disebalik kedukaan shida ada terselit kegembiraan fuhh! | Dunia sebenar Shida disebalik kedukaan shida ada terselit kegembiraan fuhh!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 3 March 2011

disebalik kedukaan shida ada terselit kegembiraan fuhh!

Assalammualaikum, peace upon you.
Hyep korang huhu rasanya macam dah lama tak bertemu ya hehee. maaflah seharian menyepi bukan sebab apa pun sebab tak lain tak bukan broadband a.k.a peneraju blog shida ni internet celcom shida buat hal. tak tahu lah kenapa tetiba badmood dengan shida dia hilang seharian huhu. sabar jerlah tapi tapi shida masih letak pic smile kat atas tuh hehee nak amik hati dia sikit tak dapat banyak sikit pun jadi lah,now tengok dia bagi balik internet shida walaupun tak berapa ikhlas dia bagi itu pun shida tak direct jumpa dia,shida direct jumpa assistant dia hahah dari 6 dia bagi 3 jer caaitt!! pe 6? pe 3 tuh shida? hahaa tak yah tanya shida pun tak tahu hahaaa. ok ok stop gelak. shida  first nak post pasal hari selasa punya entri yang tergendala tak dapat nak publish huhu ni ha shida dapat hadiah dari blogger bernama NAIM sebab shida jadi follower pilihan ataupun bertuah. so kalau korang nak jadi yang bertuah macam shida apa kata korang terjah blog dia ok! jom-jom tengok hadiah apa yang dia bagi kat shida =)
taaadaaa. ni la dia barangnya besar aww siap ada card lagi eh im boyfriend i pon tak bagi lagi macam ni =P hehee sukee time terima this gift hati jangan cakap la dup dap dup dap hahaaa. nyanyi lagu dangdut hahaaaa.
korang see macam pengalaman je, siap ade reben lagi sedondon dengan wrapping paper tuh ish! mesti naim dah de gf kan beruntungnya teman si Naim ni. eh im taw eh shida suka gak color pink weeee =)
taaadaaaa ni la dia hadiahnya set Safi Rania Gold huhu ^_^ actually produk ni mak shida yang pakai, shida pakai produk lain so shida minta kebenaran im nak bagi kat emak lah,dari shida simpan jer kan so benda ni berguna juga. Bila shida bagi mak. mak pun happy then mak cakap thanks to naim sebab save money tuk mak hehee ^_~  eh jap-jap sebelah tu ada kad congratulations taw hehe thank so much naim sorry lewat post gara-gara tenet yang langsung tak sukakan shida huhuh ~ happy reading (:



27 Jari Ohsem:

bunga said...

wah..shida taniah..lau nak bg bunga pom xpe..semua bunga pakai..haha..

shida saje said...

bunga: hehee..ok2 pasni shida bg bunga lak k ;)

gigiAriEma said...

huyo.. byk adiah..nanak jugak!!! :)
hukhuk.. xpnh menang pon msuk cntest.. :(

Yanie J said...

wah....pink gituuu,siap da riben2..keke :P

chikova said...

waaaa sonoknye dpt adiahhhh, nak nak jgkkkk, heheheee

Ahmad Naim said...

salam..time kasih shide 4 this entry,,,im solo lg la..mana ader aweks pn..ahaks..thank..singgah la selalu k..jom dtg2 ramai2..mana tahu anda bertuah like shida

shida saje said...

gigiAriema: ala mungkin xde rezki lagi tu jgn giveup taw join je mana2 GA or contest k ~_^

GA shida bila nk join =P

shida saje said...

Yanie taw xpe ekekke patutnya bg yanie ..pink tegar hik3 =P

shida saje said...

chikova: anyah join GA alang k ^_~

shida saje said...

NAIM: yeke xde tak caye lah hahaa.. =P

Nabilah Atiqah said...

waa.....besnyer.....

shida saje said...

hehe..biasa je nabilah ~

umiliza989 said...

bestnya...nak juga

shida saje said...

hehe ambil lah =)

patriq said...

besarnya adiah sida dapat. pat nak juga cuci2 muka ni :kahkah:

shida saje said...

pat nih khas buat wanita yer..plz jgn nk jd nyahhh hahaaaa..

marshmallow said...

wowww!
syokknya dapat hadiah >.<
wewitttt!

shida saje said...

heheee weee witt ^_~

Gadish Lollipop said...

awww.. suka lah safi rania gold tu .nak beli set mahal wooo . shida yg shantek lg comell .. bg la kat farah set sfi rania gold tu . hehehe (ayat mintak penyepak je)

noorcahaya said...

wahh bestnye :D congrats . boley la share siket . hehehe

shida saje said...

hehhe boleh je kih3 ^_^

tiefazatie said...

best gle hadiah shida dpt!

shida saje said...

hehhe nak ke? ^_^

shereena said...

wah bestnye dapat hadiah..nk jgk!

shida saje said...

nak eh hihi boleh3 kite share yukk ^_~

NUR AIN AZMAN said...

Wah, bestbest dpat adiah. meh bg kt aen, sbb aen smua produk sesuai gn muka aen, weeeep~ ;)

naknak jugak adiah cm tu, hihi

Love,
Aen

shida saje said...

hehe ^_^ ain nk eh ja2 shida potong bg dua kite share k hihi~