hadiah giveaway pearl by moon selamat sampai (: | Dunia sebenar Shida hadiah giveaway pearl by moon selamat sampai (:

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 11 March 2011

hadiah giveaway pearl by moon selamat sampai (:

Assalammualaikum, peace upon you.
 
Hyep semua,sihat ke? harap semuanya seperti biasa sihat walafiat hendaknya. korang ingat tak lagi GA seperti banner atas ni, Banner ni shida join GA pearl by moon, ini adalah 1st GA yang cik moon buat. So shida sangat-sangat bertuah sebab dapat hadiah misteri dari cik moon alhamdulillah hihi ^_^  so ceritanya hari ini shida dapat dah hadiah tuh pada jam sebelah petang shida tak de kat rumah tapi hadiah ni disambut baik oleh my mom =) thank you thank you very much to moon buat suprises! hehe so meh la tengok hadiah apa yang cik moon bagi kat shida ni (:
taaadaaaa set barang kemas hahaaa tak la set perhiasan wanita ^_^ cantik! suke!
shida zoom lagi dekat hihi cantik an suprises! hehe ^_^ thank you cik moon bagi perhiasan ni shida simpan baik-baik. nanti time kenduri abang shida nanti shida pakai. waahlawah! eh jap ada memo la korang nampak tak yang paper color hijau tu. cik moon cakap macam ni :
Assalamualaikum..
thanks for joining my 1st Giveaway and congratulation for winning ^^nanti if moon buat Giveaway lagi jangan lupa join tau, love u muahhxx ! http://www.munirahizzan.com
ha! macam tu la ayat nya cik moon sama tak sama tak hihi ^_^ thanks again cik moon. Kalau ada lagi GA kalau dijemput sendiri oleh cik moon shida pasti join okay hehee. happy reading ~




18 Jari Ohsem:

Kka ardian said...

congratulation

shida saje said...

tq ardiansyah ^_^

teenagerhousemaid said...

chantek!

shida saje said...

tq!

yanie j said...

mutiara btl ye?
best2
tahniah jga :)

shida saje said...

ntah lom g pajak gadai g..kih3 =P

mOoN said...

alhamdulillah...dah selamat sampai...sowi lambat sikit pos hadiah tu...bz ngan majlis...


p/s : it's a real pearl dear...mutiara air tawar... ;)

AkieZecky said...

nak adiah gak!!!

shida saje said...

moon hihi its ok btw thanks ya ^_^

shida saje said...

akie: nak eh boleh je join GA shida =)

witLURVE said...

waa best nye.. sgt jeles.. heheh..

Firdaus Kasim said...

nie la best nya buat blog sbb byk benda free kita dpt.. hehe

Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

shida saje said...

withlurve: jgn jeles meh2 join GA shida ^_^

shida saje said...

firdaus: yah mmg btol..hehe link tuh adehh xleh blah la fir..shida xtakot tgk cite seram atau hntu hihi ^_^

gigiAriEma said...

dapat lagi hadiah yee syg gigi ni.. ngee.... cantik3!! :)

shida saje said...

hihi ^_^

NAWALFISYA said...

wahh cantiknya set perhiasan tu. berkenan la akak tgk...tahniah shida.....! nnti tunggu hadiah misteri dr knawal laks ya? hehe harus sabar menungguuuu...ekekeke!

shida saje said...

huhu baek kak nawal ..jeles tgk pemenang len da buat entri dapt hadiah dr sis ..^_^