelete
  2. aku selamat untuk apa :D aku hanya vote 1x kok

    ReplyDelete
  3. 1x macam 1000x ekekke =P

    selamat la apa pun..selamat untuk kehidupan mu~

    ReplyDelete
  4. wahh~!!
    tahniah sis..
    menang contest..
    ^_^

    ReplyDelete
  5. sama2 syaz ;)
    tq taw vote akak ^_~

    ReplyDelete
  6. mamaZhafran: tq mama,sal heartbeat nih mmg rsa nk join lah hihi ;)

    ReplyDelete
  7. congrats shida..keep ur writing k

    ReplyDelete
  8. fuyoooooooo . shida menang..tahniah shida :)

    ReplyDelete
  9. yeye! shida menang..tahniah2!
    tak rugi aih gigi p bagi sokongan..heheh

    ReplyDelete
  10. gigi: tq dear tnpa vote u i xmng taw tq sgt2 love u ;)

    ReplyDelete
  11. hazwan: hyep wan tq so much..wan pon vote kaka gak kan ^_~

    ReplyDelete
  12. sida tahniah. pat vote juga tau!

    ReplyDelete
  13. dapat hadiah kongsi ngan pat ok :larikk:

    ReplyDelete
  14. wahh sume nak kongsi buatnya dapat baju wanita yang comel tuh nak ke? kahkah.......

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.