Giveaway By Ezan | Dunia sebenar Shida Giveaway By Ezan

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 10 March 2011

Giveaway By Ezan

Assalammualaikum, peace upon you.
Hyep semua,sihat ke? kalau sihat alhamdulillah. Shida disini pun sihat walafiat hendaknya. bersyukur sekali lagi kerana tuhan masih menyempurnakan hari-hari shida. tidak ditariknya akal fikiran dan tidak diberi kecacatan keanggotaan. Alhamdulillah syukur. Oleh itu dengan lafaz bismillahirahmanirohim shida nak join GA la apa lagi hihi ^_^  so GA kali ni shida join due date nya sama dengan GA shida sendiri iaitu 19/03/2011 tengok kat banner tu sama kan? so GA ni sangat-sangat mudah. kenapa shida cakap mudah jom baca :
syarat-syarat yang sangat mudah seperti : 1) buat satu entry, dan letak title "giveaway by ezan"  dalam entry tue, letak sekali banner yang dekat atas tue.  2) tak perlu nak follow-follow nie, tak wajib pun, cuma pastikan korang rajinlah singgah blog aku nie untuk tahu update pasal giveaway nie! lagi satu tak payah letak banner dekat sidebar korang okey  3) lepas dah buat entry semua, korang tinggalkan link dekat entry nie okey 4) giveaway nie akan berlansung selama 2 minggu sahaja. tarikh tutup ada dekat banner tue.
ha mudahkan? ezan cakap tak perlu follow shida tetap follow hihi ^_^ tak payah letak banner kat sidebar. shida letak juga.  dia cakap tak payah tag member lain tapi shida tag juga! hurmm shida memang degil orangnya  ^_^  hehee hope ezan tak marah sebab shida tak ikut syarat-syarat dia hehee saja nak meriahkan lagi GA ezan ni =P
shida nak tag cik bunga gigiAriema yaniej whitelover@azwa korang kalau dah buat GA ni jus abaikan k hope enjoy dengan GA ini  ^_^  daaa ~
done! thank you! untuk ke blog penganjur klik sini .



 

8 Jari Ohsem:

bunga said...

good luck shida cym..

shida saje said...

bunga join taw dah kena tag tuh hihi ^_^

fathiah said...

nak join jugak :)

yanie j said...

wo tag :P

insyaallh yanie join.kna tgk tahap kelajuan brukban HAHAHAHA

shida saje said...

fathiah jom..hehe pasni shida tag awk lak k ;)

shida saje said...

yanie hihi ^_^

gigiAriEma said...

tengs shida sudi tags..

gud lux dear.. :)

shida saje said...

yup sama2 gigi ^_^